| Yazar | Konu: Raf| vs legion'od> |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 16:04 (02/05, 01:12) %0 | |
|
OSN'nin en geniş ve sağlam kadrolu takımlarından biri olan Red Army Fraction ile,RK ile Teb'in birleşmesinden oluşan Legion of Darkness karşı karşıya.Uzun süre sonra oynsana'da yapılan ilk maç.İnşallah bu,diğer takımların yapılanmasına ve clan maçlarının devamına yol açar!
Tarih: 02.05.2008 Cuma
Saat: 22:00
Ref: Touch&Go
Yedek Refler: Manowar,Exiled
Maç Tipi: Stopwatch
Oyuncu Sayısı: 5on5
Yedekler: İki takım için 1er kişi
Mapler: Oasis,Goldrush
Spectator: 9 kişi spec olabilir.
Game Speed: 320 (Default)
Kurallar
- Spawnkill Yasak
- Oyun Pause olmadan oyuncu değiştirmek yasak
- Heavy Weapon serbest
- Tower yasak
- Say'den konuşmak yasak
- Yedek yoksa ve bir kişi disconnect olursa herhangi bir takımdan 5v4 devam etmek zorundadırlar
Kadrolar
Red Army Fraction
Stoss,Infernum,oZMo,Soth,zeroheat!
Yedek Oyuncu: GuNMaN
Legion of Darkness
Delikadir,Tantrum,Matador,Hooper,Carpathia
2 Takımadan başarılar diliyoruz!
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|
Silence Of The Lambs

|  | 22 Nisan 16:14 %0 | |
|
| ne guzel basarilar. tarihte bi yanlislik mi var la |
| |

|  | 22 Nisan 16:21 %0 | |
|
basarilar
--evet duzeltildi
alıntı: Gönderen: Zebh
ne guzel basarilar. tarihte bi yanlislik mi var la
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 16:22 %0 | |
|
Evet düzeltildi şimdi.Teşekkürler 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 16:24 %0 | |
|
İki takımada başarılar
Kadro kesinleşince buradan duyuracağım  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 20:03 %0 | |
|
kimseden ses seda kalmamış bize peh 
red star |
| |
| Oyuncu |  | 27 Nisan 21:33 %0 | |
|
heyy herkese slm
macı izlemeyi dort gozle beklıyorum da nasıl server ın durumu performansı ? bıde servra gosterılen ragbet ne durumda  |
| |
| Oyuncu |  | 27 Nisan 23:50 (27/04, 23:50) %0 | |
|
Selamlar Anthius ve Octopus hoşgeldiniz.Ben yeni raf üyesiyim.Server mükemmel çalışıyor.Saat 21:00-24:00 arası her aksam bizi bulabilirsin.Spectator olmanı isteriz aramızda bulunmanı 
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 21:48 %0 | |
|
ya aslında normalde gelip takılmak cok ıstıyorum ama dekstop cok eskıdı bozuldu bıand reset atıo kendıne takılıo fln goturdum tamırde edemıyorlar
notebook danda oynamak cok sınır bozuyodu eskıden ama yenı bı notebook da nası olur cok keyıf vermesede ıdare eder mı ?
macı ızlerım o ayrıda bı tarafı tutmadgın zaman ızlemek sacma ) gırıp oynamak ıterım sonra gırıp bılg yuznden cıldırmakda var du bakalım  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 22:55 %0 | |
|
Anthius bende önceden 20 fps le ET oynuyodum,tat aynı değil tabikide ama yinede baya zevk alırsın.Oynanış daha zor ama kesinlikle.
|
| |
. |

|  | 29 Nisan 00:38 %0 | |
|
| yeni notebook lar oldukca iyi walla ben yani 3 senedir laptop ta oynuyorum =) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 13:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Touch&Go
yeni notebook lar oldukca iyi walla ben yani 3 senedir laptop ta oynuyorum =)
Bide bana sor touch imanim gevredi laptopda oynamaktan en sonunda aldim bitane masaustu. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 16:18 %0 | |
|
Laptop'ın zevkide ayrıydı
Burak kadro hakkında bi gelişme varmı?
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 18:11 %0 | |
|
Laptop in en iyi yani ekrana cok yakinsin.Kafalari iyi goruyosun ama 1sene gectikten sonra hs leri gozlukle atmaya baslarsin  |
| |
| Oyuncu |  | 30 Nisan 19:11 (30/04, 19:12) %0 | |
|
Kadronuzun güçlendiğini duydum Artık ver kadroyu Burak 2 gün kaldı.
Ayrıca 10 spec olabilceğine göre 5 siz 5 biz seçebiliriz spec.
Bizim şu an Anthius ve Octopus var.
|
| |
Silence Of The Lambs

|  | 30 Nisan 20:10 %0 | |
|
| beni sec beni sec |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 00:09 %0 | |
|
Legion of Darkness , Muhtemel Maç Kadrosu (Güncellenebilinir)
Delikadir
Tantrum
Matador
Hooper
Carpathia
İsteyen spec olsun bizim için farketmez. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 01:35 %0 | |
|
Tamam.Kurallarda rifle konusunu güncelledim.
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 03:17 %0 | |
|
her iki takimada basarilar tek tek guzel bi mac olacagindan hic kuskum yok.
pek internete giremiyorum bu siralar vaktim olursa gelmeye calisicam tekrar basarilar 
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 14:33 (01/05, 16:52) %0 | |
|
bu rifle limitinide ilk defa burda duydum he , sonuçta bi takım kendi kendine belli taktikler yapar şimdiye kadarki kış ligi olsun vesaire hiç karşılaşmadığım birşey rifle çok tehlikeli bişeyse panzeride kaldıralım ?
o ayrı konu bizim tantrum maça gelemeyebilirim diyor bize biri daha lazım , ben yine buradan duyururum |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 18:16 %0 | |
|
Burak,3 rifle 1 panzer olursa nolur?Ben kısıtlama getirelim diyorum,kaldıralım demiyorum.He taktikten bahsediyorsan ben ozaman spawnkillde yaparım.Taktiklerin içinde en önemlilerinden biri bu.Biraz daha avrupa kurallarına yaklaşalım istiyorum,hala rifle niye 1 niye 2?Tamam rifle limiti 6 olsun.Değiştiriyorum.
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 18:39 %0 | |
|
| ona bakarsan sk var bu işin içinde trickjump var .. varda var , zaten o kadar çok kişi engi olmaz ama rifleye özel bi kısıtlama gelmesi beni düşündürdü açıkcası durduk yere... rifle 2 olabilir zaten bi takımın atakta veya defansta kullanabileceği engi sayısı sınırlı. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 19:14 (01/05, 19:17) %0 | |
|
Herşey var içinde.Ama trickjump'ı bu kategoriye katamassın.Trickjump bir kişinin çabasıyla yapılan birşey.Yani oyunun içinde olan birşey.Bu oyunu yapanlar zaten trickjump'ın oldugunu bilerek yaptılar.Tower yapmak arkniyettir,kolaydan maçı kazanmadır.Ama trickjump sadece BİR kişinin kendi el yeteneğiyle yaptıgı birşeydir.Ki bu konuyu 3. defa gündeme getiriyorsun,bende 3. defa diyorumki,Puanlama olmayan maçlarda Trickjump kullanmıyorum.Onun için bırakalımda bizden bu işi daha iyi bilen avrupanın kurallarına uymaya başlıyalım.Bu maç önemli,belki bi başlangıç.Nasıl başlarsa öyle gider mantığıyla hareket ediyorm ben.Asıl adı maç ama altında yatan amaçlar daha farklı.Seni niye düşündürsünki?Kaç senedir arkadaşız,beni azda olsa tanıyamadınmı?Ben sana beraber antrenman yapalım gibi bişey söylüyorum bunu dikkate almıyorsun ama rifle'a sınırlama gelsin diyince bunu dikkate alıyorsun.Sence ben Legion OD'nin kötülüğünümü istiyorumki burda?Senle burdakilerden çok uzun sürelerdir arkadaşlığımız var.Burda benim kendime en yakın gördüğüm takım senin takımın.Sence kötülüğünü istermiyim?Benim yaptığım herşeyi herkes farklı şekillerde düşünebilir ama senin lideri olduğun RAKİP takıma beraber antrenman yapalım diyosam ve sonrasında bazı uygulamalar getirmeye çalışıyorsam,senin bunun üzerinde düşünmen beni üzer.
Dediğim gibi isterseniz 6 tane rifle alın.Hala ET'nin olduğu yerde durmasını istiyorsunuz,kural değişikliği yapmıyalım,aman şöyle olmasın böyle olmasın.Strateji üretmektense,5 senedir yapılan stratejiler üzerinde devam etmeye çalışıyorsunuz.
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 19:38 (01/05, 19:40) %0 | |
|
Evet seninle arkadaşlığımız osn dende önce bunu biliyorum , ama iş öyle bi şeye vardıki basit bi maç için önce haritalar hakkında son sk hakkında sonra rifle hakkında enteresan şekilde olan sorunlar ben burda takıma adam bulmak için kendimi hırpalıyorum maç olsunda ne olursa olsun diye ama karşımda sürekli sanki (SANKİ) kendi menfaati için bir takım şeyler yapma çabasında biri görüyorum , herşeyin fazlası kötüdür , hırsında fazlası kötüdür bunu unutma.Tekrar söylüyorum ben bu maçı o kadar çok ciddiye almadığımdan sadece maç olsun diye oyuncu bulma derdindeyken birde sizin bu tarz isteklerinizi görünce benide hakkında yalnış hislere yönlendiriyorsun.Ben her zaman türkiyede etin gelişimi için elimden geleni ardına koymadım , yenilmekmi ezilmekmi hiç umrumda değil ben rk klanı ile sayısız mağlubiyet aldım ama her zaman takımım içerisinde mutluydum hepsi altın gibi oyunculardı gözümde , yine altın gibi değerli oyuncular var takımda benim için ama oyuncu kıtlığıda var... yarın maça tamamı çıkıcaz derdindeyim anlatabildim sanırım.rifleyi mifleyi düşünmeden maça çıkmak istiyorum ki büyük ihtimal rifle bile kullanmayacağız veya tek kişi kullanacağız.ama gel gör 2 rifle kullanma gereksinimi duyduk ki güç olarak zaafımızı kapatma yoluna gidebileceğimiz bir takım seçenektir bu.
Bunların hepsini geçtim ,
Bir oyunda trick bireysel başarı , spawn sana göre taktik
Peki düşmanın spawnını oyunun doğasında yasak olmasına rağmen görüp spawnına spawn time bittiğinde granede sallamak ona göre mg ye geçmek ne kadar bireysel bir başarı ne kadar oyun etiği içerisinde ?
Ben bu oyunu bilmesem bana sorsalar , bir oyunda görülmemesi gereken birşeyi bir takım dosyalarla scriptlerle oyuncu görüyorsa bunun adı nedir?
Diye sorsalar ben hile derdim
Şimdi oyuncu bulup sadece maça çıkıp maç olsunda ne olursa olsun yeterki eksik tam bi şekilde çıkıp maçı tamamlayalım formundan çıkıp bu tarz dşünmeye başladım , sebebi ise bu enteresan gelişen şeyler.
Ki takımımızı daha anca bu akşam %80-90 kesin bi şekilde anlaşıp tamamladık , daha 5 dk taktik bile konuşamadık ....
Umarım demek istediklerimi anlamışsındır... |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 00:40 %0 | |
|
Çok kasılıyorsunuz, gereksiz yere birbirinizi de geriyorsunuz (yoksa ben takmıyorum zaten ). Bu işin çözümü bence şöyle olsun:
Takımlar, nasıl kurallar istediklerini önceden takım içinde kararlaştırsın. Ya takımlardan birer kişi, "ahmet şunu istedi, mehmet böyle olsun dedi" diye isim vermeden pazarlık etsin, veya takımlar bir akşam topluca MSN veya IRC'de buluşup konuşsun. Forum üzerinden konuşmak hem gerginlik estiriyor, hem de zaman alıyor. Çok verimsiz.
|
| |
| |