Ulan tam hayatımıza tekrar başlarken insan gibi yeni bir aşk iyi okul günleri vs vs derken insan olmaya adım atarken bu bize yapılmaz be blizz witchdoktorun spore ile kemiklere kadar eritip yokuştan aşa yuvarlaması insanın gözü önünden gitmicek şimdi. Sabah kalkıp işe okula gitmek istemediğimizde duvarları barbar gibi yıkıp altında tekrar yeni bi uykuya dalmak isticez.
Afferim blizzard böyle devam et hayatımızın canına oku ...
(bir an önce çıksada oynasak ya ) PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur
Yaw kardeşim hayatımda herşeyi düzene koydum derken yapılır mı bu benim gibi adama.. Zaten blizzard hep böle 1.10'u 2 sene bekle cıkınca 1 günde bırak.. Oyunu bırakdım bida elimi sürmem d3 cıkarsa oynarım de.. (Malum nede olsa torunlarımız anca oynar dioduk). Sonra az ümit ver sc2 cıksın bırak gene herşeyi sonra birgün ölesine net'e gir bak o da ne? D3..!
Yok kardeşim siteyi satır satır inceledim videolar,ss'ler falam beni etkilemez yeniden oyuna dönmeye niyetim yok benim..
P.s: Net bağlatmayı düşünmüyodum eve haftada bir nete giriyom ne işe yarar die.. Birden aklıma geldi dersler için net gerekli galiba hatta kesin gerekli hayat mamat meselesi malum..
P.s2: Klasik diablo şiirimiz...
Galiba ayvayı yedim bu sene gerci ben yemeye o videolardan sonra razıyım,
Madem blizzard amcamız gene bişiler yapmış , blizzard'dan babam cıksa oynarım :D :]
Herkezin gözü aydın... :D CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!
diablo çıktığında ilkokula gidip gitmediğimden bile emin değilim. 2.ci çıktığında yıllarımı alacak olan her classtan 1er tane lvl 99 hayalim vardı. lakin bu da bünye değişiklik istiyor. 2004 yılında paladin barbar necromancer sorceress amazon 5lisini bitirdim. ama ex.pack ile gelen druid ve assasin i oynamak bile istemedim o kadar ezberlemiştim ki... bir süre sonrada zaten 3ü bekler oldum. eşşek kadar oldum hala o kısa donlu halimde oynadığım oyunu arıyorum.
not: bu arada oyun çıktığında 2ye mi 3 e mi ne gidiyormuşum
alıntı:Gönderen: GoXP_UnDY1nG
Yaw kardeşim hayatımda herşeyi düzene koydum derken yapılır mı bu benim gibi adama.. Zaten blizzard hep böle 1.10'u 2 sene bekle cıkınca 1 günde bırak.. Oyunu bırakdım bida elimi sürmem d3 cıkarsa oynarım de.. (Malum nede olsa torunlarımız anca oynar dioduk). Sonra az ümit ver sc2 cıksın bırak gene herşeyi sonra birgün ölesine net'e gir bak o da ne? D3..!
Yok kardeşim siteyi satır satır inceledim videolar,ss'ler falam beni etkilemez yeniden oyuna dönmeye niyetim yok benim..
P.s: Net bağlatmayı düşünmüyodum eve haftada bir nete giriyom ne işe yarar die.. Birden aklıma geldi dersler için net gerekli galiba hatta kesin gerekli hayat mamat meselesi malum..
P.s2: Klasik diablo şiirimiz...
Galiba ayvayı yedim bu sene gerci ben yemeye o videolardan sonra razıyım,
Madem blizzard amcamız gene bişiler yapmış , blizzard'dan babam cıksa oynarım :]
Herkezin gözü aydın... CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!
Bırak bunları İsa, senin kanında mf dolaşıyor. GameX forever