Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
17/05/08 23:53 Toplam 275 oyuncu 52 sunucu 846 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Kalıcı konu: Yeni harita pakedi

^^36VT|DarkEagle
Tuğgeneral
Tuğgeneral

VURUCU TEAM

05 Mayıs 12:38 %0
1 -2 güne tüm sunuculara yeni haritalar yüklenecek demiştiniz ne kadar zaman geçti ama yeni mapler hala yok.Büyük bi sabırsızlılka bekliyoruz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK

exelanss
Oyuncu
05 Mayıs 13:40 %0
merhaba arkadaşlar.. call of duty 2 de her oyuna bağlanamıyorum yani internet üzerinde olan serverlara bazen bağlanıyo bazen bağlanmıyo cd key hatası veriyo ne yapmam gerekiyo acaba yardım edebilirmisiniz..!

^1Kesss
Oyuncu
06 Mayıs 06:59 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
107 mb nedir ya şaka mı bu?

107 mb iyi bile

/SS/TIGER VI
Albay
Albay

WAFFEN-SS

06 Mayıs 14:49 %0
SEVGİLİ ARKADAŞIM BU LİNKİ DAHA ÖNCEDENDENDE .PATCH YAMALARI ICIN BILIYORDUK LAKİN. BENİM baglantı hızım.2056 k , olmasına ragmen .5 saat suyor oda hatlar da sorun yoksa.
bunu daha hızlı bir şekilde indrimenin yolu varmı ? 1,3 patch yamayı yuklemek ölümdü .1,5 artık gözüm yemiyor )))

/SS/TIGER VI
Albay
Albay

WAFFEN-SS

06 Mayıs 14:53 %0
yeni maplar derken bide ben maplar arada degişiyor .sürüm aynı sürümde .bazen .alt maplarda .1 bazen.2 tane map oluyor tdm cın mesela.. bundanmı oluyor .ve mapsayısı cok fazla olmasınada karsıyım ama bukadarda azolmasın . ismilazım degil bir servırda .başka bir linkte ..cal of dut. mesela.300,400 map var ama bir gordugunu birdaha .görmen imkansız oyuzden kımse kımseyı tanımıyor hehehehee.. 1arkadaşım oynuyor kardeşine .7 aydır aynı maplarda rastlayamamış. okadar fazla yani. )) he bu ıkıkardeşte hergun gıryor oyuna.

[BOM]tupolew
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 22:37 %0
Download yaparken % 10 larda downloadı kesiyordu en son bugün tekrar deneyeceğim.

[CKM]VASlLl
Binbaşı
Binbaşı

crayz_^^kerim1990^^

08 Mayıs 14:47 %0
ya az daha bilgi verirseniz mutlu oluruz bide neden hiç bir soruya bir tek görevli bile cvp vermiyor ?

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: