Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:56 Toplam 258 oyuncu 50 sunucu 1208 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Fps sorunu lütfen yardım!

ozan-ksk
Oyuncu
19 Nisan 18:18 %0
arkadaşlar cs 1.6 ya ilk girdiğim zaman fps 99 100 fakat 45 dkka kadar oynadıktan sonra fps 30 lara 40 lara düşüyor bir türlü soruna çözüm bulamadm.size bilgisayarın özelliklerini yazıym bana yardım edin lütfenn..

pentium 4CPU 3.00 GHz 512 mb ram nvdia geforce fx 5200 (128 mb) ekran kartı, windows xp kullanıyorum
yardım ederseniz teşekkürler...

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

21 Nisan 19:48 %0
bu demektir ki ekran kartın ısının ca performance dusuyo ekran kartının ve kasa için soğutmasını biraz daha güçlendirmen gerekli olabilir

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sscheme
Oyuncu
15 Haziran 15:28 %0
Oyuna girmeden önce geri planda çalışan uygulamaları kapatki sen oyundayken sistemin kararlılığını bozmasın.

^2Cparty^^
Üsteğmen
Üsteğmen
16 Haziran 22:29 %0
Bunun İçin Pek çok neden vardır ve olabilir...

1-) Ekran kartı çabuk ısınıyor fanları kalitesizdir.

2-)Oyunun Grafik ayarlarını düşürmeyi dene fpsn artıcak veya daha uzun süre dayanıcaktır.

3-)Arka Planda ram vs.. yiyen programları kapat özellikle anti-virüs deep-freeze varsa kısa bir süre kapat...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Cparty^^

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: