Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
17/05/08 23:33 Toplam 251 oyuncu 53 sunucu 875 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Osn de maçlar hep sd!!!

/SS/TIGER VI
Albay
Albay

WAFFEN-SS

08 Mayıs 12:38 %0
geldıgıme gore fikrim bence. pamlarda rezerve yaparken ıkıtarafın istegi dogrultusunda ctf.sd.tdm diye o an .yönetime istek bildirerek oynamalı yani .2 takımın dilediği olmalı .Fakat osn,yönetimide evrensel olan turnuva maclarındakı o kuralı uygulamış .tüm dünyada oldugu gibi sd modunda geciyor maclarımız. bu tüm oyunlardada böyle.counter olsun calf of .olsun .dıgustus olanlar varsa .exterm soprlar bölümünde .cal of . ve counter musabakalrı eleme. ve maplarıda sd modunda olup. bir takım bomba kurarken digeri savunmayapıyor.2 bölümdeyse takımlar yerdegiştiryor.O yüzden sd modunu cokta yargılamanın mantığı yok . tdm. ctf extra eklense tabiki cok ii olur .

Mohikans

Vampire the masquerade

08 Mayıs 13:29 (08/05, 13:30) %0
alıntı:
Gönderen: SS/TIGERveSILAHI
uzatıda fenamı oldu bizim habib. sana dedimğim gibi. hayvanlar koklaşa koklaşa .insanlar konuşa konuşa .biz türklerde kavga ede ede anlaşıyor yahu.. )) neyse bi vesile oldu birbirmizi tanıdık senle.aynı takımda beraber mac yapca bundan güzel mutluk olmaz demi. seni özel üye seni.. ) kal salıcakla.. balistic kuzenim. beyler burdan diyeyim. balisticle hic birşekilde bi tatsızlıgımız olamaz bu saatten sonra. ona en son kazgım.onur üyesi olarak gel dedim .ama lider kadroya mac kadrosuna yazdım adını . ) sakın kızıp cıkma hee..

Adamla laf kavgası yaptık ama simdi kanka olduk bir kelime yazıyorsun ule adam yuzbin tane yazıyor onur üyesi yazacaktı mac kadrosuna almıs neyse oynarız mac olsunda insallah maclar cakısmaz Los takım kadrosundada oynuyorum, heskesi sevdigim icin kimseyi kıramıyorum hem Los lar hemde siz artık idare edersiniz beni anlayısınızı bekliyorum yanlıs degerlendirmeyin adam her klana girmiş diye oyle bir takıntım yoktur.

^5AW|^9T@YFuN
Yarbay
Yarbay

Anti WhciLer

08 Mayıs 20:06 (08/05, 20:06) %0
Ya SD nin kalitesi tartışılmaz Sd ci her yerde oyanr ama bi tdm ci SD oynayamaz...Strateji işi sd , tdm ne o al eline silahi hurra saldır...
Konuyu dagıtmadan şunu sölim zamanında 2 TDM 2 de CTF PAM sunucusu vardı o zaman neden maç yapmadınız hiç maç yapılmadıgından kalkdırıldı...
Ama illada istiyosanız burda konusun topluca online destege msj atın o zaman degerlendirirler

TF^ | ^7 cH!vaL
Tuğgeneral
Tuğgeneral

FonDip

08 Mayıs 20:16 %0
alıntı:
Gönderen: T@Y^1FuN
Ya SD nin kalitesi tartışılmaz Sd ci her yerde oyanr ama bi tdm ci SD oynayamaz...Strateji işi sd , tdm ne o al eline silahi hurra saldır...
Konuyu dagıtmadan şunu sölim zamanında 2 TDM 2 de CTF PAM sunucusu vardı o zaman neden maç yapmadınız hiç maç yapılmadıgından kalkdırıldı...
Ama illada istiyosanız burda konusun topluca online destege msj atın o zaman degerlendirirler

yanlış düşünüyorsun bence esaslı bir tdm ci çok rahat sd oynar aim kuvvetliyse

/SS/TIGER VI
Albay
Albay

WAFFEN-SS

09 Mayıs 11:51 %0
YAHU emom yaa lostuda kardeş klan ilan ederiz sorun kalmaz. artı sen oyun da lider kadro tam yetkin var .oyuncu yapmışlardeme .))) ayıp aldım tepemize cıkarttım seni. herbi kardeşimlee gecen yigen atışmış yaa olaylar bi şekilde beni nedenbuluyor anlamıyorum.. ama herbie ye katılıyorum zevkin babası tdm c. tır.lakin bir cok deneyimeme ragmen bildigim birşeyvar ki hemen herkez bilir.tamamı tdöctaa. ve en iilerinden .5 arkadaş sd modunda mac yaptıkkı .bu kardeşlerimiz bizden cok daha tecrübesiz ortalama sı cok daha hatta yarı yarıya düşük .sonuc sa tam bir hezimet . oyüzden herbie sd. gercekten cok zor. buna inan .en zevklisi.tdm. ama en zoru sd. gercekten cok zor .buarda herbie itirazın olmazsa .diger hesabını . mackadrosuna aldık ..sana zamanı atılcak. pamları da gec. turnuva icin hazırlık bu

/SS/TIGER VI
Albay
Albay

WAFFEN-SS

09 Mayıs 12:03 %0
şimdi mohikan la olayları cözdüğümüze göre. senlede çözelim herbie. bilmiyorum bellki başkasıdır o an sen degilsindir. lakin en ii thomsoncu herbiemi bölümünde .. bilmelisinki seni savundugum icin 15 gun ceza aldım .neyse sorunda olmaz .canın sağ olsun senyada oan seninyerinde kim varsa. gecen de farm hous bolumunde laf atmışsın.bizim habib yine yazmış dayazmış.sende yazmışsın sonradan geldım cıkmışsın bak sevgili kardeşim . bu tip konuları lütfen yazma. adam sana ben senı yenerım yazmış. sende ii de gec. benim nickim üstünden birdaha polemik istemiyorum ben şahsım olarak senin nickin icin ceza alırken sonradan bunlar olunca bozuluyorum .bak yaşım .SENDEN büyük varsa cıkdeki abi durum buy ken bu ben rencide oldum de . burdada yazdıgım gibi nerde istresen senden ben aydın olarak özür dilerim.ama lütfen gereksiz polemik yok .anlaştık demi.abide deme yaa hatta kardeş de kanka de. nedersen de ama polimik yok.busaatten sonra .artı senle aynı pamlarda mac yapcaz aynı takımda belkide bak begenırsen deki begendım sen ver notumu oldumu )) .. WAFFEN&SS not. bence sen tanıdıgım en ii oyunculardan birisin. bunu heryerdede derim .birde king afrika adam deli oynuyor.

^5/SS/^9/FuHReR/
Tümgeneral
Tümgeneral

WAFFEN-SS

17 Mayıs 12:02 %0
Fazla söze gerek yok tdm ve ctf de olsa manyak güzel olur diyelim

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: