Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/05/08 16:25 Toplam 263 oyuncu 53 sunucu 1109 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Ekran siyah

Rowland
Oyuncu
29 Mart 02:35 %0
Arkadaşlar Ben COD 4 oynarken Düşman Ve Dost Birliklerim Hepsi Kapkara + silahlarda köpekler fln evler fln orjinal renkte mapler cok güsel az da kasıo ama adamlar ve silahlar siyah olunca dost düşman ayırt edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

coolTrigger
Teğmen
Teğmen
29 Mart 03:25 %0
Bu söylediğin olay bana da pipeline haritasında oluyor,binanın üzerine çıkan adam simsiyah oluyor.Benim tahminim ekran kartımın yeterli olmaması.Ama başka bir sebeb olabilirmi ? bilemiyorum.

^4NymO^4
Tümgeneral
Tümgeneral
29 Mart 06:33 %0
Aynısı bende de oldu..
Senin o sorunun ekran kartından dolayı kaynaklanıyor bir uyumsuzluk sonucu ama nedir o cok arastirdim bulamadim sonunda ekran kartını degistirdim.
İlk kartım nvidia idi suan ati kullanıorum gayette memnunum..
Amd kullanıyorsan önerim ati ekran kartıdır..
İntel ise Nvidia kullan...

En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...:)

Graphic.
Yarbay
Yarbay
29 Mart 11:49 (29/03, 13:37) %0
alıntı:
Gönderen: Rowland
Arkadaşlar Ben COD 4 oynarken Düşman Ve Dost Birliklerim Hepsi Kapkara + silahlarda köpekler fln evler fln orjinal renkte mapler cok güsel az da kasıo ama adamlar ve silahlar siyah olunca dost düşman ayırt edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

evet bende cafede ilk single player oynarken askerler siyahtı ayırt etmesi cok zor oluyodu tam bi işkence binalar falan gözüküyodu ama insanlar siyahtı ekran kartını söyliyebilirsen yardımcı olabiliriz.

pS>Mojito*
Albay
Albay

Problem Stuff

29 Mart 15:52 %0
ya donanım yetersizdir yada
oyun dosyalarında eksiklik vardır..

Rowland
Oyuncu
31 Mart 13:24 %0
Ekran Kartım Yeterli Nvidia GEFOrce Kullanıyorum 256 mb ekran kartım War orjinal cd sinde bakarsanız 256 yeterli dior bi ara single playerda zahhavein kafasına sıkarken oyun düzlmişti orda yerde yatıodum sniper la anlaşma yaparlarken birden geldi sıktım kafasına hotelden atladım captainı sırtladım giderken tekrar siyaha döndü

aadrty
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Anubis's Spirit

01 Nisan 00:20 %0
muhtemelen oyunu legal olmayan bir cd veya dvdden yükledin kopyanın kopyası yani sorun normal legal yazılım kullan rahat et...

Graphic.
Yarbay
Yarbay
01 Nisan 21:13 %0
alıntı:
Gönderen: Rowland
Ekran Kartım Yeterli Nvidia GEFOrce Kullanıyorum 256 mb ekran kartım War orjinal cd sinde bakarsanız 256 yeterli dior bi ara single playerda zahhavein kafasına sıkarken oyun düzlmişti orda yerde yatıodum sniper la anlaşma yaparlarken birden geldi sıktım kafasına hotelden atladım captainı sırtladım giderken tekrar siyaha döndü

oyun orjinalmi kopyamı???

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: