Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
18/05/08 02:00 Toplam 164 oyuncu 53 sunucu 393 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Windows millenium ve hd2600xt

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
05 Mayıs 16:44 %0
Slmlar.

Windows millenium kullanmak zorunda olduğum bir pc de Hd 2600xt agp versiyon takılı.Bu kartla millenium kurdum pc ye ancak Driver kuramadıgım icin standart vga olarak görüyor kartı.Haliylede görüntüyü 640X480 16 bit olarak ayarlıyor ve degismeme izin vermiyor.
Oyun oynamak yada optimizasyon gibi bi derdim yok Sadece 1024X768 de 32 bit görüntü versin yeter.Bunun için bir çare lütfen.

Tora

05 Mayıs 17:15 %0
Malesef ATI çok uzun süre önce 9x + ME sürücü desteğini kaldırdığı için çözüm yok büyük olasılıkla.
Eğer eskilerden vazgeçmeyen elemanlar, uyumlu bir sürücü yapmadıysa, 2xxx serisini çalıştıracak bir sürücü malesef yok.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
05 Mayıs 19:55 %0
Ya bu toplu driverlar felan varya her ürünü çalıştıran felan böyle bir çözüm bulunamaz mı acaba.Çok zor bir durumdayım

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: