| Yazar | Konu: En cok hangi memlekketten oyuncu var herkes yazarsa sevinirim.! |
| Yarbay |  | 08 Temmuz 10:08 %0 | |
|
| İzmiR - Güzelyalı |
| |
|
|
| Teğmen |  | 08 Temmuz 17:43 %0 | |
|
Ankara
aslen memleketimde nevşehir. |
| |
Yarbay
co9

|  | 09 Temmuz 00:31 (09/07, 00:32) %0 | |
|
| ^7/SS/^1TIGER ya baba çok saolasın mükemmel yazmışsın. eline sağlık benimde zoruma giden bu işte aslını inkar eden köpektir lafına hayran kaldım tşk ederim |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 09 Temmuz 12:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mimarsinanl1
^7/SS/^1TIGER ya baba çok saolasın mükemmel yazmışsın. eline sağlık benimde zoruma giden bu işte aslını inkar eden köpektir lafına hayran kaldım tşk ederim
rica ederimde öyledir ama. elin cavuru .. benim ecdadımbunu yaptı şunu yaptı der bizde sinirlenince ecdadını bilmemne yaparız deriz bukadar hıyarız anlıycan .. helebazılarıda cıkar ben burdan şurdan şu şehirdekilerden nefret ederimderki ozaman onu n icinde şunu derler. çocuk ile çıkmayacaksün yola. ya dövüp öldürceksin yada . gebertceksin .. .... yeri yazamam. )) şimdi trabzon ve .istanbuldanda nefret edebilirsiniz. aslımın yarısı trabzon yarısı ist.dan hehehehe |
| |
| Üsteğmen |  | 09 Temmuz 19:11 %0 | |
|
| ağrı/doğubeyazıt... MeDal_@4 |
| |
Tümgeneral
Silence Of The Lambs

|  | 09 Temmuz 23:15 %0 | |
|
| yalovaa var mı burdaxD |
| |
| Yüzbaşı |  | 10 Temmuz 11:30 %0 | |
|
İstanbul/Maltepe'lileri görelim?  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 12:33 %0 | |
|
| sinop/boyabat |
| |
|PoE|

|  | 10 Temmuz 13:22 %0 | |
|
| ANKARA/SİNCAN/MERKEZ 'denim bende ^^ |
| |
öLü yAdA diRi

|  | 12 Temmuz 00:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1TIGER
hemşerim sen cinsmisin ya...ben kayserili degilim gitmedimde ama nedemek yobaz mobaz.. öyle salakca küçümsemler. lahana.. BUKAYSERİLER HİCMİ bu vatan icin can vermedi ter dökmedi. ..ben İSTANBULUYUM o kardeş kayserili .ama sen, sen nerelisin .. önemlimi nereli yada nerelidegil...lakin adammı degilmi sen ona bak.. anladığım kadarıyla sen adam degilsin.. hemde hic degilsin .. şapşal ya .. şimdi birşey diycem olmuycak.. ne o kayseride başına birşeymi geldi takılıdın.. sayın kültür elcimiz. cok moderen arkadaşımız. aslını inkar eden köpektir derler. sen avrupanın hangi şehrindensin ,kardeş. bakbenım yaşımda sorarsan .30dan büyük he okumuşlugumsa .unidir bölüme gerek yok sen orya rüyanda bile giremezsin.. neyse ya adamı sizin gibiler sinir eder . kumaşın kaç para yahu kayserilerin kumaşına bok atıyorsun ( ..
WAFFEN-SS TIGER
dostum adabını bilde konuş seviyeli ol sen kimsinde laf atıyorsun. ben kayseri'yi sevmiyorum dedim aptalca laflarına bakılırsa sen insanı direk Türkiye düşmanı yapmışsın. "aslını inkar eden köpektir derler. sen avrupanın hangi şehrindensin" dostum ben kayseri'liyim aslımı inkar edecek bişey yazdığımıda görmedim. işte kendini zeki sanan bi arkadaşımız daha. kumaşın kaç para filan ben seni sülalenin kumaşıyla toptan satın alırım ezüq. üniversite okudum diyorsun seni alan üniversiteyi ben neyse yaşım 30 filan bir söz vardır eşeğe altın semerde taksalar eşek eşektir diye sana göre anlamışsındır bunu bu konu hakkında yorum yapma zaten şimdi senin mesajını şikayet bölümüne iletiyorum onlar karar versin kim neden bahsediyor. |
| |
. |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 13 Temmuz 18:45 %0 | |
|
abaaoow gapisiyler la bunlar beyler burda degil hirsiniz varsa oyunda birbiriniz dipleyin benim yaptigim gibi dalga gecen'leri dipleyip laflari agizlarina tikiyorum sonra noldu diyorum yazamiyolar bile     |
| |
Binbaşı
GENC OSMANLILAR

|  | 19 Temmuz 01:29 %0 | |
|
| İstanbul. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 02:51 %0 | |
|
doğma büyüme kocaeli/değirmendere HodriMeydan  |
| |
Unknown Clan

|  | 02 Ağustos 13:55 (02/08, 13:55) %0 | |
|
Kullanıcı bilgilerinden bakıp elde ettiğim sonuca göre(Tamamen görelidir kendi yorumum) nüfus sayısının fazla olduğu illerde daha fazla oyuncu oluyor.Özellikle İstanbul dan bağlanan muazzam sayıda oyuncu var.Bu bağlamda sıralama şu şekilde oluyor:
İstanbul
Ankara
İzmir
Ha tabi şöyle bir olay da var.Ben İzmirliyim ama Ankara da oturuyorum hangisinden sayılıyorum derseniz Ankaradan bağlandığım için Ankara.
Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır. |
| |
| Orgeneral |  | 02 Ağustos 14:05 %0 | |
|
| İzmir/Cesme...! |
| |
| Teğmen |  | 02 Ağustos 16:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9DarkClaouD
ANKARA/SİNCAN/MERKEZ 'denim bende ^^
bende sincan merkezdeyim... |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Ağustos 16:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|T.S.K|_K@PT@N
varmı DİYARBAKIR'lı
var bende diyarbakırdan oynuyorum. |
| |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 03 Ağustos 14:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Kullanıcı bilgilerinden bakıp elde ettiğim sonuca göre(Tamamen görelidir kendi yorumum) nüfus sayısının fazla olduğu illerde daha fazla oyuncu oluyor.Özellikle İstanbul dan bağlanan muazzam sayıda oyuncu var.Bu bağlamda sıralama şu şekilde oluyor:
İstanbul
Ankara
İzmir
Ha tabi şöyle bir olay da var.Ben İzmirliyim ama Ankara da oturuyorum hangisinden sayılıyorum derseniz Ankaradan bağlandığım için Ankara.
Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.
bende aydın sökeliyim ama simdi ankara/Gazi Topraam!  |
| |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 03 Ağustos 14:48 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: w3hw3t
bende sincan merkezdeyim...
vay buda toprak cikti Topram!!   |
| |
| Çavuş |  | 03 Ağustos 17:28 %0 | |
|
Bursa\Gemlik
aw3Th...
|
| |
Tümgeneral
Soldiers Of Ottoman

|  | 03 Ağustos 19:54 %0 | |
|
| İst / BaYRaM"PaŞa" |
| |
| Teğmen |  | 04 Ağustos 11:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |SpH|Deadly-Dark
vay buda toprak cikti Topram!! 
evet tporak has toprak  |
| |
| Albay |  | 04 Ağustos 12:33 %0 | |
|
ende DiYARBAKIR'danım ama DİYARBAKIR'dan tek tük var sanırım.en fazla karadeniz taraflarından avr.öyle tahmin ediyorum.yanlışım varsa düzeltin |
| |
| Başçavuş |  | 18 Ağustos 21:23 %0 | |
|
| 06 Mekan Gerisi Yalan xD |
| |
| Orgeneral |  | 19 Ağustos 07:38 %0 | |
|
istanbuldan oynuyorum ama aslen rizeliyim
ma lazca komişkun si? |
| |
| |