| Yazar | Konu: Vasili zeytsev |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 08 Mayıs 22:19 %0 | |
|
Vasili Zeytsevi öğrenmek için bir bakın.
http://www.bigglook.com/Biggcinema/kameraarkasi_enemy.asp |
| |
|
|
öLü yAdA diRi

|  | 10 Mayıs 04:00 %0 | |
|
bu arada dostum alakasız olacakta ismini yanlış yazmışsın
Vassili Zaitsev (doğrusu) |
| |
| Tümgeneral |  | 10 Mayıs 17:49 %0 | |
|
okadar olur paylaşım için sağol bi de enemy at the gates derim ben |
| |
e-Versus

|  | 10 Mayıs 18:17 %2 | |
|
Zaten1 konu açmıssın 2.sine ne lüzüm var...
alıntı: Gönderen: DeAd*AnGeL
Vassili Zaitsev
Vasili Zaytsev 23 Mart 1915 Ural Dağları'nda Yeleninskoye adlı bir köyde doğmuş ve aynı köyde büyümüştür.İkinci Dünya Savaşından önce Sovyet Donanmasına katılmak istyen ancak giremeyen Zaitsev İkinci Dünya Savaşı'nın başlaması üzerine gönüllü olarak Kızılordu'ya katılmıştır.Stalingrad Kuşatması'nda 21 Piyade Tümeninde görev alan Vasily Zaitsev bir çatışma sırasında beş Alman subayını uzak mesafeden vurması nedeniyle Keskin Nişancı sınıfına alınmıştır.İkinci Dünya Savaşı boyunca 400 Alman askerini vurma başarısını göstermiştir.Vurduğu bu askerler arasında pek çok subayla birlikte 11 tanede keskin nişancı vardır.
152 gün süren Stalingrad Kuşatması'nda adeta halka direnç gücü veren ve ölüm gününün kurtuluş günü olarak algılanmasının sağlanmasını sağlayan önemli keskin nişancı. "Enemy at the Gates" adlı filmin baş kahramanı.
Moskova'daki devlet mezarlığında anıtsal bir podyum üzerinde kahraman kızıl ordu askeri olarak yatmaktadır.
|
| |
CESUR

|  | 10 Mayıs 18:37 %0 | |
|
S.a Arkadaslar
Eline Sağlık...  |
| |
| Albay |  | 10 Mayıs 19:04 %0 | |
|
bilioduk zatn   (ayrıca cod u çok sewen herkes bilir bunu eminim ) |
| |
 Orgeneral |  | 10 Mayıs 19:22 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TF ^1| ^7RedLiFe
Zaten1 konu açmıssın 2.sine ne lüzüm var...
aynen...:S
See ya in anotha life brotha! |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 09:10 %0 | |
|
| bu vasili varken benyoktum . demek .snıp ondan daha ii kulanıyorum . ))) şanslı adam .. zaten rus degilmi .ben olsam .. savaş boyunca degil 400 alman .. 4000 bın rus indirirdim.. ))) . eki eki.gecen bi valisi adlı oyuncuyla .teketek yaptım .60, falandım .oysa.10 muneydı oyunu bıraktı gettı ))) en ii sınıp cı JUBAAAAAAAAAAAAAAAAA ))) .. OGLISH.COM girin orda adamı bı seyredın deli indiryor amerikalıları |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 09:17 %0 | |
|
creep acar acar sanane bızım klandan degilmi .10 konu ac kuzenim .. )) adamseviyor belki vasiliyi. bende tıger TANKLARA HASTAYIM BENDE KONU ACCAM.ASLINDA BURDANDA YAZA bilirdim motorundan vidasına kadar kac tankı ındırdıgıne zayıf noktasına hızına agırlıgına. 120 mm lık atış dehası namluya .ama piyadeye zafı sayılan .makınalı yuvasının olmayısına. son donemde dısrdam mg3 takılısına.kımıne gore.1TIGER.4 yad 5 düşman tankına eş olduguna vs vs herşei ezbere biliyorum .1500 alman tankına karşı.5000 amerıkan tankı gıtıgıne. hollandada. birtıgerla.14 amerıkan tankı yok edışıne ve bir atışta. moskova yakınlarında .2 rus tankını ındırnişe kadar herşeyi neyse ben bi link atam size ENBABA TANK TIGER TANK.
WAFFEN&SS |
| |
FonDip

|  | 13 Mayıs 09:25 %0 | |
|
vasili zaitsev idolümüz şimdiye kadarki en iyi sniperlardan
Tankta beğendiğim türse rus T-34 bir T-34 ün bir alman panzer serisini yok ettiği görülmüştür |
| |
. |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 11:50 %0 | |
|
| tek birdefa ama TIGER .T SERİSİN DEKİ SAVAŞ SONUNDA 1 TIGERA.3,5 T SERİSİ TANKI VURULDU. VE BUTUN OTARATİLERİN EN İİ SIRLAMASINDA. TIGER II DUNYA SAVAŞIN DAKİ EN İİ TANK KABUL EDİLDİ. ÖYLEKİ. ALMANLARIN PANZER LERİ TIGER SULİETİNE BENZEDİĞİ İCİN UZAKTAN TIGER SANILAN ALMAN TANK BÖLÜKLERİNE KARŞI ÇARPIŞMAYA GİRLMEDEN GERİ ÇEKİLDİĞİ OLMUŞTUR. bu savaşın en enlü silahları. amerikanın avcı ucagı havada mustang.karada tıger. . denizde yumota ve bismarck .. amiral gemileridir. deniz altındaysa. kurt sürüsü taktığıyle. yıne almanların. u botlarıdır. kabul gördü. . he en ünlü topsa. yine almanların.120 mm taretli toplarıdır. savaştaki namıysa elektrik direkleri. namlunun uzunluğundan dolayı herbie cim. artı hafif piayde sılahlarındaysa yapılmış en ii makınalı .mg3 türki gercek hayattada . lice kulp. ergani.hakkari.zaho sınır. ve ırak icersinde bu silahı kulandım.birkeleş adamı ya öldürür yada süründürür. bir mg3 .7,2 mm lik mermisiyle parcalar.resimelrimde var gercektir bu .mg3 le vurlmuş pkk lı resimleri. adamlar kalbur olmuş. |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 11:58 %0 | |
|
ve almanlar bu tankta günümüzde bile okadar ilerdeki. şuna amerikanın meşhur abrams .1 ve 2 tankları almanların meşhur .leopar tanklarındann yola cıkılıp onların cogu parcası kopylanarak yapılmasına ragmen. hala kabul gören ne rusların . ŞUANKI T MODELI. NE AMMERIKANIN ABRAMSLARI. NEDE İNGİLİZLERİN CURCILLERİ. GÜNÜMÜZÜN LEOPARLARININ YANINA DAHI YAKLAŞAMAMAKTA
DEDİKLERİ GİBİ. tankınla .1 TIGERLA karşılaşırsan ölüsün.2 kişiysen yine olusun.3 kişiysen yine olusun.4 kişiysen yıne olusun.5 kişiysen .4 müz ölürken 5 cimiz tıgerın arkasından dolanır ve yakıt deposunu vurur ancak o şekilde tıgerı imha ederız eger .o atışı kacırsak 5 mizde ölmüşdür. bu tıger ıcın denılen müşhur sözlerdir. oyuzden nebir t nedebaşka birşey .tıgerla boy ölçüşemez . tankın miladı tıgerla başlar |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 12:07 %0 | |
|
| Panzerkampfwagen VI Tiger (okunuşu Pantzakmpfvagın Zeks [altı] Tiga) veya Tiger I, Alman yapımı II. Dünya Savaşı savaş tankı. Adı Ferdinand Porsche(Porşı) tarafından konulmuştur. Zamanındaki en iyi tanklardan biriydi. Çok sağlam zırha ve iyi bir topa sahip olduğu için düşmanların korkulu rüyasıydı. Savaşın sonlarına doğru bir Tiger tankına 20 tane M4 Sherman tankının saldırdığı görümüştür |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 12:15 %0 | |
|
| Tiger'ın tank terminolojine kattığı bir yenilikte psikolojik yıkımdır.Tiger kalın zırhı,88 mm'lik topu ile savaş sırasında öylesine efsaneleşmişti ki müttefik zırhlı tümenleri oramanlık alanlardan geçerken genellikle toplu olarak hareket ederlerdi.Çünkü her an bir ağaçlığın arkasından bir Tiger bölüğünün baskın ateşi açması olasılığı vardı.Bu olasılık da mütttefiklere Normandiya'dan sonra zaman kaybettiren engellerden biri olmuştur. |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 12:26 %0 | |
|
Önemli Başarıları [değiştir]Kursk 1943 Tek bir Tiger 22 tane T-34'ü imha etti.
1944 Tek bir Tiger 15 tane M4 Sherman tankı imha etti.
Ayrıca Bakınız [değiştir]II. Dünya Savaşı Zırhlı Araç Listesi
II.DS sırasında Almanya tank üretimi
1 TIGER .34 TANE RUS. T 34 INDIRYOR. 1 TIGER .. 15 TANE SHERMANI INDIYOR .BAŞKA LAFA HACET VARMI .TIGER İCİN.
AMA kabul edilen bir gercek varki. ben de t serilerini cok severim .savaş tarihcilerinin kabul ettiği gercekse . bilinen ilk ana muharabe tankı meşhur rus. T-34 olarak varsayılır. Saygıyla egiliyoruz bır tıger tank hayranı olarak. ve eklıyoruz 84 bın t ,34 uretılırken .sadece.1300, ve modernızaysonla.200de eklenerek 1500 tıger savaş alanına cıkmıştır. düşünsenenize.84 bin tıgerı .. EMİNMKİ DUNYAYI FET EDERDİ ALMANLAR. BUKADAR COK TIGERI OLSA. çöl kaplanı romelide anmış olalılım buarada .. ) elindeki kıt ımkanlarla tank bölüğüyle aklı ve dehasıyla. akdenize kadar ingilizleri ezerek geri cektirmiştir.amerikanın yardım etmesiyle ve gelen ikmallerle. .ingilizler ancak canlarını kurtarmıştır.DİĞER LAKABI ÇÖL. TİLKİSİ. ( ROMEL ) |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 13:30 %0 | |
|
o Tiger'e harcıyacağın kaynağı Panzer 3 seri üretimine harcasa şimdiye almanca konuşurduk anlayan anlar |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 13 Mayıs 14:08 %0 | |
|
| dogru dıyorsunda ben alıntı yapıyorum ))) oda atışın zayıflıgından dolayı kaldırılmış tedaülden .acaba bunu anlayan anladımı |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 17:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: /SS/TIGER VI
dogru dıyorsunda ben alıntı yapıyorum ))) oda atışın zayıflıgından dolayı kaldırılmış tedaülden .acaba bunu anlayan anladımı
a pardon ya özür dilerim Panzer 4 diyecektim karıştırdım bi an. panzer 3 le 4 birbirine cok benziyoda bence Tiger gibi Tanklar yapılması yerine ona harcanan kaynakla daha fazla panzer 4 yapılabilirdi (shermanlar gibi 1 Tiger'e 20 sherman düşüyo neden 1 T34'e 5 tane panzer 4 düşmesin haksızmıyım ) |
| |
CESUR

|  | 13 Mayıs 20:13 %0 | |
|
S.a Arkadasi
ben daha önce beni nick kullaniyo Ptv.Vasili bende vallah
ama çok seviyorum Vasili zeytsev vallah ii bu
Toten]{opf-|AW |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 14 Mayıs 09:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: BlueLife
a pardon ya özür dilerim Panzer 4 diyecektim karıştırdım bi an. panzer 3 le 4 birbirine cok benziyoda bence Tiger gibi Tanklar yapılması yerine ona harcanan kaynakla daha fazla panzer 4 yapılabilirdi (shermanlar gibi 1 Tiger'e 20 sherman düşüyo neden 1 T34'e 5 tane panzer 4 düşmesin haksızmıyım )
Türü Orta sınıf tank
Dönemi II. Dünya Savaşı
Hizmet Tarihi 1941-?
Üretim Adeti 84.070
Üretici Malişev Fabrikası
bu t 34 dün bilgisi. |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 14 Mayıs 09:15 %0 | |
|
Tanımı
Türü Orta Sınıf Tank
Dönemi II. Dünya Savaşı
Hizmet Tarihi 1942-?
Üretim Adeti 49,324
Üretici Lima (ABD), Pressed Steel (ABD), Pacific Car & Foundry (ABD), ve 8 başka fabrikada
buda bızım şörminin üretim bilgisi.
sonucta fark ortada kuzenim.
1300 tıger üretimine karşı. 82.770 T 34 üretilmiş. ve 48,024 tanede şöricimden yapılmış büyük haksızlık yahu .tıger tanka karşı .. dediğin gibi olsaydı zaten almanlar dünyay ı sadece TIGERLARLA FET EDERDİ. ucaga gemiye vs ihtiyac kalmazdı her halde |
| |
FrenzY TeaM.

|  | 14 Mayıs 10:51 %0 | |
|
| http://tr.wikipedia.org/wiki/Vassili_Zaitsev |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 14:37 %0 | |
|
Tanımı
Türü Orta Sınıf Tank
Dönemi II. Dünya Savaşı
Hizmet Tarihi 1942-?
Üretim Adeti 49,324
Üretici Lima (ABD), Pressed Steel (ABD), Pacific Car & Foundry (ABD), ve 8 başka fabrikada
buda bızım şörminin üretim bilgisi.
sonucta fark ortada kuzenim.
1300 tıger üretimine karşı. 82.770 T 34 üretilmiş. ve 48,024 tanede şöricimden yapılmış büyük haksızlık yahu .tıger tanka karşı .. dediğin gibi olsaydı zaten almanlar dünyay ı sadece TIGERLARLA FET EDERDİ. ucaga gemiye vs ihtiyac kalmazdı her halde
Tıger benim demek istediğim almanlarda çok çeşitli tanklar var ve birçoğu işe yaramıyo örnek verirsek http://tr.wikipedia.org/wiki/Jagdtiger ''Jagdtiger modeli yapı olarak çok büyüktü ve Müttefik askerleri bu araçtan epeyce korktu. Ancak bu araçlar hammadde ve insan gücünün boşa harcanmasına sebep oldu. Bu araçların yerine Jagdpanther ya da Tiger II modelinden üretilebilirdi. Her ne kadar Hitler bu araçlara çok güvenmiş olsa da az sayıda üretilmelerinden dolayı bu araçlar savaşta hiçbir varlık gösteremedi'' şimdi bunu üreticeğine dediği gibi jagdpanther veya tiger üretebilirdi |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 16 Mayıs 09:04 %0 | |
|
| bak seni bizim klana alıyorum gelmek istermiin.. haklısın bırak onu tirbün motoruyla calışan . varlığından haber olunan ama hic üretilmeyen tanklarıda var .hitler hayal persin teki onun yüzünden kabedildi ya bu savaş.bak en basiti çöl tilkisi romel.cıkartmanın . avrupanın ingiltereye bakan sahillerinde değilde fransadan olcagını tahmin etmesine vee buraya istihkam yapılmalı demisine ragmen kabul görmemiş ve hitlerle ters düştüğü icin öldürülmüştür. yani hitler şaklabanın teki belki kendi akılı ama askeri bilgisi olmayan bi moron ..neyse seni klana cagırcam.gel bekliyorum.. klana bak herkezi almayız haberin olsun ..oynadıgı modda isim yapmış adamlardan oluşuyor takımlarımız. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 11:53 %0 | |
|
bak seni bizim klana alıyorum gelmek istermiin.. haklısın bırak onu tirbün motoruyla calışan . varlığından haber olunan ama hic üretilmeyen tanklarıda var .hitler hayal persin teki onun yüzünden kabedildi ya bu savaş.bak en basiti çöl tilkisi romel.cıkartmanın . avrupanın ingiltereye bakan sahillerinde değilde fransadan olcagını tahmin etmesine vee buraya istihkam yapılmalı demisine ragmen kabul görmemiş ve hitlerle ters düştüğü icin öldürülmüştür. yani hitler şaklabanın teki belki kendi akılı ama askeri bilgisi olmayan bi moron ..neyse seni klana cagırcam.gel bekliyorum.. klana bak herkezi almayız haberin olsun ..oynadıgı modda isim yapmış adamlardan oluşuyor takımlarımız.
sölediklerinde 100% haklısın savaşın kaybedilmesinde hitlerin payı büyük bana göre sadece ruslara saldırılmalıydı fransa ve ingiltereyle bi şekilde dost olunmalıydı 2 cephede savaş almanyanın sonu oldu. hitler işte ne yapalım mantık yok adamda |
| |
| |