| Yazar | Konu: --strong enough cod4-- |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 11 Mayıs 03:24 (11/05, 03:27) %4 | |
|
Başlıktada belirttigim gibi ; yeter artık cod4.serverlarda wall+küfür+saygısızlık almış başını gidiyor.aldıgımız demolar ve ss ler bekletiliyor.online köstek uyuyor.OYNASANA , ARTIK UYANSANA.Eski arkadaşlarımda yok artık.Kim Kim belli değil.Eskiden ölünce bile zevk alıoduk.Bundan sonra sadece geceleri giricem server a.oda bçk yapan bi kaç arkadaşım kaldı onlarla eglenmek için gircem.
.
Önce Saygı , Sonra Cod4 |
| |
|
|
| Albay |  | 11 Mayıs 04:35 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: <|59|Cyber>
Başlıktada belirttigim gibi ; yeter artık cod4.serverlarda wall+küfür+saygısızlık almış başını gidiyor.aldıgımız demolar ve ss ler bekletiliyor.online köstek uyuyor.OYNASANA , ARTIK UYANSANA.Eski arkadaşlarımda yok artık.Kim Kim belli değil.Eskiden ölünce bile zevk alıoduk.Bundan sonra sadece geceleri giricem server a.oda bçk yapan bi kaç arkadaşım kaldı onlarla eglenmek için gircem.
.
Önce Saygı , Sonra Cod4
Çok haklısın dostum.insanın oynayası bile gelmio artık :S |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 11 Mayıs 10:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dirk_Night
Çok haklısın dostum.insanın oynayası bile gelmio artık :S
hiç beklemedigin adamda bile wall olması daha üzücü.sonra iyi oyuncu diolar bide.YAZIK YAZIK.
ortalama olarak 100 oyuncu olsa 51 i wall.Ciddiyim |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Mayıs 10:23 %2 | |
|
Haklisin kardeşim En Guvendiğin adamlarda bile artik bir işler donuyor
İntel Quad Core Q9300 2.20 Ghz 4DRR2 800Mhz Radeon X1550/512mgb
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 10:43 (11/05, 10:46) %0 | |
|
hiç beklemedigin adamda bile wall olması daha üzücü.sonra iyi oyuncu diolar bide.YAZIK YAZIK.
ortalama olarak 100 oyuncu olsa 51 i wall.Ciddiyim
xfirede bi sabotage serveri var gir oraya ne sinir kalır ne stres şimdi serverin adını veremen ceza alırım
By Graphic |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 11 Mayıs 11:10 %2 | |
|
Sölediklerine sonuna kadar katılıyorum Cyber . Sırf bu wall cılar yüzünden oyuna ara verdim. 2-3 Gün evvel oyuna girerken wall cı yoktur diye umuyordum. Birde girdim ne wall cılar banlanmış nede başka birşey. Aksina iyica çoğalmış. Söylediğin gibi saygısızlık zaten dizboyu. Kimse yaşına başına bakmadan konuşuyor. Nese bende artık adam gibi oyuncular varken gireceğim zaten. Geceleri görüşürüz . |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 11 Mayıs 11:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Graphic.
xfirede bi sabotage serveri var gir oraya ne sinir kalır ne stres şimdi serverin adını veremen ceza alırım
By Graphic
Aman deyim kardeş burda saat sorsan ceza alırsın wh kullan bişi olmaz ama.(şaka şaka kullanma sakın) |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 11 Mayıs 11:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dazelya
Sölediklerine sonuna kadar katılıyorum Cyber . Sırf bu wall cılar yüzünden oyuna ara verdim. 2-3 Gün evvel oyuna girerken wall cı yoktur diye umuyordum. Birde girdim ne wall cılar banlanmış nede başka birşey. Aksina iyica çoğalmış. Söylediğin gibi saygısızlık zaten dizboyu. Kimse yaşına başına bakmadan konuşuyor. Nese bende artık adam gibi oyuncular varken gireceğim zaten. Geceleri görüşürüz .
akşam 12 den sonra gireriz aga.bçk yaparız |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 12:44 %0 | |
|
xfirede çok fazla görmedim wh ci ya bu sadece osn ye has bişimi xfirede Gl ve Wh kullanan kickleniyo tabi serverde online bi adminde cabası admin olmayan yerlerde vote oluyo tabi şimdi ister istemez xfirenin reklamını yapmıyayım.
Osn Forever
By Graphic |
| |
Tümgeneral
WiNd TaLkErS

|  | 11 Mayıs 13:08 %0 | |
|
herşey iyi güzel ama wh , aim bilmemne gibi hileler kullanıp oyunun bilmem neyini çıkarmayın...
ve dediğiniz gibi OSN serverları 1-2 ay önce muhteşem di artık o zevk kalmadı COD4 oynayasım yok... hatta gözmün önünde free SD yi bıraktı adamı yanlış hatırlamıosam WH ile suçladırlar adam o olaydan beri sd ye girmio SD yi geç OSN girmio... ve OSN en iyi adamları kaybetti kaybedior
OSN bir şeyler yap artık buna DUR DE.......!!! |
| |
. |
 Tuğgeneral
GoreFest

|  | 11 Mayıs 15:38 %0 | |
|
ya aslında arkadaşlar ben bu osn de hile olaylarına inanmaya başlasamda dun başıma gelen birşeyden sonra inancım yıkıldı
hq serverında oynuyordum uav hep açıktı 3 streak yapan açıyodu .. bende oynarken 130 frage geldigimde bir arkadaş çıkıp bana hileci kafamı çıkarmadan ateş ediyorsun diyordu bende o küfür saymaya başlayınca kafan çok büyük engel olamıyorum kendime dedim server MillionOne.net serverıydı yeni açılmıştı biliyorsunuzdur..
+kirklee isimli bir arkadaşta o klan in oyuncusuymuş dedim en sonunda spec e geçip izlermisin beni hilemi nedir diye izledi izledi hile filan yok dedi ama ben admine bunları soyledigim için beni hile ile suçlayan cocuk banane admin izlerken kapıyosun ".t" dedi ama aldigim fragler ayni hizda devam ediyodu..
dedigim bu olay osn de yaşanmadı x-fire da pb yüklü bir serverda yaşandı.Yani anlatmaya çalıştıgım şu demo çekmeden ve hile sandıgınız oyuncu %100 her adama hs atmadan onları hile ile yargılamak biraz insafsızlık oluyor diye dusunuyorum.Başıma geldi ve dün feci moralim bozuldu haybeyemi oynuyoruz "lan" dedim kendi kendime..
Ancak hatirliyorumda bundan bir kaç ay once WallMaster diye biri osn COD4 tdm3 serverında hile açmıştı ve her adam vurdugunda kırmızı beyazlı "wall master killed xxx oyuncusu by head shot 34 feet" şeyler yazıyordu ben bu arkadaşın bu kadar net resimler olduktan sonra demosunu çekme geregi duymadım direkt o yazıların ss lerini yolladım osn bana uzun süre cevap vermedi bende sinirlendim kapadım çagrıyı..
Yani soyledıgıne şu konuda katılıyorum osn online destegi benim yolladıgım küfür ss lerine hemen geregi yapıldı mesajı verirken bariz hileci adamın ss ine cevap vermiyordu. |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Mayıs 15:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: pS>Mojito*
ya aslında arkadaşlar ben bu osn de hile olaylarına inanmaya başlasamda dun başıma gelen birşeyden sonra inancım yıkıldı
hq serverında oynuyordum uav hep açıktı 3 streak yapan açıyodu .. bende oynarken 130 frage geldigimde bir arkadaş çıkıp bana hileci kafamı çıkarmadan ateş ediyorsun diyordu bende o küfür saymaya başlayınca kafan çok büyük engel olamıyorum kendime dedim server MillionOne.net serverıydı yeni açılmıştı biliyorsunuzdur..
+kirklee isimli bir arkadaşta o klan in oyuncusuymuş dedim en sonunda spec e geçip izlermisin beni hilemi nedir diye izledi izledi hile filan yok dedi ama ben admine bunları soyledigim için beni hile ile suçlayan cocuk banane admin izlerken kapıyosun ".t" dedi ama aldigim fragler ayni hizda devam ediyodu..
dedigim bu olay osn de yaşanmadı x-fire da pb yüklü bir serverda yaşandı.Yani anlatmaya çalıştıgım şu demo çekmeden ve hile sandıgınız oyuncu %100 her adama hs atmadan onları hile ile yargılamak biraz insafsızlık oluyor diye dusunuyorum.Başıma geldi ve dün feci moralim bozuldu haybeyemi oynuyoruz "lan" dedim kendi kendime..
Ancak hatirliyorumda bundan bir kaç ay once WallMaster diye biri osn COD4 tdm3 serverında hile açmıştı ve her adam vurdugunda kırmızı beyazlı "wall master killed xxx oyuncusu by head shot 34 feet" şeyler yazıyordu ben bu arkadaşın bu kadar net resimler olduktan sonra demosunu çekme geregi duymadım direkt o yazıların ss lerini yolladım osn bana uzun süre cevap vermedi bende sinirlendim kapadım çagrıyı..
Yani soyledıgıne şu konuda katılıyorum osn online destegi benim yolladıgım küfür ss lerine hemen geregi yapıldı mesajı verirken bariz hileci adamın ss ine cevap vermiyordu.
Kardeş Demo Diyorsun Adamlar demo gonderiyor ama ilgelenen yok adam hile kullanior kullanma diyince kavga başliyor senin yanliş bir kelimen ban sebebi oluyor ama o adam hala hile kullanmaya devam ediyor şimdide yen MODA İsim çalma İsim çaliyorlar hile kufur hakaret kargaşa vs ondan sonra o arkadaş geri çikiyor tabi bu esnada boş durmuyor ss aliyorlar arkadaş isim deiştiriyor banlanan kişi gerçek nicki sahip olan kişi oluyor bu bir kere bir arkadaşin başina geldi birisine hile dedi hile dediği adam ayni nickle başka servera girdi sirf adilik olsun işte hile yapti banlanan arkadaş oldu sirf o adama hile var dediği için olaylar bundan ibaret hile kullanan banlanmiyor kullanmiyan banlaniyor hile kullanmak KULL hakkidir Kull Haki obur Dunyada Cezasi Çok ağar bir Gunahtir Soleyim hile kullananlar bilsin belki birakirla |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 11 Mayıs 16:22 %0 | |
|
Yani soyledıgıne şu konuda katılıyorum osn online destegi benim yolladıgım küfür ss lerine hemen geregi yapıldı mesajı verirken bariz hileci adamın ss ine cevap vermiyordu.
kardeş ne güzel anlatmışsın.free güzel bi oyuncuydu.ama hile kullanan adamı anlarız be aga.kill cam die bi olay var.Adam duvar arkasından izlio yaa insaf.daha ne %100 emin olcam.jammer almışım+dead silence var bide susturucu takmışım silahıma.adam radar açtı die saklandım radar süresi dolsunda.ataga geçeyim.Ana ! oda ne adam bçk lamış beni.Bide pişkin pişkin gülüyor.Sanki iyi oyuncu.1 hafta önce demo yolladım hala cevabı gelmedi.Başka bi oyunda SS almıştım 2 çagrı açamadıgımız için yeni bi hesap açıp SS leri ordan yolladım.Onada cvp gelmedi.
Buyur yorumu siz yapın artık. |
| |
 Tuğgeneral
GoreFest

|  | 11 Mayıs 16:51 %0 | |
|
şimdi internet uzerınden kul hakkı olaylarına girmiyorum burda kimsenin kimseye bir hakkı vs. vs. yok
haksızlık olabilir ama bunu dini yerlere taşımayı yanlış buluyorum.Bu tip nick değiştirme olayları başıma gelmedi umarımda gelmez yapan kişide inş cezasını osn den buluyo onunda bir yolu var oda şu shift+" ye basıyorsunuz " = tab in ustundeki tuş konsolu açma tuşu.
Sonra ekran geliyor karşına konsolun uzun hali burada kim ismini neye çevirmiş herşey yazıyor bu sayede bu küfürcüler kimse bulunup def edilebiliyor..
alıntı: Gönderen: [MS]Kanoute
Kardeş Demo Diyorsun Adamlar demo gonderiyor ama ilgelenen yok adam hile kullanior kullanma diyince kavga başliyor senin yanliş bir kelimen ban sebebi oluyor ama o adam hala hile kullanmaya devam ediyor şimdide yen MODA İsim çalma İsim çaliyorlar hile kufur hakaret kargaşa vs ondan sonra o arkadaş geri çikiyor tabi bu esnada boş durmuyor ss aliyorlar arkadaş isim deiştiriyor banlanan kişi gerçek nicki sahip olan kişi oluyor bu bir kere bir arkadaşin başina geldi birisine hile dedi hile dediği adam ayni nickle başka servera girdi sirf adilik olsun işte hile yapti banlanan arkadaş oldu sirf o adama hile var dediği için olaylar bundan ibaret hile kullanan banlanmiyor kullanmiyan banlaniyor hile kullanmak KULL hakkidir Kull Haki obur Dunyada Cezasi Çok ağar bir Gunahtir Soleyim hile kullananlar bilsin belki birakirla
|
| |
 Tuğgeneral
GoreFest

|  | 11 Mayıs 16:54 %0 | |
|
free derken? anlamadım ben orda kendimden bahsetmiştim
kardeş ne güzel anlatmışsın.free güzel bi oyuncuydu.ama hile kullanan adamı anlarız be aga.kill cam die bi olay var.Adam duvar arkasından izlio yaa insaf.daha ne %100 emin olcam.jammer almışım+dead silence var bide susturucu takmışım silahıma.adam radar açtı die saklandım radar süresi dolsunda.ataga geçeyim.Ana ! oda ne adam bçk lamış beni.Bide pişkin pişkin gülüyor.Sanki iyi oyuncu.1 hafta önce demo yolladım hala cevabı gelmedi.Başka bi oyunda SS almıştım 2 çagrı açamadıgımız için yeni bi hesap açıp SS leri ordan yolladım.Onada cvp gelmedi.
Buyur yorumu siz yapın artık.
|
| |
| Albay |  | 11 Mayıs 17:05 (11/05, 17:05) %0 | |
|
free derken? anlamadım ben orda kendimden bahsetmiştim
freezeron mu bu free |
| |
| Yarbay |  | 11 Mayıs 19:03 %0 | |
|
demo veya ss almakta işe yaramıyor artık demoya bakan aaa adam ne güzel oynamış baq prof heralde dio çözüm deil yani onlarda onun için bi tane admin şart server açıp parayı almak kolay tabe   |
| |
 Tuğgeneral
GoreFest

|  | 11 Mayıs 19:44 (11/05, 19:45) %0 | |
|
bilmiyorum ben bi freezeron birde başka bir arkadaş arasında ikilemde kaldım ama free filan ilginç bir yanıttı anlamadım soyledigim suçlamalar bana karşı olmuştu onu anlatmak istemiştim
neyse konuya donelım..
Online destek hile demolarına kayıtsız kalıyor sanırım burdan çıkan bilgilere göre ne dersiniz?
alıntı: Gönderen: <Dirk_Night
freezeron mu bu free
|
| |
| Tümgeneral |  | 11 Mayıs 19:54 %0 | |
|
eski tad ı alamadığımdan girmiorm artık pek osn de oyuna 
Your hopes are my games... |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 12 Mayıs 03:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
eski tad ı alamadığımdan girmiorm artık pek osn de oyuna
Your hopes are my games...
Al işte. SD hard dan çıkamayan adamdı eskiden Fallen.şimdi göremiyorum bile.böle bi çok arkadaşım gitti.Buarada demo ya hala bi yanıt gelmedi beklioz bakalım  |
| |
| |