Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:58 Toplam 255 oyuncu 50 sunucu 1193 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En cok hangi memlekketten oyuncu var herkes yazarsa sevinirim.!

^9|SS|^8MrJack
Yarbay
Yarbay
08 Temmuz 10:08 %0
İzmiR - Güzelyalı

w3hw3t
Teğmen
Teğmen
08 Temmuz 17:43 %0
Ankara

aslen memleketimde nevşehir.

^7MimarSinanl1
Yarbay
Yarbay

co9

09 Temmuz 00:31 (09/07, 00:32) %0
^7/SS/^1TIGER ya baba çok saolasın mükemmel yazmışsın. eline sağlık benimde zoruma giden bu işte aslını inkar eden köpektir lafına hayran kaldım tşk ederim

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

09 Temmuz 12:52 %0
alıntı:
Gönderen: mimarsinanl1
^7/SS/^1TIGER ya baba çok saolasın mükemmel yazmışsın. eline sağlık benimde zoruma giden bu işte aslını inkar eden köpektir lafına hayran kaldım tşk ederim

rica ederimde öyledir ama. elin cavuru .. benim ecdadımbunu yaptı şunu yaptı der bizde sinirlenince ecdadını bilmemne yaparız deriz bukadar hıyarız anlıycan .. helebazılarıda cıkar ben burdan şurdan şu şehirdekilerden nefret ederimderki ozaman onu n icinde şunu derler. çocuk ile çıkmayacaksün yola. ya dövüp öldürceksin yada . gebertceksin .. .... yeri yazamam. )) şimdi trabzon ve .istanbuldanda nefret edebilirsiniz. aslımın yarısı trabzon yarısı ist.dan hehehehe

MeDaL_04
Üsteğmen
Üsteğmen
09 Temmuz 19:11 %0
ağrı/doğubeyazıt... MeDal_@4

^^00|SoL|TiGRiS
Tümgeneral
Tümgeneral

Silence Of The Lambs

09 Temmuz 23:15 %0
yalovaa var mı burdaxD

^5Courage
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Temmuz 11:30 %0
İstanbul/Maltepe'lileri görelim?

carry687
Oyuncu
10 Temmuz 12:33 %0
sinop/boyabat

^9DarkClaouD
|PoE|

10 Temmuz 13:22 %0
ANKARA/SİNCAN/MERKEZ 'denim bende ^^

K&^^10Alph4
öLü yAdA diRi

12 Temmuz 00:24 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER

hemşerim sen cinsmisin ya...ben kayserili degilim gitmedimde ama nedemek yobaz mobaz.. öyle salakca küçümsemler. lahana.. BUKAYSERİLER HİCMİ bu vatan icin can vermedi ter dökmedi. ..ben İSTANBULUYUM o kardeş kayserili .ama sen, sen nerelisin .. önemlimi nereli yada nerelidegil...lakin adammı degilmi sen ona bak.. anladığım kadarıyla sen adam degilsin.. hemde hic degilsin .. şapşal ya .. şimdi birşey diycem olmuycak.. ne o kayseride başına birşeymi geldi takılıdın.. sayın kültür elcimiz. cok moderen arkadaşımız. aslını inkar eden köpektir derler. sen avrupanın hangi şehrindensin ,kardeş. bakbenım yaşımda sorarsan .30dan büyük he okumuşlugumsa .unidir bölüme gerek yok sen orya rüyanda bile giremezsin.. neyse ya adamı sizin gibiler sinir eder . kumaşın kaç para yahu kayserilerin kumaşına bok atıyorsun ( ..
WAFFEN-SS TIGER

dostum adabını bilde konuş seviyeli ol sen kimsinde laf atıyorsun. ben kayseri'yi sevmiyorum dedim aptalca laflarına bakılırsa sen insanı direk Türkiye düşmanı yapmışsın. "aslını inkar eden köpektir derler. sen avrupanın hangi şehrindensin" dostum ben kayseri'liyim aslımı inkar edecek bişey yazdığımıda görmedim. işte kendini zeki sanan bi arkadaşımız daha. kumaşın kaç para filan ben seni sülalenin kumaşıyla toptan satın alırım ezüq. üniversite okudum diyorsun seni alan üniversiteyi ben neyse yaşım 30 filan bir söz vardır eşeğe altın semerde taksalar eşek eşektir diye sana göre anlamışsındır bunu bu konu hakkında yorum yapma zaten şimdi senin mesajını şikayet bölümüne iletiyorum onlar karar versin kim neden bahsediyor.

^0|Ts|DeadlyDark
Tuğgeneral
Tuğgeneral

tukısh soldier

13 Temmuz 18:45 %0
abaaoow gapisiyler la bunlar beyler burda degil hirsiniz varsa oyunda birbiriniz dipleyin benim yaptigim gibi dalga gecen'leri dipleyip laflari agizlarina tikiyorum sonra noldu diyorum yazamiyolar bile

|GO|Kawaks
Binbaşı
Binbaşı

GENC OSMANLILAR

19 Temmuz 01:29 %0
İstanbul.

^1TR|^9Stunner
Oyuncu
02 Ağustos 02:51 %0
doğma büyüme kocaeli/değirmendere HodriMeydan

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

02 Ağustos 13:55 (02/08, 13:55) %0
Kullanıcı bilgilerinden bakıp elde ettiğim sonuca göre(Tamamen görelidir kendi yorumum) nüfus sayısının fazla olduğu illerde daha fazla oyuncu oluyor.Özellikle İstanbul dan bağlanan muazzam sayıda oyuncu var.Bu bağlamda sıralama şu şekilde oluyor:

• İstanbul
  • Ankara
  • İzmir

Ha tabi şöyle bir olay da var.Ben İzmirliyim ama Ankara da oturuyorum hangisinden sayılıyorum derseniz Ankaradan bağlandığım için Ankara.

Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.
  •  
    MIT|^9Roqu3^1.
    Orgeneral
    Orgeneral
    02 Ağustos 14:05 %0
    İzmir/Cesme...!

w3hw3t
    Teğmen
    Teğmen
    02 Ağustos 16:53 %0
    alıntı:
    Gönderen: ^9DarkClaouD
    ANKARA/SİNCAN/MERKEZ 'denim bende ^^

bende sincan merkezdeyim...

acitmiyicam
    Tümgeneral
    Tümgeneral
    02 Ağustos 16:55 %0
    alıntı:
    Gönderen: ^1|T.S.K|_K@PT@N
    varmı DİYARBAKIR'lı

var bende diyarbakırdan oynuyorum.

^0|Ts|DeadlyDark
    Tuğgeneral
    Tuğgeneral

tukısh soldier

03 Ağustos 14:47 %0
    alıntı:
    Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
    Kullanıcı bilgilerinden bakıp elde ettiğim sonuca göre(Tamamen görelidir kendi yorumum) nüfus sayısının fazla olduğu illerde daha fazla oyuncu oluyor.Özellikle İstanbul dan bağlanan muazzam sayıda oyuncu var.Bu bağlamda sıralama şu şekilde oluyor:
  • İstanbul
  • Ankara
  • İzmir
    Ha tabi şöyle bir olay da var.Ben İzmirliyim ama Ankara da oturuyorum hangisinden sayılıyorum derseniz Ankaradan bağlandığım için Ankara.
    Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.

• bende aydın sökeliyim ama simdi ankara/Gazi Topraam!

^0|Ts|DeadlyDark
    Tuğgeneral
    Tuğgeneral

tukısh soldier

03 Ağustos 14:48 %0
    alıntı:
    Gönderen: w3hw3t

bende sincan merkezdeyim...

vay buda toprak cikti Topram!!

aw3Th
    Çavuş
    Çavuş
    03 Ağustos 17:28 %0
    Bursa\Gemlik

aw3Th...

^9GD|^1->F.S.M<-
    Tümgeneral
    Tümgeneral

Soldiers Of Ottoman

03 Ağustos 19:54 %0
    İst / BaYRaM"PaŞa"

w3hw3t
    Teğmen
    Teğmen
    04 Ağustos 11:01 %0
    alıntı:
    Gönderen: |SpH|Deadly-Dark

vay buda toprak cikti Topram!!

evet tporak has toprak

^^55BURJUW@
    Albay
    Albay
    04 Ağustos 12:33 %0
    ende DiYARBAKIR'danım ama DİYARBAKIR'dan tek tük var sanırım.en fazla karadeniz taraflarından avr.öyle tahmin ediyorum.yanlışım varsa düzeltin

alicaneren
    Başçavuş
    Başçavuş
    18 Ağustos 21:23 %0
    06 Mekan Gerisi Yalan xD

taha dennis
    Orgeneral
    Orgeneral
    19 Ağustos 07:38 %0
    istanbuldan oynuyorum ama aslen rizeliyim
    ma lazca komişkun si?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »