Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 11:30 Toplam 166 oyuncu 55 sunucu 786 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Full ayarda gold silahlar(resimli)

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 03:34 %0
dünyanın tüm iyi oyuncularında hayvan gibi sistem olmasına rağmen cod4 ü 640*480 de cg_fov 80 de ve tum detaylar low dayken oynadıklarını biliyormuydunuz peki adamlara intel ati gforce asus sponsor counda crossfire yada sli (yani 2 ekran kartı) takılı 4 çekirdekli 4gb ramli psikopat makinalar olmasına rağmen çamur gibi grafiklerle oynuyorlar....

For when we march, your sword rides with me.

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 03:37 %0
ayriyeten strike gibi pc yi yormayan bi haritada ne kadar az fps aldıgının da farkındasındır sanırım bi çatışmada hele bide smoke eklersek ortama muhtmelen 40 fps görürsün... buda ölümcül düzey demek... bende 2900 xt hd war ocz sli 2gb ram kit core2duo 2.66 asus p5kse anakart ama inatla low da oynuorm plastik asker gibi gözüküor herşey ama kralım silerim

Ostwind
Albay
Albay
06 Mayıs 07:44 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
ayriyeten strike gibi pc yi yormayan bi haritada ne kadar az fps aldıgının da farkındasındır sanırım bi çatışmada hele bide smoke eklersek ortama muhtmelen 40 fps görürsün... buda ölümcül düzey demek... bende 2900 xt hd war ocz sli 2gb ram kit core2duo 2.66 asus p5kse anakart ama inatla low da oynuorm plastik asker gibi gözüküor herşey ama kralım silerim

Merak etme,çünkü com_maxfps 350 de normal fps em 169-255 falan filan

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 18:26 %0
com_maxfps 350=nonsense tawsiye 125-250-333 bu üç fps den birinde oyna artık hangisinde sabit kalırsa....

Your hopes are my games...

Mojito*
Albay

Albay

GoreFest

06 Mayıs 18:34 %0
hayir benim soyledigim olay farkli ilk basta osn configi sandim baska ne sanabilirim
ama sen herhalde fps araligina bakiyorsun 1000 fps 8500 gt alamaz yav en dusukte bile)
neyse su 9600 gt yi alayimda full grafik min100 fpsde bi oynayalım

alıntı:
Gönderen: HacKCaglaR
Dostum ben zaten o confıgı kullanmıyorum kendı confıgım ve cımenler var
HacK CaglaR

droneTr
Oyuncu
11 Mayıs 12:39 (11/05, 12:40) %0
ya ben özellikler full de tahta gibi gösteriyo ya sistemime merak eden profilden bakar. unuttum şimdi ayarlardan bişi yapıyoduk silahlar parlıyodu bi topicte söylenmişti

By Graphic

^^11MD|Am!RaL
Albay
Albay

Murderous End

11 Mayıs 15:00 %0
keşke o sistemler bizdede olsa

Dilinize Sahip Çıkın!

droneTr
Oyuncu
11 Mayıs 17:28 %0
ram kaç para bilen varmı ya??? taktıktan sonra format gerekiyomu???

By Graphic

Catapulco.
Orgeneral
Orgeneral
13 Mayıs 01:28 (13/05, 01:31) %0
alıntı:
Gönderen: BlueLife
ram kaç para bilen varmı ya??? taktıktan sonra format gerekiyomu???
By Graphic

ram fiyatlari icin :
www.teknofiyat.om

eski ram veya ramlerinle bi okadar önemliside anakartinla uyumlu ram almalisin bu yüzden ramlerin sd mi ddr mi? nedir bunu bilmiyorsan "everest" isimli programla bulup donanımına uygun ekipmanlari upgrade edebilirsin....

Not : 2gb ram yeterlidir.Fakat üst sınıf ekran kartın varsa 2 daha eklersen fark alırsın 1 eklersen de fark alırsın.Ayrıca pc ne yeni ram (ramler)takınca nadir olarak kimi bioslar pc ni açmayabilir.Açılışta bios setuptan default ayarina veya başka ayarlarla oynaman gerekebilir (yeni nesil anakartlarda bu yok)....Ram format istemez...

www.absoluttracks.com

droneTr
Oyuncu
13 Mayıs 08:21 %0
alıntı:
Gönderen: Catapulco.

ram fiyatlari icin :
www.teknofiyat.om
eski ram veya ramlerinle bi okadar önemliside anakartinla uyumlu ram almalisin bu yüzden ramlerin sd mi ddr mi? nedir bunu bilmiyorsan "everest" isimli programla bulup donanımına uygun ekipmanlari upgrade edebilirsin....
Not : 2gb ram yeterlidir.Fakat üst sınıf ekran kartın varsa 2 daha eklersen fark alırsın 1 eklersen de fark alırsın.Ayrıca pc ne yeni ram (ramler)takınca nadir olarak kimi bioslar pc ni açmayabilir.Açılışta bios setuptan default ayarina veya başka ayarlarla oynaman gerekebilir (yeni nesil anakartlarda bu yok)....Ram format istemez...
www.absoluttracks.com

benim anakart ddr agp biraz dandik gibi gözüküyo ama bi pc nim toplattırması 600 e varıyo yaza doğru fiyatlar düşüyo tabi verdiğin bilgiler için tşk...

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön