Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 09:46 Toplam 53 oyuncu 53 sunucu 673 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sd ler niye bos :/

FsX
Oyuncu
07 Mayıs 12:47 %0
2 Saatir bakiyorum sd ler boş sırf tdm ler dolu ne is anlamadim :/

MusTy*
Tümgeneral
Tümgeneral

fastest killers

07 Mayıs 13:00 %0
Ben sd sevmezdim ama artık hep sd ciyim neden çünkü kendimi geliştirip klan maclarına giricem

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 16:19 %0
SDler boş çünkü etrafa mermileri savurup düşünerek oynamayı bilmeyen ya da oyundan anlamayan arkadaşımız çok..

Yalnız birşey dikkatimi çekti bu turnuva ile beraber kurulan clanlarda çok ciddi bir şekilde oyun anlayişi değişti hoşuma gitti tabi bu ...

Zaten Gl kullanıcak rpg atıcak claymore dizip yatacak adam sd ye hiç gelmesin...Böyleleriyle oynamaktansa varsın bomboş kalsın

<MS|MuRtY(@N>
Yarbay
Yarbay
07 Mayıs 16:23 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
Zaten Gl kullanıcak rpg atıcak claymore dizip yatacak adam sd ye hiç gelmesin...Böyleleriyle oynamaktansa varsın bomboş kalsın

hadi rpg le gl anladıkta clay ne alaka onu annamadım???

bL!/\/C|-|_6
MS|Murtycn

WM|HeiLeiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 17:43 %0
Clay olayini bende anlamadim!!! clasiz ciktigim gorulmemis bisey

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 17:51 (07/05, 17:58) %0
Maç perkleri bandoleir+stop power+extrem condition ya.Yeni kurallarda 3.perkte iptal oldu güya :d Bunlar dışında alınan perkler "noob stuff" olarak adlandırılıo ya.
bknz:Clay.
Yaqında GL yi nob stuffa cıqaranlar ona buna "gl kullanma lan" die laf cıkaranlar clay kullananıda gorunce clayı da bırak derlerse şaşmayın.
Shutter lafım sana deıl ustune alma.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 18:17 %0
ExT.Con da yok artik 3. perk tamamen kapali..

Ben konusmuorum ama içten içe çok gıcık oluyorum

Adam almıs Jugger LastStand...Ben almisim sniperi adami 3 kere vurmak zorunda kaliyorum...yada teke tek kalmisiz ordan bi yerden claya denk gelioruz çok sinirim bozuluo

<MS|MuRtY(@N>
Yarbay
Yarbay
07 Mayıs 18:28 %0
maçlarda yasaksa np ama normal bi sd hd de clay alınabilir ama ya konulmuş oraya perk die ama maçların belli bi kuralı var tabe saygı duyarız

bL!/\/C|-|_6
MS|Murtycn

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 23:20 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
ExT.Con da yok artik 3. perk tamamen kapali..
Ben konusmuorum ama içten içe çok gıcık oluyorum
Adam almıs Jugger LastStand...Ben almisim sniperi adami 3 kere vurmak zorunda kaliyorum...yada teke tek kalmisiz ordan bi yerden claya denk gelioruz çok sinirim bozuluo

Sende ole bi ornek werdin ki :d eywah eywah yani :d jugger alanın zaten canı cehenneme Clay dierlerine gore dha temiz bi perk :d forever clay :d dokunmayın clayıma patlarım :d

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

AnatoliA.HC
Albay
Albay

^2(Dead)

08 Mayıs 18:36 %0
güzel soru sd ler neden boş hadi cevaplayın bakalım herkes tdm,tmd hardcorelere hücumlayınca haliyle boş oluyor ama 1.sd dolu benım bıldıgım

Rüzgar Eken Fırtına Biçer

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Mayıs 20:04 %0
Artık sd1 de boş.Eskiye gore doluluk oranı azaldı.Eski zewkide kalmadı serverin.Dier osn serverlarida ole.Zira kendi adima bende yawaştan soğudum sebebini bilmiorm : ) Oyuna hareket lazim :d sd1 e kız mı getirseq : ) sawaşma sewiş mantelitesi : )

Denas
Korgeneral

Korgeneral
08 Mayıs 22:56 %0
alıntı:
Gönderen: Caqante*
Artık sd1 de boş.Eskiye gore doluluk oranı azaldı.Eski zewkide kalmadı serverin.Dier osn serverlarida ole.Zira kendi adima bende yawaştan soğudum sebebini bilmiorm : ) Oyuna hareket lazim :d sd1 e kız mı getirseq : ) sawaşma sewiş mantelitesi : )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

Sen savaş napcan .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
09 Mayıs 00:25 %0
Sewişcem uygun birini bulursam online alemde.Teknolojinin gelişmesini bekliorm fakat.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: