| Yazar | Konu: Kar98 sorunu |
Tuğgeneral
Silence Of The Lambs

|  | 02 Mayıs 20:44 %0 | |
|
valla benim tüfek çakı gibi maşallah attığını vuruyor  |
| |
|
|
| Yarbay |  | 02 Mayıs 22:42 %0 | |
|
valla bende kartla atıom ölmüolardlei ediolarrr adamı 1mden kafadan vurom ölmüo nasıl olurki bu |
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Mayıs 20:34 %0 | |
|
iste bende o nu soruyorum Poyri 
Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin ! |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 00:17 (04/05, 00:18) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9JaXy | Rh -
SLamLar Arkadaslar Kar98 Benim en cok Kullandıgım Silahtır Fakat Bendemi Silahtami yoksa Pcdemi bi sorun Var Tek kursunla Cok nadir adam alabiliyorum Bu Olay Sizdede Oluyormu?Ekran ayarlarından Yada Neden Olabilir Bu sorun sadece Bendemi yoksa Genelmi?Bana atilan Kar98 nadir genelliddkle Tek bende tam tersi Paylasırsanız Sevinirim Saygılar...
Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin !
Ayağından vuruyorsun.Bence.
Don't tell me what i can't do! |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 00:23 %0 | |
|
| ucuz mermi kullanmayin diorum nafile dinlemiosunuz .. olmadi oku ufle oyle at .. ben bi ara sharka okutuyodum ama yalan onun nefes .. en iisi gthief, onunkiler gudumlu gidio mubarek .. |
| |
| Tuğgeneral |  | 04 Mayıs 12:09 %0 | |
|
yaw adamın derdini anlamıyonuzmu kolundan vurma ayagından vurma bilmem ne ....
diyorki cok nadir tek atısda alıyorum hemi kolundan vuruyor yada ayagından
bunun ekran ayarları yada cozunurlukle yada baska biseyle bi alakası olabilirmi onu soruyor bi fikri olan varsa solesin yoksa gereksiz laf yapmasin
kuzen seninde yaptıgına bah beee
ne sag ne sol yasasın alkolll ... |
| |
| Tuğgeneral |  | 04 Mayıs 21:58 %0 | |
|
kuzen bulmusun cafe oyundayken bana cagri yap evet gordugun gibi senden baska kimse anlamadı derdimi 
| |
| Tümgeneral |  | 06 Mayıs 07:02 %6 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2DE^1-x-^2TER
Bence sitede LAG sorunu artti logametrelere dikkat ederseniz genelde sarı renk Hakim olmaya basladı.Bazen benim komple sarı oluyor. ping düşük oldugu halde Lag varsa bu problemin olması mümkün.
ping=lag=ms aynı şeyler bunlar lagometer da altdaki yeşil sıra ms nizi ustdeki mavi sırada ekran kartınızın işlediği frameleri gösterir. ideal lagometer yeşiller düz bir şekilde spike sız(diken diken) ve çok kısa olmalıdır aynı şekilde mavi çizgi ince ve seri olmadılır.eğer yeşil çizgiler spike oluorsa anlık ping artşı wardır stabilize deildir ms inz. eğer sürekli yüksekte duruyorsa netinizde bi problem wardır yawaşlamşdr. kırmızı dikey çizgiler loss lardır. alınamayan işlenemyen veri paketleridir. genelde loss aldıgınızda oyunda çıkan bi sesi duymazsınız. üst sıra ilk başda ekran kartınızı ilgilendirir. İyi bir ekran kartınız yoxa zaten frame ler stabilize olmaz. iyi bir ekran kartınız oldukdan sonra sağlıklı bi frame akışı net hızınızla, server rateleri, sizin rateleriniz, com_maxfps nizle alakalıdır.eğer ufak sarı üçgenler görüyorsanız bazı fameler atlanmş demekdir işlenmemişdir. eğer bu üçgenler büyürse sapıtmaya başlarsınız oyunda kendinizi map in altında görürsünz fln sonra ışınlanmalar başlar sonrası connection timeout dur com_maxfps ayarınız ne kadar yüxekse o kadar hızlı akar mavi şerit. tabi com_maxfps/cl_maxpackets oranı olmalıdır. bu ikisi her zaman birbirinin katları olmak durumundadır o zaman tam performans alabilirsinz. örnek 125 fps 125 maxpackets- 125 fps 63 maxpackets - 200 fps 100 maxpackets -200 fps 50 maxpackets- eğer 125 fps ile oynarken maxpackets 100 girerseniz genede size 63 olarak gelcektir maxpackets ve geri kalan ayırdıgınız yer gereksiz laga neden olcaktır.ama oyun içinde herhangi bi sebeple fps niz düşerse ve 100 olursa o anda 100 maxpackets almaya başlarsınız. lagsız bi oyun için esas olan maxpackets oldugundan maxpackets i bağlantınızın izin verdiğince yüxek tutup fps nizi ona göre ayarlamanızı tavsiye ederim. konuyla pek alakası yok gibi gözükebilir ama optimize edilmiş ayarlarla attığınız merminin hedefini vurması gibi bi durum sözkonusu burda. rate in 25000 olması gerektiği snaps in 30 olması sv_fps nin genelde 40 olması gerektiğini biliyorsunuz zaten ... bu ayarlardan sonrada hala vuramıyorsanız;
1-hala lag sorunu warsa bağlantınızda sorun olabilir kontol edin eğer olmazsa bağlantı hızını yüxeltin
2-ekran kartı yetersiz olabilir para bayılın yeni bir kart alın
3-ram lerde buyuk etken tabii onada upgrade gerekebilir
4-tüm bunlardan sonra dahi adam vuramıorsanız yeteneksiz demekdir aimless- aim fakiri gibi sıfatları edinerek fps den uzak kalın gidin rts frp fln oynayn dalganıza bakın.illa da ben aim kascam diorsanız x fire da ünlü clan serverlarına girin bişiler kapmaya çalışın
5- tabiki oyunucunun mouse , mousepad ve kulaklıgı kaliteli olmalı(hernekadar bende dandik bi mousepad ustune ms 1.1 olsada aimbotum bi g5-g9 un yanına steelpad sonrasında bide dsp 500 yada dsp 510 a para ayırabilirsinz bunlar oyununuzu ciddi derecede etkilyecek sizi pro yapabilcek etkenler ve sensivity niz olabildigince düşük olsun sabit kalsın ona alışın düşük sensivity+aim=fragmania
NOT: bu anlattıklarım q3 grafik motorunun bazı saçmalıkları ve mantığıdır.lagometer da cod4 e göre anlattım zira ben hayatımda cod2 oynamadım. aynı olduklarını varsayarak anlattım lagometer konusunu.dier rate fps maxpackets ayarları ve mantığı tamamiyle geçerlidir cod2 için.
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Tuğgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 06 Mayıs 07:18 %0 | |
|
SLamLar Arkadaslar Kar98 Benim en cok Kullandıgım Silahtır Fakat Bendemi Silahtami yoksa Pcdemi bi sorun Var Tek kursunla Cok nadir adam alabiliyorum Bu Olay Sizdede Oluyormu?Ekran ayarlarından Yada Neden Olabilir Bu sorun sadece Bendemi yoksa Genelmi?Bana atilan Kar98 nadir genelliddkle Tek bende tam tersi Paylasırsanız Sevinirim Saygılar...
sen topuk çalışıyon galiba.
bide göğüsten dene .bannnn. adamın hayatı daha gözlerinin önünden geçmeden gözleri kararıyo. yaşm denen ışığın nasıl da karanlığa gömüldüğünü haritanın diğer ucundan hissedebilirsin.
AmbushSniperCover Delta-1 |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 17:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9TotenKopf^5|AW
SeLamLa arkadasLar
Bende hersey kar98 % sniper de kullaniyo ama beni sniper de vallah ii oynuyo bende ama bu adam vuramadi olari hehe
beni german ii güzel
pskolijik destek li dil kursu knk  |
| |
. |
| Yarbay |  | 06 Mayıs 19:23 %0 | |
|
| jaxy aklıma su geldi console cl_maxpacket tab 100 enter yap bide fpsni artır azcık benim maxpacket 30daymıs simdi daha rahat ölüyorlarrr |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 20:07 %0 | |
|
fps sabitle +"cl_maxpackets 100"
fps yi "r_swapinterval " kullanarak sabitlemeni önermem düşük yerde sabitliyo com_maxfps ile bi yerde bulmak daha iyi olur |
| |
| Albay |  | 06 Mayıs 20:10 %0 | |
|
dışlamayın cocuu yazık
alıntı: Gönderen: ^0{WoW}Arkantos
Yine mi sen?Evladım parasını ben vereyimde,git bir dil kursuna yazıl.
|
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 22:42 %0 | |
|
bi magandadan doğru cevap aldık sanırım inş olur  |
| |
FonDip

|  | 06 Mayıs 22:52 %0 | |
|
birkaç kodla fps ni yükseltip daha seri bir oyun alırsın
Misal birkaç tane vereyim
cg_brass 0
cg_marks 0
r_multigpu 1
Bu kodlaır yazdığında yararınıda görürsün belki devamı var araştırınca bulursun etkisini algılayacağını düşünüyorum. |
| |
| Tümgeneral |  | 06 Mayıs 22:58 %0 | |
|
r_mutigpu 1 demek sli yada crossfire li ekran kartın war demektir yani 2 ekran kartın warsa açarsın gerçi yokken açıp denemedm performansa nasıl bi katkısı war die ama
Your hopes are my games... |
| |
| Tuğgeneral |  | 07 Mayıs 17:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kep
ucuz mermi kullanmayin diorum nafile dinlemiosunuz .. olmadi oku ufle oyle at .. ben bi ara sharka okutuyodum ama yalan onun nefes .. en iisi gthief, onunkiler gudumlu gidio mubarek ..
hangi birini okutup ufleteyim nefesmi yeter thief domdom atiyor t ak tak dusur adamlar
| |
| Tuğgeneral |  | 07 Mayıs 17:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [CSR]Poyri*F~S5
jaxy aklıma su geldi console cl_maxpacket tab 100 enter yap bide fpsni artır azcık benim maxpacket 30daymıs simdi daha rahat ölüyorlarrr
Valla poyri biliyorsun kac yil oldu ben Console yi Kullandıgımı hatırlamıyorum Sensivity Bile yapmıyorum Fps felan hiç ugrastıgım yok belkide bu yuzden tek atamıyorum ama cok sık olunca tribe giriyorum yaf serverden cıktıgım bile oluyor 
| |
| Tuğgeneral |  | 07 Mayıs 17:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Herbie
birkaç kodla fps ni yükseltip daha seri bir oyun alırsın
Misal birkaç tane vereyim
cg_brass 0
cg_marks 0
r_multigpu 1
Bu kodlaır yazdığında yararınıda görürsün belki devamı var araştırınca bulursun etkisini algılayacağını düşünüyorum.
Tskler Emege Saygı 
| |
| Tuğgeneral |  | 07 Mayıs 18:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^91Maganda^^77*
fps sabitle +"cl_maxpackets 100"
fps yi "r_swapinterval " kullanarak sabitlemeni önermem düşük yerde sabitliyo com_maxfps ile bi yerde bulmak daha iyi olur
Vala kardes guzel anlatmısın ama hiç bisey anlamadım Console ile bi işim olmadıgı için ama vardır bi bildigin tskler 
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 07 Mayıs 18:58 %0 | |
|
tdm ctaki kardeşlerim beni gercekten ii tanır.. ama hayatımda .birkere kar98 aldım karşımda ki adam beni sopayla bile öldürdü .ama bende arada onu öldürdüm tabii adamı güldürmekten .yoksa nerde vurmak. oyüzden kardeş sen üzülme şükret 2 kerede alıyorsun ben . bütün cephaneliği boşaltım yine adam alamıyorum.. ama ben sorunu buldum .kar98 de zincir takıyorum sorun hal oluyor bide cok inceledim. bu silahı aldıgımda benım elde lag oluyor hehehehe.. ya kardeş derdin bu olsun bak ben nedertliyim. kalın salıcakla.
WAFFEN-SS |
| |
| Yarbay |  | 07 Mayıs 19:19 %0 | |
|
Valla poyri biliyorsun kac yil oldu ben Console yi Kullandıgımı hatırlamıyorum Sensivity Bile yapmıyorum Fps felan hiç ugrastıgım yok belkide bu yuzden tek atamıyorum ama cok sık olunca tribe giriyorum yaf serverden cıktıgım bile oluyor
ii bildigim kadaraylı sölicem ozman uzun uzun
ilk basta console u ac bu tab tusun üstündeki " tustur bunu actıktan snra cl_maxpacket yazıp tab tusuna bas batıktan snra 100 e bas enterde eger dogru yaapmısan o ordan kaybolur ve konusmaların yazdıgı yerde yazaz yanlıssa orda yazar ordan anlarsın ( konusmalaırn yazdıgı bölümde sol ortak kısım) sen bunu yaaz bölece tekde öldürme sansın artar
simdi gellim fpsye yine console u acıyoruz(diger komutu yazdıktan hemn snra yapıosan bunu zaten enterlayın console kapanmaz dvm et bunu bilirsin ama yinede yazıyım console kapamk icin yeniden " tusuna basman yeterli) ilk basta fpsmizi gösteren komutu giriyoruz bu komut cg_drawfps 1 komuturdur bu komutu aktif hale getirmek icin consolea cg_drawfps yazıp tab basyıruz hemen ardından 1 e basıp enterlıyoruz(burda 1 yerine 2de yazabilrsin daha ayrıntılı seyler cıkar ama hic urasma ) artık fpsmiz ekranın sag üst kısmında görünmekte orda parantez icindeki sayı deil onun solunda olan tam sayıdır simdi fpsmizin makismum deperini ayarlamay geldi bunun icin console com_maxfps yazıp taba basıyoruz ve hemen 300 yazıyoruz enterlıyoruz(burda 300 yaz dememin sabebi fpsnin hangi aralıkta oynadıgını görmeni istememdir vede bu 300 yerine hangi rakamı yazarsan o rakamda sbtlenir eger 0 yazasan fps ınsır kalkar vede fps aralıgı 0 ve 1000 arasıdır) artık fpsnin ortalma olarak degerini gördük simdi düzgün bir yere sbtliyelim mesela fpsen 40 60 arası gidip geliyor 50 yap 80 100 oluyor 85 90 yap 300 500 oluyor 500 yap kalsın artık fpsmizide uygun bi yere sabitlemis olduk(fpsnin sabit olması iidir cünkü anladıgım kadarıyla dolaylı yoldan lagıda etklimekte bide usnuda belirtiyim pingini düsürmek icin com_maxfps 40 yap lafını duyabirsin sakın aldanma fpsen 40olunca 30ken 0 olur ama sanırsam bu snein gercek pingini düsürmez bu yüzden bir fark olmaz fps(frame per second dı galiba yani saniye basına düsün resim sayısı adından emin dielim ) tam tersine daha kötülesir oyunun ) eger fpsen az gliyorsa forumda azcık arastırma yapıp fpsnin yararlaırnı ögrenebilirsin bideb iyerde okumusutm dogrulugundan emin dleim ama ideal fps degerleri 125 250 333dür eger bunlardan birni alabilyorsan com_maxfpsni buna ayarla eger olmuyorsa daha önce söeldigim gibi uygun bir yere ayarla
azcıkta gercekligi tam bilinmeyen fpsnin yararlarından bahsediyim(ben denedigim icn bence dogru bunlar)
333fpsde 3 adımda 1 ayak sesin cıkar 333fpsde zıplayabilcegin en uzak mesafeye zıplarsın daha hızlı kosarsın 500fpsde 20 adımda 1 ayak sesin cıkar ama hep zıplaman hemde kosma hızın azalır fpsni artırıcı komutlar bulunmaktadır bu komutlar oyunun ayarlarını kısar görüntü kalitesini bozar bölece fpsni artırır bunları forumdan edine bilrisn yada fpsni artırmak icin options graphic optionsdan yapıcagın ayarlarla artırablrsin mesela cönürlüğü düsürerek dx7ye alarak aayı(anti alasing emin delim aclımdan ama dx ayaının hemn üstünde) bunu kapıyarak biraz artırabilrsin
oyy ama yazdım insa isine yara yada baskasının isine yarar |
| |
e-Versus

|  | 07 Mayıs 19:44 %0 | |
|
Hassas bölge dediğin Ön taraf mı?? auhuas xD
alıntı: Gönderen: Herbie
kar98 atışlarımın %80 i tek atışta alıyor tabi alamadıklarıda oluyor fakat önemli olan hassas bölgeye denk getirmek.
|
| |
| Tümgeneral |  | 07 Mayıs 19:58 %0 | |
|
daha önce dediğim gibi com_maxfps/cl_maxpackets oranı olmalıdır. 125-250-333 sweet spot die değerlendirilen fpslerdir. ama sadece bu üçü diil 76-100-200 de sweet spot a giren fps ayarlarıdır en yaygını 125 fps dir. fps ni artirdikca aimin kolaylaşır silah ateş hızı artmaz ama geri tepdikden sonra 2. atış için aim alabilme süren azalır yani 125 fps de duvarı tara bide 333 fps de mermilerin ne kadar daılarak gittiğine bak. 333 de mermiler daha yakındır daha isabetli atışlar yaparsın toplamda. 125 fps %100 performans olarak kabul edilir. jump_height 39 ken 125 fps de 40 olur yani normalden bi ünit yüxeğe ziplarsınz. başarılı bi strafe jump la 310 ünit uzaga gidebilirsinz.ve herhangi bi jump da en keskin düşüşler bu fps de olur. 250 %125 performans olarak değerlendirilir aim i olan bi oyuncu çok rahat farkedecektir kullandığı vakit de. yine jump_heigt e katkısı wardır bu fps nin ortalama 306-312 unit uzağa strafeler gidilebilir.Jumplarda daha yumuşak bi yay çizerek düşersiniz.333 fps oyunda performans alabilceğiniz en yüxek fps değeridir bu fps den sonra girilen değerler aim dışında size bi katkısı olmaz. 333 fps %150 performans dir uber fps dir. moonwalk (ayda yürüme) hissi verir. aiminz süperdir.kendinizi kral gibi hissedersiniz.45 unit yüxeğe zıplarsınızki panzerfaust jump la aynı yüxeklikdir nerdeyse normalde kimsenin tek ziplamayla çıkamadığı yerlere çıkarsınız. ii bi strafe le 315 unit uzağa gidebilirsinz. Çatılardan çatılara kedi gibi atlarsınız yani en yumuşak düşüş bu jump da wardır.
NOT: cod2 oynamadım bi daha belirtyim ama bu yazdıklarım hepsi cod2 için geçerlidir. cod4 de herhangi bi fps de ayak sesinde azalma olmuor. mantıken cod2 de de olmaması gerek ama bi bilgim yok. ve turnuvalarda com_maxfps 125 dir sabitdir diskalifiye sebebidir o yuzden 125 e alşn eğlencesine 333 takılın sadece ama alışmayn 
Your hopes are my games... |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 08 Mayıs 10:51 %0 | |
|
YANİ BUYAZDIKLARINZADAN SONRA . her elkazandıgınızda sakın bende ii iyim diye hava atmaya kalmayın cünki. eşit şartlarda oynamıyor oluyorsunuz ve bu anlaşıldıgında yada görüldüğünde wh ci damgasınıda yiyceksiniz demektir. .standart oyun harici ek katkılarda bulunmak oyun becerinizi artırmaz.. tam tersine köreltir. ilerde olurda .pamlarda oynarsanız .. inanın . maplarda hormonlu oyun stiliniz. .pamlardaa reziliğinize döner. .standartlar dışında oynamamınızı tavsıye ederimki. bilinen tüm wh leri ve . performans yüzdelerini etkileyen consul kodlarını bilirim. lakın asla kulanmadım .allah kulanmayı da nasip etmesin. BUNLARI bilen dostlarımda bu bilgileri kendine saklasın. kötü olandan ii örnek olmaz.
VE maplarda kimin consule kod gırıp .yada wh kulandıgı zaten hemen herkez biliyor az yada cok ama biliniyor. oyuzden her maptaa. bu arkadaşlar geldiğinde bakın wh cımız geldi diye dalga gecılıyor . herkeze dürüstce bol bol oyunlar .i eğlenceler. |
| |
| |