Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 18:46 Toplam 217 oyuncu 50 sunucu 958 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Teşekkürü borç bilirim

ieL
fakirdik

08 Mayıs 04:05 %0
alıntı:
Gönderen: Tora

Eheh evet, herif bilgisayar masasının fotosunu çekmiş ama o detayı unutmuştu

o herif ties.ti senin ex kanka.kendisinden uzun zamandır haber alınamıyor.

[GX]Bortu

Moderatör
08 Mayıs 06:56 %0
alıntı:

Eheh evet, herif bilgisayar masasının fotosunu çekmiş ama o detayı unutmuştu

Sende biraz uzaktan al fotoyuda detay görelim madem.

GameX forever

Tora

08 Mayıs 06:59 %0
alıntı:
Gönderen: [GX]Bortu

Sende biraz uzaktan al fotoyuda detay görelim madem.
GameX forever

Eskiden herkes bilgisayar masasının fotosunu çekip gönderiyordu. O konuyu bulmak lazım.
Sadece monitör değişti 1-2 parça eklendi o kadar. Artistliğe lüzum yok
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Denas
Orgeneral
Orgeneral
08 Mayıs 07:45 %0
alıntı:

Eskiden herkes bilgisayar masasının fotosunu çekip gönderiyordu. O konuyu bulmak lazım.
Sadece monitör değişti 1-2 parça eklendi o kadar. Artistliğe lüzum yok

Kesin yanda ps3 vardır . Nescafe diye bizi kandırıyor .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

Tora

08 Mayıs 15:31 %0
alıntı:
Gönderen: Denas

Kesin yanda ps3 vardır . Nescafe diye bizi kandırıyor .
Denas

Yok ben PC'ciyim, konsola hayır
Amma tiri viri yaptınız masaüstü için.
Alın o zaman güncel hali ;

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
08 Mayıs 15:34 %0
alıntı:

(http://img396.imageshack.us/img396/4558/img25351of3.th.jpg)

o ıslak mendil niye orda duruyo acil durumlar için mi?

The child is grown , the dream is gone...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
08 Mayıs 15:47 %0
abi adam bide süper düzenli ya...benim pc nin üstü bildiğin çöplük gibi her türlü şey var...ders notları..defter..cd ler...boş dvd...discman...bant...makas...poşet..kablolar...faturalar...toz...anahtarlar...bozuk maus...çikolata amblajı...yemek tabağı...ne arasan var

Schopenhauerin kötümser insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

Exmaniax
fakirdik

08 Mayıs 16:04 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING
abi adam bide süper düzenli ya...benim pc nin üstü bildiğin çöplük gibi her türlü şey var...ders notları..defter..cd ler...boş dvd...discman...bant...makas...poşet..kablolar...faturalar...toz...anahtarlar...bozuk maus...çikolata amblajı...yemek tabağı...ne arasan var
Schopenhauerin kötümser insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

çalışkan ve zeki insanlar gibi, düzene temizliğe harcanan vakti boş görmek

Tora

08 Mayıs 16:17 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

o ıslak mendil niye orda duruyo acil durumlar için mi?
The child is grown , the dream is gone...

Dokundurma yaptığın mevzuda ıslak mendil kullanmak abesle iştigal olur.
Masa başında yemek yiyen herkes için süper çözüm. Yağlı vs vs olunca işe yarıyor.

Ex,
Herşeyin belirli bir yeri varsa ve kullandıktan sonra aynı yere koyuyorsan düzen için zaman harcamamış olursun, ayrıca birşeyi ararken kaybedeceğin zaman da en aza indirgenmiş olur

Exmaniax
fakirdik

08 Mayıs 16:29 %0
alıntı:

Ex,
Herşeyin belirli bir yeri varsa ve kullandıktan sonra aynı yere koyuyorsan düzen için zaman harcamamış olursun, ayrıca birşeyi ararken kaybedeceğin zaman da en aza indirgenmiş olur

allah çarpsın annem odamı topladığında hiç birşeyi bulamıyorum,
örn: yerde herdaim duran beyaz usb kablosunu derleyip masada hemen klavye yanına koydu, yarım saate yakın onu aradım

Tora

08 Mayıs 16:39 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax

allah çarpsın annem odamı topladığında hiç birşeyi bulamıyorum,
örn: yerde herdaim duran beyaz usb kablosunu derleyip masada hemen klavye yanına koydu, yarım saate yakın onu aradım

Başkasının düzeni ile zaten aradığını bulamazsın. Sen düzenli tut annen karışmaz, o zaman da aradığını bulursun

mojito ?!
Oyuncu
08 Mayıs 17:26 %0
monitorler aynı
Samsung syncMaster 932Nplus 19" bende
mouse lar ayni logi G5 mavi
baska söylememe gerek varmı kardeşmiyiz Tora

Tora

08 Mayıs 18:49 %0
Monitörün nesi aynı, Google bile bulamıyorsa daha ne diyeyim
22" 2232BW bendeki
Bugünlerde çok artistleştim ya. Görmemişin monitörü olmuş, çekmiş kablosunu koparmış

ieL
fakirdik

08 Mayıs 18:51 %0
alıntı:
Monitörün nesi aynı, Google bile bulamıyorsa daha ne diyeyim
22" 2232BW bendeki
Bugünlerde çok artistleştim ya. Görmemişin monitörü olmuş, çekmiş kablosunu koparmış

ulen sana inat elimdeki 22" ci satıcam 24" veya 32" alıcam koyacam buraya,nickimi de "en buyuk monitor ben de" yapıcam.

Exmaniax
fakirdik

08 Mayıs 21:59 %0
alıntı:
Gönderen: ieL

ulen sana inat elimdeki 22" ci satıcam 24" veya 32" alıcam koyacam buraya,nickimi de "en buyuk monitor ben de" yapıcam.

bende ekran kaRTI çıkışımı iş yerindeki projektörle dışarı yansıtacam

hadi varmı ötesi

Denas
Orgeneral
Orgeneral
08 Mayıs 22:09 %0
alıntı:
Gönderen: ieL

Fakirdik klanındasın bide ne haddine biz burda varken .

Denas

mojito ?!
Oyuncu
09 Mayıs 14:14 (09/05, 14:19) %0
Ya Tora nerde gorulmuş aynı dizayn monitorlerın farklı model oldugu bana söylesene şunu
e tamam haliyle isimler farklı olucakta seninkini yanlardan ve yukarıdan tutup biraz çekiştirmişler o kadar

bendeki SAMSUNG 932N PLUS 19 LCD MONİTÖR
sendekide
SAMSUNG 2232BW 22 WIDESCREEN LCD MONİTÖR
http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_SBA_838_1662_767_3438&T_Category=_MONITOR838
ahanda sana bide link,
görüntü aynı herşey aynı bana burda hava yapma
ayrıca benimki oyun oynamak için seninkinde film izlenir anca aijkflsa

bu arada google buldu yavs seninkini:S
Samsung 2232BW

benimde havam bu kardeşim

şimdi senin mouse içinde G5 degil G5 4x4 filan dersin masa tutuşu iyi filan ne yazıkki ikimizde mouse u aynı

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

09 Mayıs 14:22 %0
maus yok işte, ex'in dediği doğru

alıntı:

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
09 Mayıs 14:44 (09/05, 14:45) %0
dikkatli bak
alıntı:
Gönderen: Corvex.
maus yok işte, ex'in dediği doğru

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

09 Mayıs 14:58 %0
la projektör dediğin 300-500 ama bi sor 24" ne kdr?

eet maus varmış da o ne öle ya. yandan eklemeceli masa falan. ah tora bi normal olmayı öğrenemedin

alıntı:

bende ekran kaRTI çıkışımı iş yerindeki projektörle dışarı yansıtacam
hadi varmı ötesi

Tora

09 Mayıs 18:58 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
Ya Tora nerde gorulmuş aynı dizayn monitorlerın farklı model oldugu bana söylesene şunu
e tamam haliyle isimler farklı olucakta seninkini yanlardan ve yukarıdan tutup biraz çekiştirmişler o kadar
bendeki SAMSUNG 932N PLUS 19 LCD MONİTÖR
sendekide
SAMSUNG 2232BW 22 WIDESCREEN LCD MONİTÖR
http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_SBA_838_1662_767_3438&T_Category=_MONITOR838
ahanda sana bide link,
görüntü aynı herşey aynı bana burda hava yapma
ayrıca benimki oyun oynamak için seninkinde film izlenir anca aijkflsa
bu arada google buldu yavs seninkini:S
benimde havam bu kardeşim
şimdi senin mouse içinde G5 degil G5 4x4 filan dersin masa tutuşu iyi filan ne yazıkki ikimizde mouse u aynı

Zaten seninkini bulamadım google'da demiştim.
Aralarında o kadar çok teknik fark var ki aynı demek benimkine hakaret oluyor aehaeh
Neyse bu kadar hava yeter, okuyanlar küfür ediyordur.

Exmaniax
fakirdik

10 Mayıs 03:10 %0
alıntı:

mauahha kumanda hala naylon poşetinde

Tora

10 Mayıs 08:00 %0
alıntı:

mauahha kumanda hala naylon poşetinde

Kumandası üstünde el kirinin izleri olan tiksinç insanlardan sonra böyle bir karar kıldım

mojito ?!
Oyuncu
10 Mayıs 11:54 (10/05, 11:56) %0
yo aslında benimkininde linkini atabılırım

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.bayiler.net/images/uyum/pnt_CE141SAM261.jpg&imgrefurl=http://www.politeknikonline.com/urunler.php%3Ftip%3D4%26marka%3D%26SearchInput%3D%26kod1%3D1.2%26kod2%3D1.2.6%26kod3%3D%26catid%3D%26bcatid%3D%26bcatid2%3D%26bcatid3%3D%26escat%3D%26currPage%3D3&h=206&w=200&sz=12&hl=tr&start=1&sig2=2__jt5OUaLHzpwX8s_ILSA&um=1&tbnid=tbhaypnrmz3spM:&tbnh=105&tbnw=102&ei=dGIlSOq6LozwwwGhyviICg&prev=/images%3Fq%3Dsyncmaster%2B932n%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN

sanırım fazla bir teknik ozellik yok hatta oyun acısından benimki daha iyi cunku seninkinde sag dan sola bakmak 0.5 saniye suruyo
bu zaten taa alamanyalardan geldi onun için kaliteli ecnebi malı aişsdsa

bir server ım eksik oda olunca Pabuç dama Tora aisdşasişd

alıntı:

Zaten seninkini bulamadım google'da demiştim.
Aralarında o kadar çok teknik fark var ki aynı demek benimkine hakaret oluyor aehaeh
Neyse bu kadar hava yeter, okuyanlar küfür ediyordur.

Exmaniax
fakirdik

10 Mayıs 12:57 %0
ulan ne monitörmüş rüyama girdi vallahi
yatağımın başına monte edecektim

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: