Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:57 Toplam 253 oyuncu 50 sunucu 1190 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Wolfenstein giriş

grindcore
Oyuncu
06 Nisan 20:57 %0
iyi günler ben oyunu yükledim ve oyuna ilk girişte bi sayfa açıldı bu sayfada grafik ayarları ve player alians yazan kısım çıkıyo karşıma bu bölüme ne yazarsam yazayım kabul etmiyo bana bi yol gösterebilir misiniz?

weakk
Red Army Fraction

07 Nisan 02:27 %0
punkbuster-enable yapmamış olabilirsin.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Destroy3r
Oyuncu
07 Nisan 04:24 %0
eger hata kodunu yazarsan veya baska bi durum soz konusuyla screenshot alirsan daha net yanitlar alabilirsiniz...

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

grindcore
Oyuncu
08 Nisan 14:54 %0
can't create profile. please select your connection type. ıf you are unsure what to select choose modem. yazıyo

weakk
Red Army Fraction

08 Nisan 20:01 %0
bağlantı seçimi yapman gerekiyo.o menüde biraz alt tarafta görüceksin.Connection Type: die
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: