| Yazar | Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası |
| Orgeneral |  | 01 Mayıs 19:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: YaMaN.
Kubilay kardesim sinirlenme yahu ben sadece ne kadar dogru diye sordum hem clanınızda degil, laf atmadim kötü söz söylemedim,
oğuzun dedigi gibi o zaman bizde kadromuzda olmayan oyuncuları oynatalim ne kadar dogru ?
Başa dönme serdar LoL gel biz zombi oynayak bunlar bizi haşlıcaklar yoksa Maç zamanındada iki sıkar kaçarız 
www.absoluttracks.com |
| |
|
|
Orgeneral
GoreFest

|  | 01 Mayıs 19:10 %0 | |
|
Kanka göz var nizam var hala kadrolarında görmüyorum.
RD klanının semasinda sendoh yok 5 kisi var, bilmeden etmeden konusmak felan demis fallende, fallencim sende kadroya bak bir zahmet sendoh ordami |
| |
Yüzbaşı
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 01 Mayıs 19:23 (02/05, 16:49) %0 | |
|
| Konu kapandığına göre mesajı editliyorum ... |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 19:24 %0 | |
|
daha bugun oldu bu olay davet yollamadık...
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 01 Mayıs 19:40 %0 | |
|
| Ya bu kadar büyütmeyelim istediklerini alsınlar . Kadrolarda yarına kadarbana verilsin böyle tartışma çıkmasın lütfen . |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 20:38 %0 | |
|
Caqante lem hakem olmuşsun ilerde yorumculukta yaparsın artık |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 01 Mayıs 20:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: pS>Mojito*
Caqante lem hakem olmusun ilerde yorumculukta yaparsn artk
caqante nin ugradigi yok.bu gidisle top toplayici yapicam onu xD |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 21:11 (01/05, 21:12) %2 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
anlamadığım şey işin doğrusunu bilmeden öğrenmeden soruşturmadan yani kısaca tamamen bihaber ken neden ve niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz?!... bizle kimsenin bi sorunu olduğunu sanmıyorum ama bu tepkiler niye çözemedim. kendinize göre bi fol oluşturdunuz başladınız tepki göstermeye. Şaka gibisiniz ya gülmekden başka bişi gelmiyor elimden. veli altu üstü turnuva demişsin hakkaten öle orasında haklısın ve zaten hep muhabbetimiz olan insanlarla dostça bi havada maç atcaz. bu şeye benziyor daha çok üst sokağın çocuklarıyla kendi sokağının çocuklarını toplayıp mahalle maçı yapmaya benzior. tutupda o maça sergen i çaırırmısın? eğer benim sokağımda oturmuyorsa tabiki çaırmam. tekrar ediyorum bazı iddialarda bulunmadan önce araştırın. gereksiz yere ortamı germeyin. turnuvada oynamycak kişiler bile gelip bu olay üstüne buraya mesaj yazıor... komik
For when we march, your sword rides with me.
aman ne haliniz varsa görün umurumda değil isterseniz birbirinizi yiyin valla hepberaber girip bi servera dalın birbirinize girin muhabbeti çocuklaştırıyosunuz ayrıca bende vardım turnuvada şehirdışı seyahatimden dolayı şimdi gelemeyeceğim altı üstü turnuva bu kadro olayı basit bişey şakasına yazmıştım ama siz harbi çok ciddiye almışsınız ya kırıcı olmaya başlamışsınız çünkü 20 gün sonra askerligim var ondan kimseyi kırmak istemiyorum oynadıgımız basit bi oyun sonuçta fazla büyütmenin gereğide olmadığını düşünüyorum |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 21:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: pS>Mojito*
Caqante lem hakem olmuşsun ilerde yorumculukta yaparsın artık
Ahmet çakar gibi olcam idealim o : ) CL klanı turnuvayı kazanırsa tanga giyerim : P
alıntı: Gönderen: <cL>Try2CutMe
caqante nin ugradigi yok.bu gidisle top toplayici yapicam onu xD
Lol.Kim uğramıyor ben mi asfasfasfa: ) Len sadece haftasonu cok onemli işlerim war belki maçta bile oynayamacağım.Ama ilerki maçlarda hepisinde warım :d gerekirse topta toplarım boş mermi kovanıda toplarım :d turnuva içim can feda : P
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;) |
| |
| Orgeneral |  | 01 Mayıs 21:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Az_pilav
aman ne haliniz varsa görün umurumda değil isterseniz birbirinizi yiyin valla hepberaber girip bi servera dalın birbirinize girin muhabbeti çocuklaştırıyosunuz ayrıca bende vardım turnuvada şehirdışı seyahatimden dolayı şimdi gelemeyeceğim altı üstü turnuva bu kadro olayı basit bişey şakasına yazmıştım ama siz harbi çok ciddiye almışsınız ya kırıcı olmaya başlamışsınız çünkü 20 gün sonra askerligim var ondan kimseyi kırmak istemiyorum oynadıgımız basit bi oyun sonuçta fazla büyütmenin gereğide olmadığını düşünüyorum
istikamet sağınız istikamet solunuz dağılın marş marş... Yat!Sürünün topukları havada görmiyim LöL
www.absoluttracks.com |
| |
. |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 22:54 %0 | |
|
Gönderen: [GJT]Caqante*
valla ben hakemlik makemlik böle rütbe olaylara girmem gelirsiniz kadikoye deplasmanda(trip) hepünüzü mücük |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 23:17 %0 | |
|
Görcez len kim kime muck yapıcaq :d
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;) |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 13:46 (02/05, 13:49) %0 | |
|
Bugün oynayacak 2 takımada başarılar dilerim. Tabikide gönlüm RD den yana zaten büyük ihtimalle de 1. geleceklerdir.
Dün yaptığımız ilk maçımızı kaybettik. Fakat taktik oturtmak için daha çok yenilmek zorundayız, öğrenecek çok şeyimiz olsa da biz de pazar günü karşı takım için iyi bir rakip olacağız ve tabiki de elimizden geleni yapmaya çalışacağız.bu turnuva herkes için önemli bir tecrübe olacaktır
Herkese bugün hayırlı olsun. Umarım Hilesiz Gürültüsüz Dostluk adına umut veren , daha sonraları için daha büyük organizasyonlara vesile olacak bir turnuvanın bilincinde oluruz. |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 02 Mayıs 14:56 (02/05, 14:59) %0 | |
|
Aslında istatistik tutarsak bence daha zevkli olur gibi geliyo.
Mesela en çok kill yapan oyuncu,en çok asist yapan oyuncu ve en değerli oyuncu(her klan bir aday gösterir diğer 2 kategoride ilk 5'te olması şartıyla tabi) sonra her klan 1 oy hakkıyla oylar en değerli oyuncu seçilir falan
Birde her oyuncu için kill ve asist istatistiği tutulur genel bir sıralama yapılır.
Bunlar ne işe yarayacak derseniz bir işe yaramayacak ama zevk işte ne dersiniz?
edit: bir maçta en çok kill yapan oyuncu,en yüksek yüzde(kill-die yüzdesi en ii oyuncu) daha artırılabilir.... |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 15:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jFa/Allenpo
Aslında istatistik tutarsak bence daha zevkli olur gibi geliyo.
Mesela en çok kill yapan oyuncu,en çok asist yapan oyuncu ve en değerli oyuncu(her klan bir aday gösterir diğer 2 kategoride ilk 5'te olması şartıyla tabi) sonra her klan 1 oy hakkıyla oylar en değerli oyuncu seçilir falan
Birde her oyuncu için kill ve asist istatistiği tutulur genel bir sıralama yapılır.
Bunlar ne işe yarayacak derseniz bir işe yaramayacak ama zevk işte ne dersiniz?
edit: bir maçta en çok kill yapan oyuncu,en yüksek yüzde(kill-die yüzdesi en ii oyuncu) daha artırılabilir....
Bence bi de her takımın en iyi oyuncusu seçilsin All star maçı çıksın |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 02 Mayıs 15:42 (02/05, 15:45) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: -ShuTTer-
Bence bi de her takımın en iyi oyuncusu seçilsin All star maçı çıksın
dogu kim batı kim olcak şlakşdlkads
not:şu an istatistiklerle ilgili tablolar hazır durumdadır,turnuva yetkilisi arkadaşlar onay verirse resmi olarak istatistikçi olabilirim sadece maç sonuçlarının ss leri lazım (çok bürokratik konuştum lan ) |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Mayıs 15:52 %0 | |
|
zaten herkes demo almak zorunda ve maç sonu ss leri alıncak klan üyeleri tarafından ss lere bakılarak yapılabilir.
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 02 Mayıs 16:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
zaten herkes demo almak zorunda ve maç sonu ss leri alıncak klan üyeleri tarafından ss lere bakılarak yapılabilir.
For when we march, your sword rides with me.
doğrudur |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 02 Mayıs 17:01 %0 | |
|
| Gjt ve KoD un maci dışında bütün maclar 78.111.97.10:17000 ip sinde oynanacaktır. Cod4 multiplayer a tıklayıp console acip /connect 78.111.97.10:17000 yazarsanız bağlanırsınız. |
| |
| Korgeneral |  | 02 Mayıs 19:24 %0 | |
|
| her iki takimada basarilar . |
| |
| Yüzbaşı |  | 02 Mayıs 20:08 %0 | |
|
İyi oyunlar seyirciye yer var midir???  |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 20:34 %0 | |
|
| çok zevkli olacak :') |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 02 Mayıs 21:08 %0 | |
|
| RD - ifz maçını RD farklı skorla kazanmıştır .Tebrikler . Skor lar ilk sayfada . |
| |
Albay
Çaresiz Lamerler

|  | 02 Mayıs 21:14 %0 | |
|
Bizim mac nerde olucak ?
alıntı: Gönderen: <cL>Try2CutMe
Gjt ve KoD un maci dışında bütün maclar 78.111.97.10:17000 ip sinde oynanacaktır. Cod4 multiplayer a tıklayıp console acip /connect 78.111.97.10:17000 yazarsanız bağlanırsınız.
SuFFiXeS Rullz |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 02 Mayıs 21:58 %0 | |
|
| KoD larin serverda . Ben yarına serkana ve sana bilgileri mesaj olarak atarım. |
| |
| |