| Yazar | Konu: En iyi dip çi? |
| Oyuncu |  | 05 Mayıs 12:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^40hL|KacaK
ieL fazla gitme adamın üstüne, menapoza girecek yakında
Taklit kacaklardan sakınınız.
Yok bildiğim kadarıyla erkekler antropoza giriyo 
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //.... |
| |
|
|
| Binbaşı |  | 05 Mayıs 20:07 %0 | |
|
dexterin tipine bakanda olgun biri zanneder.Adam resmen çocuk yaa |
| |
CESUR

|  | 05 Mayıs 20:27 %0 | |
|
S.a arkadaslar
bu adam gorme dip dip olari vumaradi ya tam olda geldi dip vurdu eheh  |
| |
Korgeneral
AbLe

|  | 12 Mayıs 01:01 %0 | |
|
En iyiyi bilmem ama en kötü dipci ben olabilirim. Şimdiye kadar karşılıklı hiç dip vurduğumu hatırlamıyorum. Hep arkadan gizli gizli   |
| |
| Yüzbaşı |  | 12 Mayıs 19:46 %0 | |
|
Bence ben en iyisiyim  |
| |
| Yarbay |  | 24 Haziran 18:03 %0 | |
|
| bu konuda ıddıalı arkadaslar var su kadar sanıyede su kadar dıp gıbılerınden kımse gormeden ınanmaz kımsede gosteremez |
| |
Tümgeneral
paris

|  | 24 Haziran 22:56 %0 | |
|
| 2-3 kisi dısınca rakip tanımam... |
| |
| Albay |  | 24 Haziran 22:58 %0 | |
|
bu konuda benim anlamadığım nie sinirlerin bu kadar gerildiği? m,llet
nerdeyse birbirine dalacak, tartışmaya gerek yok arkadaşlar tabi ki de benimm
söz konusu vatan ise gerisi teferruattır |
| |
| Yüzbaşı |  | 24 Haziran 23:16 %0 | |
|
| ..... |
| |
| Tümgeneral |  | 25 Haziran 01:52 %0 | |
|
Onu bunu Bilmemde Ben Mario da Mantara Cok Pis Dip Attım.
Bir Koydum 3-5 Arası Birsey Oldu.
Benim Anlattıklarım Gibi Bu Topic te Sacma. |
| |
. |
Tümgeneral
Pars

|  | 25 Haziran 02:34 %0 | |
|
en son bir iki gun once biri daha bole bi topiic acmisti.. yok efendm 8 sn ye demi 14 dip atmıs falan filan ya gecin bu bos isleri... simdi heryer o sekilde bi palavramı yazalım yahu
Tek rAkiBim.. kEndiM... |
| |
| Orgeneral |  | 25 Haziran 02:39 %0 | |
|
en iyi dipci Pink_Angeldir bide en iyi dip yiyen var oda bel4aTurktur ahah
mevlana'nın 7 öğüdünü daima hatırla! |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 25 Haziran 02:49 %0 | |
|
Sen önce Türkçeyi öğren sora bana laf söle oduncuk.
alıntı: Gönderen: ^4KA$ENS!Z
en iyi dipci Pink_Angeldir bide en iyi dip yiyen var oda bel4aTurktur ahah
mevlana'nın 7 öğüdünü daima hatırla!
|
| |
| Tümgeneral |  | 26 Haziran 01:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^11BEL4TURK
Sen önce Türkçeyi öğren sora bana laf söle oduncuk.
Salih Bırak Bu İşleri Senin Mahellede Nasıl Turkce Konustugunu Biliyoruz.asdasfasfasf
Tam Edebiyat Ogretmeni Gibi Konusur.
_____
Ölümüne Kankayız.. |
| |
| Tuğgeneral |  | 29 Haziran 12:17 %0 | |
|
| en iyi dipçi yoktur en hızlı dipçi vardır =) |
| |
Tuğgeneral
GraveStone

|  | 29 Haziran 13:24 %0 | |
|
| İori seni destekliyorum 06 ci olarak saygilar |
| |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 01 Temmuz 17:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |DstK|^3AnRkFu*
en son bir iki gun once biri daha bole bi topiic acmisti.. yok efendm 8 sn ye demi 14 dip atmıs falan filan ya gecin bu bos isleri... simdi heryer o sekilde bi palavramı yazalım yahu
Tek rAkiBim.. kEndiM...
kocum bura'ya degil konu acilan yere yaz cok biliyosan oynariz sorun degil palavra'mi degilmi anlarsin tabi biraz kendine güveniyosan ok bu arada 14 sn'de 6 dip oyniyalim bak seni nasil rezil ediyorum zaten ban bitmedi cildircam |
| |
Tümgeneral
co9

|  | 01 Temmuz 17:51 %0 | |
|
ne zman kendi kendine dip attın o zamn en iidipci sen olursun.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum. |
| |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 01 Temmuz 18:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00I^^09oRi
Soruna hemen cevap vereyim;nsan büyüdügünü ne zaman anlar bilirmisin bir bakmissin senin üstünde kimse kalmamis yas kaci gösterirse göstersin iste o zaman büyük sifatini aliyor insan.Istekler ise ne güzel cizmissin inan bir gün kafanda ki resim kendi ellerin ile cizilecektir.Iste en güzel an bu resmi uzun uzun seyretmek olacaktir.Cünki kimsenin göremedigi en ufak cizgilerin bile sana ait olmasidir.Bütün kalbimle her kezin arzuladiklari resimleri bir gün cizebilmeleridir.Belki bu yarin veya yarindan da yakin olabilir.Seneler gelir gecer arzularimiz ise daima ulasana kadar baki kalacaktir.
-Bu arada tipimi görmek istemissin yakışıklı olduğumu bilen bilir ve bi dahada kolay kolay unutamaz...
karizma çucuk parcala behcet  |
| |
Albay
^2(Dead)

|  | 01 Temmuz 18:44 %0 | |
|
bilmem  |
| |
| Tuğgeneral |  | 01 Temmuz 19:06 %0 | |
|
Şu bilmişlik taslayan arkadaşa bişey söylemek istiyorum (Yani Dexter'e) ARkadaşım bnde sana bi soru sorim
boş konuşmak(yani senin yaptığn) ile birşeyler bilerek konuşmak arasındaki farkı bana söyle bakalım???Madem iori ve biz kçüğüz bizi bblglendir o üstün bilginlerinle
Son olarak bisi daha yaş önmli diil önmli olan ne bildiğin ve ne kdr bildiğindir bu işler millete artistlik taslamakla olmazz...Ukalalık yapmaya hiç grk yok yanii....
Konuyu açanada dicek bisi bulamıyorum yani heralde can sıkıntısına acmistir bunu!!!... |
| |
| Tuğgeneral |  | 01 Temmuz 19:09 %0 | |
|
Forsa iori !!! HEpimiz İori'yizz !!! HEpimiz Cocuguzz!!!!  |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Temmuz 03:01 %0 | |
|
Kediler de zamanında öyle derdi. Ne zaman kuyruğunu yakaladın o zaman panter olacaksın diye =)
alıntı: Gönderen: Muhar!P.
ne zman kendi kendine dip attın o zamn en iidipci sen olursun.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum.
|
| |
FrenzY TeaM.

|  | 02 Temmuz 10:08 %0 | |
|
olum sen görmüyon iori çok oynuyo ama iyi oynuyo diyemem...
alıntı: Gönderen: ^^00I^^09oRi
Ya ne halin varsa gör birader.Amma çok konuştun.Abuk subuk konular açmaktan tut çocuk çocuk hareketlerin saymakla bitmiyo.çenende konuların kadar düşük.Beni dağıtmışşsın.All rifleye beklerim...
Beni bilen bilir senide yokluğumla yenerim!!!
|
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 11:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1Cer^7be^3rus
Şu bilmişlik taslayan arkadaşa bişey söylemek istiyorum (Yani Dexter'e) ARkadaşım bnde sana bi soru sorim
boş konuşmak(yani senin yaptığn) ile birşeyler bilerek konuşmak arasındaki farkı bana söyle bakalım???Madem iori ve biz kçüğüz bizi bblglendir o üstün bilginlerinle
Son olarak bisi daha yaş önmli diil önmli olan ne bildiğin ve ne kdr bildiğindir bu işler millete artistlik taslamakla olmazz...Ukalalık yapmaya hiç grk yok yanii....
Konuyu açanada dicek bisi bulamıyorum yani heralde can sıkıntısına acmistir bunu!!!...
Ya olum secme insan seni;Bak bakalım nezaman acılmıs bu topik.Kapa ceneni oyununa bak.Sana daha cok sey söylerim ama burası yeri degil.dip le alakan yoksa bu topige neden girdin amacın denyoluk yapmakmı? |
| |
| |