Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:59 Toplam 225 oyuncu 50 sunucu 1089 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo 3 efsane geri dönüyor

baal | ice
Oyuncu
28 Haziran 17:40 %0
fazla dellenme noob , oyun çıkıncaya kadar idare et bari.

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
28 Haziran 18:31 %0
OH BE
kaç sene oldu lan bekliyoruz garip duygular içindeyim şu an

Exmaniax
fakirdik

28 Haziran 18:53 %0
Yürüüü beee

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

29 Haziran 01:16 %0
http://www.dailymotion.com/video/x5y1sh_diablo-3-gameplay-wwi-2008_videogames

Jake DOWSEN
Oyuncu
29 Haziran 04:13 %0
lan tüylerim diken diken oldu be Blizzard Allah bilir bizi kaç yıl bekletir piyasaya vermeden

[OtherS]Ceph
Oyuncu
01 Temmuz 15:01 %0
Bir efsane geri döndüğünde diğerleri onu izler...

Başlasın uykusuz geceler...

territories
Oyuncu
02 Temmuz 13:08 %0
Ulan tam hayatımıza tekrar başlarken insan gibi yeni bir aşk iyi okul günleri vs vs derken insan olmaya adım atarken bu bize yapılmaz be blizz witchdoktorun spore ile kemiklere kadar eritip yokuştan aşa yuvarlaması insanın gözü önünden gitmicek şimdi. Sabah kalkıp işe okula gitmek istemediğimizde duvarları barbar gibi yıkıp altında tekrar yeni bi uykuya dalmak isticez.
Afferim blizzard böyle devam et hayatımızın canına oku ...
(bir an önce çıksada oynasak ya )

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

07 Temmuz 22:42 %0
Yaw kardeşim hayatımda herşeyi düzene koydum derken yapılır mı bu benim gibi adama.. Zaten blizzard hep böle 1.10'u 2 sene bekle cıkınca 1 günde bırak.. Oyunu bırakdım bida elimi sürmem d3 cıkarsa oynarım de.. (Malum nede olsa torunlarımız anca oynar dioduk). Sonra az ümit ver sc2 cıksın bırak gene herşeyi sonra birgün ölesine net'e gir bak o da ne? D3..!

Yok kardeşim siteyi satır satır inceledim videolar,ss'ler falam beni etkilemez yeniden oyuna dönmeye niyetim yok benim..

P.s: Net bağlatmayı düşünmüyodum eve haftada bir nete giriyom ne işe yarar die.. Birden aklıma geldi dersler için net gerekli galiba hatta kesin gerekli hayat mamat meselesi malum..
P.s2: Klasik diablo şiirimiz...
Galiba ayvayı yedim bu sene gerci ben yemeye o videolardan sonra razıyım,
Madem blizzard amcamız gene bişiler yapmış , blizzard'dan babam cıksa oynarım :D :]

Herkezin gözü aydın... :D

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

TeSHuB
Yüzbaşı
Yüzbaşı
08 Temmuz 03:33 %0
diablo çıktığında ilkokula gidip gitmediğimden bile emin değilim. 2.ci çıktığında yıllarımı alacak olan her classtan 1er tane lvl 99 hayalim vardı. lakin bu da bünye değişiklik istiyor. 2004 yılında paladin barbar necromancer sorceress amazon 5lisini bitirdim. ama ex.pack ile gelen druid ve assasin i oynamak bile istemedim o kadar ezberlemiştim ki... bir süre sonrada zaten 3ü bekler oldum. eşşek kadar oldum hala o kısa donlu halimde oynadığım oyunu arıyorum.

not: bu arada oyun çıktığında 2ye mi 3 e mi ne gidiyormuşum

[GX]Bortu

Moderatör
08 Temmuz 09:08 %0
alıntı:
Gönderen: GoXP_UnDY1nG
Yaw kardeşim hayatımda herşeyi düzene koydum derken yapılır mı bu benim gibi adama.. Zaten blizzard hep böle 1.10'u 2 sene bekle cıkınca 1 günde bırak.. Oyunu bırakdım bida elimi sürmem d3 cıkarsa oynarım de.. (Malum nede olsa torunlarımız anca oynar dioduk). Sonra az ümit ver sc2 cıksın bırak gene herşeyi sonra birgün ölesine net'e gir bak o da ne? D3..!
Yok kardeşim siteyi satır satır inceledim videolar,ss'ler falam beni etkilemez yeniden oyuna dönmeye niyetim yok benim..
P.s: Net bağlatmayı düşünmüyodum eve haftada bir nete giriyom ne işe yarar die.. Birden aklıma geldi dersler için net gerekli galiba hatta kesin gerekli hayat mamat meselesi malum..
P.s2: Klasik diablo şiirimiz...
Galiba ayvayı yedim bu sene gerci ben yemeye o videolardan sonra razıyım,
Madem blizzard amcamız gene bişiler yapmış , blizzard'dan babam cıksa oynarım :]
Herkezin gözü aydın...
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

Bırak bunları İsa, senin kanında mf dolaşıyor.

GameX forever

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: