1 -2 güne tüm sunuculara yeni haritalar yüklenecek demiştiniz ne kadar zaman geçti ama yeni mapler hala yok.Büyük bi sabırsızlılka bekliyoruz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK
merhaba arkadaşlar.. call of duty 2 de her oyuna bağlanamıyorum yani internet üzerinde olan serverlara bazen bağlanıyo bazen bağlanmıyo cd key hatası veriyo ne yapmam gerekiyo acaba yardım edebilirmisiniz..!
SEVGİLİ ARKADAŞIM BU LİNKİ DAHA ÖNCEDENDENDE .PATCH YAMALARI ICIN BILIYORDUK LAKİN. BENİM baglantı hızım.2056 k , olmasına ragmen .5 saat suyor oda hatlar da sorun yoksa.
bunu daha hızlı bir şekilde indrimenin yolu varmı ? 1,3 patch yamayı yuklemek ölümdü .1,5 artık gözüm yemiyor )))
yeni maplar derken bide ben maplar arada degişiyor .sürüm aynı sürümde .bazen .alt maplarda .1 bazen.2 tane map oluyor tdm cın mesela.. bundanmı oluyor .ve mapsayısı cok fazla olmasınada karsıyım ama bukadarda azolmasın . ismilazım degil bir servırda .başka bir linkte ..cal of dut. mesela.300,400 map var ama bir gordugunu birdaha .görmen imkansız oyuzden kımse kımseyı tanımıyor hehehehee.. 1arkadaşım oynuyor kardeşine .7 aydır aynı maplarda rastlayamamış. okadar fazla yani. )) he bu ıkıkardeşte hergun gıryor oyuna.