Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 11:47 Toplam 174 oyuncu 55 sunucu 1002 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Acele cevap

Vx3.Rukawa
Oyuncu
30 Mart 17:33 %0
benim cüce warrior um var iibir tank olmak istiyorum 12lvl daha sadece kıyafet le deff iyi olmasını istemiyorum bir talent önerin lütfen acıklayıcı olursa sevinirim misal 15e kadar su15den 20e kadar bu fln

lütfen. aziniza geleni yazmayin... düsünmeden birsey yazmayin. ulan:P

Vx3.Rukawa
Oyuncu
30 Mart 17:39 %0
he bu arada two handed sword

lütfen. aziniza geleni yazmayin... düsünmeden birsey yazmayin. ulan:P

[GX]Bortu

Moderatör
30 Mart 19:45 %0
o lvlda protect olmak gereksiz. Fury olun. Zaten farkı anlamazsınızda düşük seviyelerde.

GameX forever

Anti-Olredi
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Martin Longbow
Albay
Albay
30 Mart 20:29 %0
Karakteri koasarken fury olman daha mantıklı. Çünkü hatırı sayılır levellar boyunca çok özel durumlar hariç büyük bir tank olman istenmeyecek senden.
Zaten tank olmak istiyorsanda two handed sword değil one hand & shield şeklinde kullanman gerekiyor charı.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
01 Nisan 00:34 %0
İyi bir tank; armoru en çok olan, dodge u blocku tavan yapmış tank diildir.Tank aynı zamanda threat üretebilmeli damage verebilmelidir.Kaldıki çoğu tank prot talenti gitmez.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön