iyi günler ben oyunu yükledim ve oyuna ilk girişte bi sayfa açıldı bu sayfada grafik ayarları ve player alians yazan kısım çıkıyo karşıma bu bölüme ne yazarsam yazayım kabul etmiyo bana bi yol gösterebilir misiniz?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
eger hata kodunu yazarsan veya baska bi durum soz konusuyla screenshot alirsan daha net yanitlar alabilirsiniz... kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public
bağlantı seçimi yapman gerekiyo.o menüde biraz alt tarafta görüceksin.Connection Type: die
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.