Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
17/05/08 23:52 Toplam 278 oyuncu 52 sunucu 849 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Thief

Shaolin
Tümgeneral

Tümgeneral
09 Mayıs 03:38 %2
SD 09 aslında tam bahsettiğin yer. Ama ne yazık ki dolu olduğuna rastlamak biraz zor...

Oradaki oyunun kalitesi gerçekten yüksek seviyelerde oluyor..

alıntı:
Gönderen: Fallenleaves

aslında bi önerim war biraz sağlıksız bi düşünce olabilir yada ayrımcı ama "gaming" kasanlar için özel 1-2 server olması kanaatindeyim. bu serverlara oyuna yeni başlamış-yada uzun süredir oynayan ama kasmayan kişiler, oyun mantığı gelişmemiş kişiler, aimless kişiler... kısaca oynarken 1-2 hareketine bakıpda bu adam oyuncu diil diyebilceğiniz kişiler girmesin alınmasın. böylece güzel bi ortamda seviyeli saygılı düzeyli muhabbetler döndürerek oyun oynarız. cod2 forumunda pek çok başlığa yazdığım gibi burayada yazcağm ben cod2 oynamıorm cod4 oynuorm. bi sebepden dolayı yaklaşık 1 hafta x - fire da takıldıkdan (hatta kastıkdan sonra dielim 1 hafta boyunca maç tch gibi clanlarla karma maçlar fln...) osn ye döndüğümde herkes bana hile demeye başladı ve farkettimki oyuncuların "oyun bilgileri" çok zayıf o günden sonra soudum diyebilirim daha az girer oldum osn den oyunlara ama bu dediğim gibi bi uygulama olursa elite 1-2 server oldukdan sonra seve seve gelirim gene bu ortama
NOT: yanlış anlaşılmasın kimsenin kişiliği hakkında rencide edici yada ters bi sözüm yoktur sadece oyun oynamakla becerileriyle ilgili kişisel düşüncelerimdir. Yorum yapmak zorunda diilsiniz katılmazsanız katılırsınız ama saygı gösterilmeli. gaming zor iştir kasana yapana saygı duyarım
Your hopes are my games...

Catapulco.
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 13:32 (09/05, 13:35) %0
alıntı:
Gönderen: ^^77DeSwa^^00[X]
diye bir oyuncu WH kullanmaktadir.
Wh sini kapat dediğim için oyundan atildim.
bir önceki konumu da silmişsiniz.
yani wh legal diyorsunuz özel üyelerinize!
kac senedir bu oyunu oynuyorum kimde wh olup olmadiğini bilecek kadar deneyim kazanmisimdir herhalde.

Şunu yazmadan şöyle geçip iyice izledin mi?izlediysen neden deneyiminden fln bahsediyorsun?Deneyim kazanmış olsan geçip spece alirsin demoyu kimseye bişi söylemeden gönderirsin?Peki nedir bu forum aşkı?Arkadaş %80iniz dx7 ile düşük ayarlarda oynuyor bu oyunu sırf fps için...Ne dx9un gölge,doku detay ve aim,i kolaylaştıran özelliklerinden nede üstün sistemlerin ses+ışık getirilerinden haberiniz var?Gerçek tecrübenin bunlarla birleştiği oyuncularda Hax,Cfg,Yazılıma zaten gerek yoktur.Suçlama yapmadan önce araştırıcı olunuz.Eleştrileriniz yıkıcı değil yapıcı olmalı bırakın artık bu önyargıları....

Tavsiye : Deneyim kazanmak istiyosan zt'nin sitesine girip demolarını izlemelisin.

www.absoluttracks.com

3ekn!
Oyuncu
09 Mayıs 13:51 %0
alıntı:
Gönderen: Catapulco.

Şunu yazmadan şöyle geçip iyice izledin mi?izlediysen neden deneyiminden fln bahsediyorsun?Deneyim kazanmış olsan geçip spece alirsin demoyu kimseye bişi söylemeden gönderirsin?Peki nedir bu forum aşkı?Arkadaş %80iniz dx7 ile düşük ayarlarda oynuyor bu oyunu sırf fps için...Ne dx9un gölge,doku detay ve aim,i kolaylaştıran özelliklerinden nede üstün sistemlerin ses+ışık getirilerinden haberiniz var?Gerçek tecrübenin bunlarla birleştiği oyuncularda Hax,Cfg,Yazılıma zaten gerek yoktur.Suçlama yapmadan önce araştırıcı olunuz.Eleştrileriniz yıkıcı değil yapıcı olmalı bırakın artık bu önyargıları....
Tavsiye : Deneyim kazanmak istiyosan zt'nin sitesine girip demolarını izlemelisin.
www.absoluttracks.com

Çok iyi özetlemişsin .

|PnS|brainiac
Tuğgeneral
Tuğgeneral

AbLe

09 Mayıs 14:41 %0
GThief
bu adam ve bunun gibi bir iki kişi su an osn de gorup gore bilecegın en iyi oyunculardır galiba yenisin sen bu adamları sepcete izelyip bu oyunun nasıl oynandıgını öğrenmek isteyenlerin arasına katıl bence: saygılar... ha unutmadan adminler de taviz yoktur bu sitede buna inanın ben canli şahidiyim kim olursa olsun hile kulanırsa kulansın cezasını alır...

^^00/SS/^9MysteC
Albay
Albay
09 Mayıs 14:50 %0
g tief e laf atmakada cesaret ama cahil cesareti demo diye bişe var alırsın bakarsın bu kadar...en iyi oyuncular bile dile düştüyse işimiz var burada.

TF ^1| ^7RedLiFe
True False

09 Mayıs 17:24 %0
Ya yuh bu kadar kötü oynayan bi adama nasıl wh dionuz anlam veremiorum sauhasuhs xD..Gürkan abi iyi reklam yaptın huhusuhs xD

alıntı:
diye bir oyuncu WH kullanmaktadir.
Wh sini kapat dediğim için oyundan atildim.
bir önceki konumu da silmişsiniz.
yani wh legal diyorsunuz özel üyelerinize!
kac senedir bu oyunu oynuyorum kimde wh olup olmadiğini bilecek kadar deneyim kazanmisimdir herhalde.

Fallenleaves
Tümgeneral
Tümgeneral

Rising of Darkness

09 Mayıs 17:46 %0
alıntı:
Gönderen: Catapulco.

www.absoluttracks.com

yazının çoğunluğuna katılıyorum tavsiye kısmına kadar ama. Bişiler öğrenmek istiorsanız işin uzun kısmı olur direk yabanca clanların sitelerine girin (dignitas-tek9-fnatic-mym-tcm-esuba...) demoları ordan indirin izleyin

Your hopes are my games...

^^77DeSwa^^00[X]
Binbaşı
Binbaşı

[X]

09 Mayıs 20:39 %0
Neyse. Kime anlatiyorum benki..

Bizde program ciyiz neyin ne oldugunu biliriz neyin neye etki ettiğinide biliriz. Server daki pinglerin ani artisinin da sebebini biliriz.

uyumaya devam edin

|PnS|brainiac
Tuğgeneral
Tuğgeneral

AbLe

09 Mayıs 21:10 %0
alıntı:
Bizde program ciyiz neyin ne oldugunu biliriz neyin neye etki ettiğinide biliriz. Server daki pinglerin ani artisinin da sebebini biliriz.
uyumaya devam edin

nedenmiş kardeşim uyumayalım sole bilelim belki doğruları diyosun .

snayper90
Yüzbaşı
Yüzbaşı
09 Mayıs 21:16 (09/05, 21:16) %0
valla dediğin kişiyi ne oyunda gördüm ne de hile kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ama serverlar wh ci kaynamaya başladı artık

^^40hL|KacaK
Oyuncu
09 Mayıs 23:33 %0
anlat da uyanalım o zaman.neymiş senin bilip bizim bilmediğimiz mevzu? en azından bilgimiz olsun bu durumlara karşı.

alıntı:
uyumaya devam edin

hem bu ne demek oluyor şimdi?

alıntı:
uyumaya devam edin

Taklit kacaklardan sakınınız.

^1>DE^4<X>^1TER<
Albay
Albay
10 Mayıs 10:44 %0
KACAK kardeş sen Hemen hemen herkezi eleştiriyorsun. Oyun oynuyormusun yoksa sadece bu form sayfasındamı dolanıyorsun.Rütbende yok,oyuncusun yani.Bu sitede senin görevin ne bilelim(Form eleştirmenimi yoksa?)

^^00/SS/^9MysteC
Albay
Albay
10 Mayıs 16:11 %0
her servera pb koyysak sorun kalkar...

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: