| Yazar | Konu: Sorunnn??? |
Tümgeneral
fastest killers

|  | 06 Nisan 21:54 %0 | |
|
| adsl limitli bizim 3gb galibaa multiplayer (online) call of duty 4 oynamak etkiliyormu para biraz çok geldide yanii oynarken bişey yüklüyomusun yani kotayı etkiliyormu? |
| |
|
|
Tümgeneral
fastest killers

|  | 06 Nisan 22:19 %0 | |
|
| lütfen cvp verin ölüm kalım meselesiD: |
| |
| Tümgeneral |  | 07 Nisan 01:30 %0 | |
|
1. adsl limiti 3 deil 4gbdir..
2. Kotanı etkilemez.Bilgi transferi war ama download weya bu tarz bı durum olmadıgından fazla etkilemez.Günde yaklasık 6-7 saat kadar onlinem ve kotayıda hiç geçmedim..
No problem dostum adam wurmaya adam kesmeye hs atmaya dewam : )
Forever osn forever Caqante  |
| |
Korgeneral
GoreFest

|  | 07 Nisan 07:27 %0 | |
|
| cod4 kotayı yer kaç saat oynadığınla değişir |
| |
| Korgeneral |  | 07 Nisan 09:43 %0 | |
|
| 4 saatte yaklaşık 100 mb |
| |
| Tümgeneral |  | 07 Nisan 13:26 (07/04, 13:27) %0 | |
|
şakamsınız : ) Günde en az 6 saat onlinem..online süremi geçtim her ay torrentten film indiren ben sayılıdır kotayı geçmem..
Bilgi transferinden dolayı kotayı etkileyebilir ama 4 saatte 100 mb gibi bi rakam deil.. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 02:12 %0 | |
|
Kotaya etkisi cok cok azdır beyler, ama yok değil tabi
GThief |
| |
| Teğmen |  | 10 Mayıs 07:47 %0 | |
|
| valla benım de ıcım rahatladı ama gecenlerde (bızımkıde 4 gb sınırlı) 57ytl fln geldı bızımkılere faturayı nasıl gostercem dıe ecel terlerı doktum ama allahtan cod4 ten dıılmıs rahatladım valla ztn normalde 35 fln gelmesı gerekıo ben o kotayı nasıl astım bılmıom acıkcası |
| |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 10 Mayıs 09:28 %0 | |
|
Arkadaşlar kotayla ne ugraşıonuz.bende kotalıydım eskiden.sade msn girip oyun oynayabiliodum.film oyu vs. indiremiodum.20ytl fazla verdim sınırsıza geçtim.ayda 49 ytl.geçeli 7 ay oldu ve şuan elimde 140 pc oyun + 200 tane dvd film var.ayda 100GB ı geçiyorum.torrent den indiremiyorum.modemimdem port açılmadıgı için.torrent e geçsem ayda enaz 200GB yaparım.
İşin özü sınırsız daha karlı,tavsiye ederim
Intel Core 2 Quad İşlemci QX6850(3.00 GHz. 1.333 MHz. 8MB Cache)
8 GB DDR II 800 MHz
2x768 MB NVIDIA GEFORCE 8800 UL |
| |
| Tümgeneral |  | 12 Mayıs 15:22 (12/05, 15:24) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: <|59|Cyber>
Arkadaşlar kotayla ne ugraşıonuz.bende kotalıydım eskiden.sade msn girip oyun oynayabiliodum.film oyu vs. indiremiodum.20ytl fazla verdim sınırsıza geçtim.ayda 49 ytl.geçeli 7 ay oldu ve şuan elimde 140 pc oyun + 200 tane dvd film var.ayda 100GB ı geçiyorum.torrent den indiremiyorum.modemimdem port açılmadıgı için.torrent e geçsem ayda enaz 200GB yaparım.
İşin özü sınırsız daha karlı,tavsiye ederim
Intel Core 2 Quad İşlemci QX6850(3.00 GHz. 1.333 MHz. 8MB Cache)
8 GB DDR II 800 MHz 2x768 MB NVIDIA GEFORCE 8800 UL
Torrent kullamadan o kadar filmi özelliklede oyunu nasıl indiriyosun.Hadi her ay 100gb indiriosn eyw 200film+140oyun 500gb gecer ne kadar hard disk alanın war(profılınde gordugum kadarıyla 80gb ) + sınırsız daha iyi gercekten ama kullanan arklarım limitsize gore daha yawaş oldugunu soluyorlar bende o ysden sınırsıza gecmedım.yda 4-5 film indiriorm.Zaten subtitle uğraş capture et izle falan 1 ay yetio : ) Hız konusunda şüphem olmasa yarın gecerım lımıtsıze: )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit  |
| |
. |
Tuğgeneral
Melankolik Sendrom

|  | 12 Mayıs 15:29 (12/05, 15:31) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Caqante*
Torrent kullamadan o kadar filmi özelliklede oyunu nasıl indiriyosun.Hadi her ay 100gb indiriosn eyw 200film+140oyun 500gb gecer ne kadar hard disk alanın war(profılınde gordugum kadarıyla 80gb ) + sınırsız daha iyi gercekten ama kullanan arklarım limitsize gore daha yawaş oldugunu soluyorlar bende o ysden sınırsıza gecmedım.yda 4-5 film indiriorm.Zaten subtitle uğraş capture et izle falan 1 ay yetio : ) Hız konusunda şüphem olmasa yarın gecerım lımıtsıze: )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit
Buyur sana kanıt kardeş.hard diske ne bakıon sen 1 ayda 2 paket dvd bitirdim ben Ve gayet de kızlı.1024 1024 tür.sınırlısı sınırsızı farkmaz.Nasıl indiriyon dersen : rapidshare indirme programım var.yatarken açıyorum. o kendisi indiriyor
http://img261.imageshack.us/img261/1607/11di3.jpg
Dikkat edersen resmi yeni çektim.12 gün olmasına ragmen 63GB oldu bile  |
| |
| Tümgeneral |  | 12 Mayıs 15:41 %0 | |
|
hay azına tükürem cyber :d sana inanmıorm mu dedım len ben :d sadece merakım o kadar bilgiyi nasıl harddıskte tutuosn :d
Rapidden kullandığın program ne.şimdi lost sezon2 bolumlrını ındırıorm araclara gır çerezleri sil falan gıcık edıo adamı.
Torrent forever ya : ) subtitle sorun olmadıktan sora torrentten fılm ındırmek en ıyısı : ) Ayrıca port acman da gerekmıo ılla da torrentte.Port acarsan hızlı download edersın.Onun yerınede seed ve leedlerı cok olan torrentle bunu eşitleyebilirsin.ve sadece sitelerde sorun olabilir.Özellikle türk torrent paylasım sitelerinde port açılmadığında ratio artmıo ve bi süre sora üyelik silinio falan.Salaq salaq şeler uyuz ediolar adamı kısacası.Ne varsa gavurlarda var bu torrent konusunda : )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;) |
| |
| |