Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:28 Toplam 240 oyuncu 50 sunucu 1137 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Dm_1 doyalarını dönüştürmek

karakule 68
Orgeneral
Orgeneral
07 Mayıs 15:28 (07/05, 15:29) %0
Arkadaşlar call of duyt 4 oynuyorum ve oyundan demolar aldım.Demoları DM_1 formatında bunları movie makerde kesip biçip adam gibi bir video yapmak istiyorum.Bu dosyaları nasıl çevire bilirim veya bunları düzenlemek için nasıl bi program indirmem lazım.Teşekkürler

arrnek
Yüzbaşı
Yüzbaşı
07 Mayıs 16:13 (07/05, 16:15) %0
elinde bulunan demolardan, kesip biçmek istediğin kısımları fraps ile kaydedebilirsin. fraps iyidir.

demo dosyalarını herangibir video formatına çevirebileceğini sanmıyorum. genelde bu tür işleri oyuncular fraps veya benzeri bir programla yapıyorlar.

ByCHOSEN
Oyuncu
07 Mayıs 16:13 %0
gamecam programıyla yapabilrisin!

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 17:07 (07/05, 17:39) %0
Gamecam fpsden 15-20 arası yiyor ve video uzantısı .avi..1 dakkalık video bile 20mb buluo.Kayıtlı kullancı olmadığımdan da videolarda ses te yoq.Kullanımı güzel ama fps den yediği icin tercih etmiorm.
Frapsta aynı sekilde gamecam a oranla fpsnn icine edio En azından benım makınemde ole.Bende video yapacam ama hala çözüm aramaktayım.Dm_1 uzantılı dosyaları .wav cewirsek süper olur : ) show yaparım o zmn : P

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 18:51 %0
ilk başda www.seismovision.net burdan sesimovision indiriorsn. sonra demoları bunla açıp fraps lede capture ediorsn. ondan sonra sony vegas, adobe prem. cinema4d gibi bi programla efekt verip kesip biçip yapıştırıyorsun. gL

Your hopes are my games...

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 23:57 (07/05, 23:57) %0
seismovision yerine cod4player la acsak ne farkeder?Capture ederken .avi yerine daha az boyutla kayıt yapan fraps ve gamecam dısında bildiğin birşey war mı.Zira bunlarla capture edip video yaratsan 5dklık bir video 100mb. :S gerci videoyu yaptıktan sora makerla format degstırıp sıkıstıralabılır tabi.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Mayıs 00:23 %0
war başka programlar ama aldğın görüntü rezalet oluyor sonuçda fraps le capture ettiğin görüntüleri direk kullanmykcasınki editledikden sonra codec lyceksin

Your hopes are my games...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: