dün en son oyuna girdiğimde profilim 55 lvl dı. az önce girdim oyuna 47 lvl olmuş. bu bi kere daha başıma gelmişti. o zmn da 51 lvl dim. challenge lar değişmemiş. 47 lvl olduğum halde slotlarımda 2 tane barret var. hiç bozumamış 2 side mavi biri ACOG vs. bu neden olmuş olabillir yada 55 lvl imi geri getirebilirmiyim bilen varmı yardım lütfen :((( AmbushSniperCover Delta-1
İlk defa sende gördüm böyle bi problem çok ilginç :d chalangelar gitmediyse tekrar hs yapmaya gerek yoksa level çok ta önemli değil..
Chalangelar sıfırlandıysa allah kurtarsın valla aklıma hiç bir çözüm gelmedi :S Man doesn't become from me ;)
Bende de sık sık olan bir olay eski lvllerin ile demonu oyunun en sonunda ilerleme düğmesi ile sonuçların gözüktüğü yere kadar çekersen ilerde o demoyu da sonuna kadar izlersen o lvle geri dönüyorsun ama ileri dönüşü yok yani 42'ye döndün diyelim 55 lvldeki bir demoyu sonuna kadar izlersen lvlin 55 olmaz ama puanin yükselir bunu denedim tıpkı helikopterin ilk karşlı takımdaki en yüksek skorlu oyuncuya saldırması kadar eminim