Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 17:54 Toplam 282 oyuncu 47 sunucu 1332 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Ctf all star

^1Rh - | JacK
Tümgeneral
Tümgeneral
26 Mayıs 12:07 %0
alıntı:
Gönderen: ^^91Maganda^^77*
welox
buro
uzuner
estremo
dm11
pusatlı
:
:
:
+
rh - 'e olan empatimle alakası yok ama o kadroda işleri yok.sokaktan adam toplayıp fark atılır.ki o kadroda 100 yapınca sende wh var diyen kişiler sayılmış.

yaw sen bi git su turkcemi ingilizcemi neyce konusuyorsan onu duzelt gel

bilir bilmez konusunup duruyon yok empati (git empatinin anlamını arastır sonra yaz buraya)yok bilmem ne kendini bilir kisi ilan etmis geziyon otada

rh lerden biri cok yakmıs senin canını belli ...

kıl oluyorsan sevmıyorsan yazdıgı konuya cevap atmaassın olur biter ne selam alırsın nede veririsin derdin ne....,

cekemezligin ne tamam sensin sen en iyisin sen supersin ... bah bunu sana bi rh lı soyluyor bi yerlerin kalktımı _?
yok baska bisey istiyorsan oınu verelim seker cikolata dondurma felan _?

hadi uza ..

ne sag ne sol yasasın alkolll ...

^0SeTh^7|G/C
Orgeneral
Orgeneral
31 Mayıs 22:46 (31/05, 22:47) %0
antipati demek istedi sanirim entellektüel kelimeler kullancaksan önce anlamını öğren yoksa maganda nikini boşuna almamış olcan

^^70FranT!c
Oyuncu
31 Mayıs 23:53 (01/06, 00:06) %0
Öncelikle ben o yazıyı sataşmak amacıyla fln yazmadım.Düşüncem budur...
+
SS leri Demoları ortaya çıkartabilirim Jack çok kez wh var dedi+küfretti.
+
Benim düşüncemde başkalarıda olsa gerek ki "+7" oylanmış.
+
Bişeyler ıspatlamaya çalışan ben olsam CTF allstar diye yeni konuyu ben açar kendimi oraya ben yazardım..(birileri gibi)
+
ingilizce ne kadar bildiğimin tartışmasını yapma amacı nedir anlamdım. empati antipati nedir biliyom o kadarını söyleyim yeter
,
orda aceleyle yazınca empati yazmışım bence bunlara takılmak yerine başka şeylerle uğraş.
+
Kaç kişi tanıyom şu cod aleminde tartıştığım ettiğim anlaşamadığım bir siz ikiniz varsınız... bazı şeyleride kendinde araması lazım insanın. acaba ben ne yaptımda böyle birşey oluştu diye..
+
maç istiyosan xfire: maganda88
,
demo,SS ne istersen atarız izlersin.

Maganda* {eat();sleep();Cod 2();}

^1Rh - | JacK
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Haziran 13:04 %0
alıntı:
Gönderen: Seth^0|G/C
antipati demek istedi sanirim entellektüel kelimeler kullancaksan önce anlamını öğren yoksa maganda nikini boşuna almamış olcan

kardes adam benim sayemde ogrenmis ne oldugunu

bah istemedende olsa ona bi faydam dokunmus gitmis arastirmis bulmus anlamlarini duzeltmis afferinnnn bole ol

adam bu oyun a tapmıs tapmıs baska bisey anlamıyor

konu arkadaslık muhabbet .... gibisinden acılmıs bu tutmus daha kim iyi kimn kotu onu arıyor

la maganda sen harbi bi magandasın kalk su pc basından biraz insan icine karıs git biraz arkadas edin o zamn anlarsın burda yazılanları

^0SeTh^7|G/C
Orgeneral
Orgeneral
08 Haziran 14:11 %0

alıntı:
Gönderen: ^1Rh - | JacK

kardes adam benim sayemde ogrenmis ne oldugunu
bah istemedende olsa ona bi faydam dokunmus gitmis arastirmis bulmus anlamlarini duzeltmis afferinnnn bole ol
adam bu oyun a tapmıs tapmıs baska bisey anlamıyor
konu arkadaslık muhabbet .... gibisinden acılmıs bu tutmus daha kim iyi kimn kotu onu arıyor
la maganda sen harbi bi magandasın kalk su pc basından biraz insan icine karıs git biraz arkadas edin o zamn anlarsın burda yazılanları

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: