| Yazar | Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası |
Yüzbaşı
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 27 Nisan 13:08 %0 | |
|
|RD| Klanı as kadrosu ;
|RD|Darth
|RD|Fallen
|RD|ShuTTer
|RD|Bear
|RD|xTaR |
| |
|
|
| Tümgeneral |  | 27 Nisan 16:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |RD|Darth
|RD| Klanı as kadrosu ;
|RD|Fallen
yoo lütfen sadece kral demeniz yeterli 
For when we march, your sword rides with me. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Nisan 20:42 %0 | |
|
3.perk exterme deil. 3.PERK YOKTUR.
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
işte bunun için kaç gündür forumlarda yazıyorum. rule file indirilmeli ve kurulmalı servera nedenmi?
-07 deki serverdaki rule file da perkler düzenlenmiş ama max round 3 winlimit4!
-21 deki serverda maç plug in i war ama rule file kurulu değil: yani perkler winlimit max round gibi özellikler ayarlı değil.
peki nolcak...
-ya adminlerden biri bu serverlardan birine bi rule file yükleyecek..
-yada 21.serverda biz yapcaz maçları... eğer öle bi durum olursa geçerli kuralları yazym buraya
1- friendly fire açık (takım arkadaşını vurma)
2- perkler herkesde sabit (1.perk Bandolier - 2. perk Stopping Power - 3. perk Extreme Condition)
3- p90-m21-draugonov-baretta ve ağır makinalılar yasak.
4- silahlara sadece ve sadece silencer (susturucu) ve grip takabiliyorsunuz. Red dot sight-gl-scope... gibi şeyler yasak.
5- Stun yasak. Ya flash grenade yada smoke grenade alabilirsiniz.
6- maxround; yani bi takım bi tarafdayken oynayacağı round sayısı 12 olcak. 12 el marine yada opfor oynadıkdan sonra half time olcak ve takımlar yer değişcek. 13 el alan maçın galibi olur.
Maç mapleri:
mp_backlot
mp_crash
mp_crossfire
mp_citystreets (district)
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_strike
mp_vacant
Bu kuralların hiç birini ben uydurmadım bunların hepsi şu anda dünyada geçerli olan maç kurallarıdır...
Bunun dışında 2 takım karşılaştığında toplamda 3 map oynansın 2 mapi alan karşı takımı eler... bi map bi takımın istediği diğer map öbür takımın istediği map. 3. mapde ortak seçime göre gider.
http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction
lütfen. aziniza geleni yazmayin... düsünmeden birsey yazmayin. ulan:P |
| |
Orgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 28 Nisan 02:05 %0 | |
|
ben mi baska klandayim, yoksa bu WM baska VW mi!!
Foleyden baska kimseyi tanimiyorum !!
alıntı: Gönderen: ByCHOSEN
[WM] ChoseN
[WM] Foley
[WM] TheTick
[WM] Nirvana
[WM] Vitali
WM Team Kadrosu.Yedeklerde war yalnız şuan çıkmayı planladığımız kadro budur.
|
| |
| Tümgeneral |  | 28 Nisan 02:06 %0 | |
|
koray kabullen işte almamşlar seni kadroya asjdlabhjbhjbsad
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Orgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 28 Nisan 02:14 %0 | |
|
| canim saolsun be fallen. toplarim burdan 3-5 tane hans, kurarim bi klan, girerim turnuvaya bea |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 14:21 %0 | |
|
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ORGANİZASYON İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TURNUVA SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE BAŞLAR. BURAK KARDEŞİM VE ONA DESTEK OLAN TÜM KLAN TAKIM OYUNCULARINA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİORUM AYRICA BU ORGANİZASYONU LİG USULÜNE ÇEVİRİLMESİ FİKRİ SUNAN ARKADFAŞLARA KATILIORUM GERÇEKTEN ÇOK İLGİ ÇEKİCİ VE ARKADAŞLIK ÇATISI ALTINDA SÜPER OLACAK KANATİNDEYİM. 1.2.3. LİG GİBİ KATAGORİLERE AYRILABLİR AYRICA LİG KAÇ HAFTA SÜRMELİ KAÇ TAKIM OLMALI VE KAÇ TAKIM DÜŞÜP KAÇ TAKIM 1 ÜST LİGE ÇIKMALI BUNUDA HERKESİN ORTAK BİR FİKRİYLE BÜTÜNLEŞMELİ DİORUM VE BU İLK ADIMLA BAŞLAYIP YILARCA DİLİMİZDEN DÜŞMEYEN BİR SİSTEM OLMASI TEMENNİSİYLE TÜM COD SEVEN KARDEŞLERİME BAŞARILAR VE İİ EĞLENCELER DİLİORUM...
^MS|***DAYI*** |
| |
| Tuğgeneral |  | 28 Nisan 14:37 %0 | |
|
aslında server isimiz hallolsa ben 2 ay önce fln cod4ligi için bi forum açmıştım tabi gene osnde yetkili eksikliğinden yatmıştı.
Veli senin arkadaşların yok mu admin fln bi el atsan bununla da ilgilenseler yokmu admin tanıdığı olan |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 15:45 (28/04, 20:26) %0 | |
|
| Ya server kodlarin ve wm klaninin serverlari kullanlcak . En kötü ihtimal 21. serverda olcak . Bugün maç saatlerini eklicem takip ederseniz sevinirim . Sonra yok ben duymadm görmedim demeyin =) |
| |
| Tümgeneral |  | 28 Nisan 19:27 %0 | |
|
| böyle işmi olur millet ne kullanacak ? hangi silahla oynayacak hd 2 ne işe yarıyo ? ya bırakın herkes en iyi oynadığı silahla en iyi oynadığı perkle oynasın... |
| |
. |
| Yarbay |  | 28 Nisan 19:50 %0 | |
|
| turnuvaya hala klan alımı varmı |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 20:23 %0 | |
|
100 lira vererek katilabilirsiniz su anda 12 klan oldu.yeterli ama siz yinede bana klan ismini atarak mesaj yollayin kesin bisi solerim
Herkes birgün Çaresiz ***** olacak.... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 20:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: <cL>Try2CutMe
100 lira vererek katilabilirsiniz su anda 12 klan oldu.yeterli ama siz yinede bana klan ismini atarak mesaj yollayin kesin bisi solerim
Herkes birgün Çaresiz * olacak....
parayı nereye hangi hesaba yatırıyoz  |
| |
| Tuğgeneral |  | 28 Nisan 21:40 (28/04, 21:41) %0 | |
|
serwer war perklerde ayarlı mac moduna herseye bi ayar cektikten sonra sorunsuz lagsız bi serwerde yani bizim weya baska bi klanın serwerinde yapılabilir kimsede perkle cartla curtla urascam demez perkler mac moduna ayrlanmıs zaten 3 perk kapalı okadar...buda zatan gercek mac modu we yapılması gereken mac modudur hersey uygundur...
geceler benim hayranım bende gecelerin |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 21:48 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9KoD|^1korn_37
serwer war perklerde ayarl mac moduna herseye bi ayar cektikten sonra sorunsuz lagsz bi serwerde yani bizim weya baska bi klann serwerinde yaplabilir kimsede perkle cartla curtla urascam demez perkler mac moduna ayrlanms zaten 3 perk kapal okadar...buda zatan gercek mac modu we yaplmas gereken mac modudur hersey uygundur...
geceler benim hayranm bende gecelerin
yarin 18.00~19.00 gibi msn de olursan iyi olur sunucuya bakmaya gelicezde. |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 28 Nisan 22:16 %0 | |
|
GoreFest
Beyler bızım kadroda soyle olucak
HacKCaglaR
Catapulco.
YaMaN
KA$ENS!Z
secondx-4-
TABI YEDEKLERDE OYNICAK
|The|Boss|
The_imAm||
HacK CaglaR |
| |
Albay
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 22:30 %0 | |
|
Guzel Guzel Takimlarin kadrolarida yawas yawas aciklandi anlasilan cekinilesi bir takim yok bizim acimizdan.
Bu arada TRY arkadasin birine laf atmisin bayai once Hardcore'a gel die, ole bisey yapmaya bence kimse cesaret etmez heralde . varsa cesur biri ben hazirim takimimla .
SuFFiXeS Rullz |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 22:42 (28/04, 22:43) %0 | |
|
| Güzel kadrolar açıklanıyor |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 28 Nisan 22:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [GJT]SuFFiXeS
Guzel Guzel Takimlarin kadrolarida yawas yawas aciklandi anlasilan cekinilesi bir takim yok bizim acimizdan.
Bu arada TRY arkadasin birine laf atmisin bayai once Hardcore'a gel die, ole bisey yapmaya bence kimse cesaret etmez heralde . varsa cesur biri ben hazirim takimimla .
SuFFiXeS Rullz
=) Suffim benim şu turnuva bitsin insallah hardcore turnuvasıda olcak bizzat bizim açacağımız serverda =) yeter ki iste  |
| |
| Tuğgeneral |  | 28 Nisan 23:20 %0 | |
|
| bu turnuva için sponsor olayım bari 2 tane server işimizi görürmü beyler |
| |
| Tümgeneral |  | 28 Nisan 23:51 (28/04, 23:53) %0 | |
|
oba bir arkadaş daha ciqti server almaya talipli : ) osn capinda gönlü acıq parası bol arkadas cok muş : ) o ysden sewıom sızlerı : P Siz o paraları bana werın hep beraber toplanalım ben sıze boncuk tapanca alcam hep beraber hs atarız : )
Cod 4 real life :d bi de video caqarız ratingler tawana : )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit  |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 29 Nisan 00:04 %0 | |
|
jFa klanı KESİNLEŞMEMİŞ resmi maç kadrosudur:
ilk 5
1- jFa/Allenpo
2- jFa/Aur
3- jFa/c.h4.t.l4.k
4- jFa/hordecore