Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 20:12 Toplam 298 oyuncu 56 sunucu 1215 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 500-650 ytl arası telefon.

kolonyağ
fakirdik

11 Mayıs 17:45 (11/05, 17:45) %0
arkadaşlar aklımda n73, k790 veya 800 gibi modeller var. 5610'da oldukça iyibir seçim olacaktır. şuan k750i kullanmaktayım telefon artık çalışamaz duruma geldiği için telefon almak zorundayım.
öneriileriniz varmı U600'de olabilir.

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
11 Mayıs 18:31 %0
n73 forever

QuawiZ
Oyuncu
11 Mayıs 18:34 %0
öncelikle sana k790 almamanı tavsiye ederim milat oldu o artık. onu artık arabalar yokuşta kaymasın diye altına koyuyorlar.
sana tavsiyem öncelikle amele telefonu gibi gözükmesine rağmen parasının hakkını veren w810i dir. hem ucuz da.
ikinci tasiyem w890i dir. gerçi bunun fiyatı senin verdiğin fiyat aralığını geçiyor..sana kalmış yani..n73 hakkında ise pek bilgim o yüzden yorum yapamayacağım..
araştırmalarım sonucu sana en ucuz siteyi de vereyim. reklam amacı gütmez bunu da belirtirim. satın almışlığım da yoktur güvenilirliği hakkında yorum da yapamam....
www.ceptikla.com

M4Rilyn
fakirdik

11 Mayıs 18:50 %0
al şunu keyfine bak..süper ötesi..artan parayla da kontor al..
http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_300718

MD|Am!RaL
Albay
Albay

Murderous End

11 Mayıs 19:04 %0
k750i çok güzel bi telefon senin yerinde olsam değişmem

Dilinize Sahip Çıkın!

MD|Am!RaL
Albay
Albay

Murderous End

11 Mayıs 19:06 %0
gerçekten süper bir cep telefonu...Bundan al sen kolonyağ

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
al şunu keyfine bak..süper ötesi..artan parayla da kontor al..
http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_300718

Dilinize Sahip Çıkın!

jedimetin
Oyuncu
11 Mayıs 22:37 %0
En ucuz telefonlardan birini al. Sonra sony marka en kral MP3 çaları alırsın. Radyolu falan. Yanına Sennheiser marka kulaklık alırsın, müzik nasıl dinlenirmiş anlarsın böylece. Kalan paraylada 2 mp kodak fotoğraf makinası alırsın. Hala para kaldıysa parça kontör yükletirsin =)

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

11 Mayıs 23:05 %0
W580i öneririm.520 lira civarı.

Taklit kacaklardan sakınınız.

kolonyağ
fakirdik

11 Mayıs 23:12 (11/05, 23:14) %0
jedi abicim bende psp+Sennheiser var zaten. canon ixus 75'de var. telefon istiyorum. bu arada m4 'un 6300 önerisi ciddi anlamda düşünmeye başladım. gayet uygun. 16 milyon renk olması ise süper bir artı. ama yinede kalbim n73'den yana. ama oda 256 bin renk burada önemli bir karar vermem gerekecek. yada 580 YTL'Ye 5610 müzik xprees var. oda oldukça güzel. kullanan varmı o telefonu.

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
11 Mayıs 23:21 %0
alıntı:
Gönderen: kolonyağ
jedi abicim bende psp+Sennheiser var zaten. canon ixus 75'de var. telefon istiyorum. bu arada m4 'un 6300 önerisi ciddi anlamda düşünmeye başladım. gayet uygun. 16 milyon renk olması ise süper bir artı. ama yinede kalbim n73'den yana. ama oda 256 bin renk burada önemli bir karar vermem gerekecek. yada 580 YTL'Ye 5610 müzik xprees var. oda oldukça güzel. kullanan varmı o telefonu.

var 5610 kullanıyorum..3.2 mp çok güzel sesi var..Tavsiye ederim..video kalitesi çok güzel.

Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!

M4Rilyn
fakirdik

11 Mayıs 23:29 %0
hacı bizde yalan yok..

alıntı:

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
12 Mayıs 00:17 %0
6300 ın kamerası iğrenç ötesi belirteyim.alacaklar buna dikkat etsin.

kolonyağ
fakirdik

12 Mayıs 00:58 %0
eyvallah muhtar. bakıcam bu hafta artık.

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
hacı bizde yalan yok..

Corvex.
fakirdik

12 Mayıs 01:16 %0
ya 6300 alma be. herkeste var

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
12 Mayıs 01:40 %0
bi 80 lira fazla ama kesünlükle n81
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnon81

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

kolonyağ
fakirdik

12 Mayıs 18:50 %0
n81 iyide 2mp olması kötü ya. işte. 700 ytl'yi şimdi ona vermek. ne bilim. carl zies optikli olsa süper telefon.

alıntı:
Gönderen: Comanchero.
bi 80 lira fazla ama kesünlükle n81
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnon81

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
12 Mayıs 18:53 %0
alıntı:
n81 iyide 2mp olması kötü ya. işte. 700 ytl'yi şimdi ona vermek. ne bilim. carl zies optikli olsa süper telefon.

valla o kameradan çekilmiş baya bir fotom var bilgisayarda hepsi baya iyi özellikle dehşet video çekiyor 2 mp olduğuna aldanmamak lazm, bence bir telefoncuya gidip dene derim.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
12 Mayıs 19:12 %0
Şu Nokia 6300 bi bende yok sanıyordum demekki sendede yokmuş kolonyağ. Kızılay'mı dağıtıyor anlamadım ki herkezde bu telefondan var.

Dynasty?
Başçavuş
Başçavuş
12 Mayıs 19:38 %0
Bende D900i var çok güzel telefon U600 tasarımı D900i kadar olmasada özellikleri daha iyi bir telefon öneririm

Geniş ve loş bir yer istersen sende bir ugra doğru yanlış iyi kötü herkes orda (tıpkı oynasana.com gibi)

Herbie
FonDip

12 Mayıs 20:29 %0
samsung for ever

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
12 Mayıs 20:46 %0
alıntı:
Gönderen: Herbie
samsung for ever

telefon için samsung'a para verilmez..Sonyericsson yada Nokia olmalı...

Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!

uce
Kablo İnternet Ekibi

13 Mayıs 09:31 %2
Sony Ericsson K810i

Expert | cdmstr
Oyuncu
13 Mayıs 12:18 %0
bence k810i al, kendi telefonum diye soylemıyorum ama cok karizma telefon fotograf makinası gibi sanki

pAzGoMeZ.ALk_?
Albay
Albay
16 Mayıs 19:01 %0
http://www.nokia.com.tr/A4577226 5610 oldukça güzel bir telefon kendim kullanıyorum her yönüyle süper

Corvex.
fakirdik

16 Mayıs 19:24 %0
yuhh brşş asıl sonieriksona para verilmez. kimde gördüysem bozuldu.

alıntı:
Gönderen: KsK_Alper

telefon için samsung'a para verilmez..Sonyericsson yada Nokia olmalı...

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: