| Yazar | Konu: Insanların kendi keyiflerine göre koyduğu yasak(gl) |
| Albay |  | 28 Mart 20:03 %0 | |
|
| oyna oyununu kapa çeneni lafım meclisten dışarı |
| |
|
|

|  | 29 Mart 05:52 %0 | |
|
Oyunda bulunan ve Sunucularımız tarafından kaldırılmayan tüm özellikleri kullanmak serbesttir. Lütfen oyunda ekipman kullanımı konusunda diğer kullanıcıları rahatsız etmeyiniz.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
Yarbay
Schutz Staffel

|  | 29 Mart 09:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
Oyunda bulunan ve Sunucularımız tarafından kaldırılmayan tüm özellikleri kullanmak serbesttir. Lütfen oyunda ekipman kullanımı konusunda diğer kullanıcıları rahatsız etmeyiniz.
Bu lafın üstüne denicek bir şey yok umarım. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 10:33 %0 | |
|
| aslında gl kullananların accuracy düşse bayagı ii olurdu, hani silencer takıyoruz da range düşüyo ya o misal... ama neyse zaten yukarıda biri gzl demiş; iş gl'yi kullanana tersten göstermede bence de =) |
| |
Tümgeneral
Rising of Darkness

|  | 29 Mart 13:00 (29/03, 13:01) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Cr|Rothstein.
rakamlar öyle demiyor ama xfire da cod4 cs'i 2 ye katlamış durumda (Cod4 çıkmamış olsaydı 4 oyuncularının çoğu 2 oynayacağı için şu an 4 ün yerinde 2 olacaktı)
http://img520.imageshack.us/img520/5875/picture1pc7.jpg
bide Steam a bak istersen zira Cs nin esas platformu steam dir ki onu da geçtim cod4 yeni bir oyun üstünden bi 9 sene geçsin bakalım hala 4 milyon kişi oynarmı acaba? cs 9 senelik geçmişine rağmen hala 1 milyon civarlarında (-ki xfire daki rakam böyleydi bide steam i war bunun)
Some things are best just left unsaid |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 21:08 %0 | |
|
| @Kod I Nemesis . Görüşlerine saygı duymakla ve seni anlamakla beraber düşüncelerini doğru bulmadığımı da ifade etmek isterim.GL oyuna dahil evet haklısın ama bunu kullanmanın yanlış olduğunu düşünen çok fazla oyuncu mevcut.Oranlarsak %80 bile denebilir sanıyorsam, kullanmayan ve kullanılmasını istemeyenlerin sayısı.Böyle bir durum varken GL kullanmak diğer kişilere saygısızlık yapılması gibi geliyor bana.Saygı olayını bir kenara bırak , GL kullanmak oyun ruhunu da zedeliyor MultiPlayer oyun içindeyken.Hele hele hardcore bir map oynuyorsan inanılmaz etkili oluyor , +Sonic Bomb perkini hesaba katmasan bile.Tartışmaya açık bir konu ve söylediklerin de kötü değil ama yanlış.En başta pek çok kimse böyle bir kural koymuyor , sadece kullanılmasını istemiyor ve kullananlara bu isteğini belirtiyor.GL kullanmak yasak diye bir tabir sıkça yazılsa da bu bir kuraldan öte bir istektir.Ne de olsa sözde kuralına uyulmayınca herhangi bir yaptırım yapamıyor eleştirdiğin kişiler. |
| |
Tuğgeneral
Unknown Clan

|  | 30 Mart 00:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Firejack
aslında gl kullananların accuracy düşse bayagı ii olurdu, hani silencer takıyoruz da range düşüyo ya o misal... ama neyse zaten yukarıda biri gzl demiş; iş gl'yi kullanana tersten göstermede bence de =)
Ya dostum ben de onu anlamıom susturucu takıyom range düşüyo da pek anlamıyom düşünce noluyo yine aynı vuruyom bi acıklarsan sevinirim range düşmesi silahta nasıl etki yapıyor? |
| |
Tümgeneral
Rising of Darkness

|  | 30 Mart 01:30 %0 | |
|
range=menzil... mesela m4a1 le red dot sight la overgrown da haritanın bi ucundan öbür ucundaki adamı vurabiliyorsun (denemedim bunu sadece varsayım olarak anlatıyorum).silencer taktın dielim bu sefer menzili kısalcağı için vuramayabiliorsn ha gene arada mermin denk gelir belki ama "denk gelir" yane hardcore oynuorsan doya doya takabilirsin zira sub machineler namluları kısa oldugundan dolayı menzili en kisa silahlardır (shotgun lardan sonra) ama istediğin yerden çakabiliorsn zaten cod4 de menzil olayı daha tam oturaklı bi sisteme sahip diil adam mapin bi ucundan bana deagle hs atabilior 
| |
Orgeneral
@NK@

|  | 30 Mart 04:11 (01/04, 15:52) %0 | |
|
| .. |
| |
Orgeneral
@NK@

|  | 30 Mart 04:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
gl -ds- rpg- 3 frag-.... kullanmayın kampanya gibi oldu biz gL kullanmayin diyoruz nie diyoruz?!
şöyle açıklym bu lafı ben kullanıyorum Sd Hd oynadığım zamanlar. cou zamanda bu modu oynuorm. ölünce el bitene kadar respawn olma şansın yok ne kadar iyi oyuncu olursan ol baseden çıkarken adam ezbere attığı gl ile seni ve yanındaki takım arkadaşlarından en az 3-4 unu olduruor... diyceksinki basede bekle o zaman nie beklym? hem düşman belli yerleri nie rahat ele geçirsin zaten hardcore oynuoz bide sonic bomb koyarmı insan gl ye? adam hidrojen bombası atıor sanki... işte bu yuzden "GL KULLANMAZSAN SEVİNİRİM ARKADAŞIM BİZ BU SERVERDA KULLANMAMAYI TERCİH EDİYORUZ" diyoruz...
saygılar
Some things are best just left unsaid
yanlis olmus, asil imzayi bunun altina atacaktim     |
| |
|
Tümgeneral
Rising of Darkness

|  | 30 Mart 08:11 %0 | |
|
kaymakam gibi önüne gelene imza atior buda asdjkşand
| |
Orgeneral
@NK@

|  | 31 Mart 15:26 %0 | |
|
Imza yetkisine sahibim.. varsa imzalanacak bisey getir, cekinme
kaymakam gibi önüne gelene imza atior buda asdjkşand
|
| |
Albay
PntDesign And Return AnTi Call Of DuTy

|  | 31 Mart 18:59 (31/03, 19:03) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: @NK@|HeiLeiR
yanlis olmus, asil imzayi bunun altina atacaktim   
dimi bende onun dediğinin nesine katilmis diom
gl yede bir iki bisey söliyimde öle gidiyim bari;
glnin yasak olması veya olmamasi onemli deil herşeyden önce bütün multi oyunlarda oyuncuya saygı olmalidir ve bi bölümde 20 kişinin 19-18 i kullanmayalim diyorsa kullanılmamalidir. herkez eğlenmek için oynuyo kimsenin hakkı deil bu eğlencenin icine etmek |
| |
CoMr@deS

|  | 31 Mart 19:15 %0 | |
|
bide Steam a bak istersen zira Cs nin esas platformu steam dir ki onu da geçtim cod4 yeni bir oyun üstünden bi 9 sene geçsin bakalım hala 4 milyon kişi oynarmı acaba? cs 9 senelik geçmişine rağmen hala 1 milyon civarlarında (-ki xfire daki rakam böyleydi bide steam i war bunun)
9 sene önce çıkan oyun cs source değildi dimi cs nin bilmemkaçıncı sürümüydü o sürümü hala oynayan varmı? yok tabiki cod da öyle tabiki seneler sonra daha az oynanacaktır ama ozamana kadar cod4 yerine yenisi çıkmış olacak ayrıca xfire rakamları steam den daha önemlidir çünki steamden sadece orjinal oyun alanlar yararlanabiliyor cs 10$ cod 50$ tabiki cs çok oynanacaktır |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 19:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
oba hacı nettin yaw. ama önemli deil. ben taraf deilim nede olsa. ben gl yi tersten gösterme taraftarıyım. ve benim tarafımda da olan bi çok kişi var gördüüm kadarıyla.eet aslında bi klan kurmak lzm. ''klan tersten gösterenler'' die.   (lütfen klan ismimi çalmayın ilerde kullanmayı düşünüyorum)
Alone sniper,Only sniper. Forever sniper |
| |
Tümgeneral
Unknown Clan

|  | 19 Nisan 17:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^30hL|DoruKcaN
Ya dostum ben de onu anlamıom susturucu takıyom range düşüyo da pek anlamıyom düşünce noluyo yine aynı vuruyom bi acıklarsan sevinirim range düşmesi silahta nasıl etki yapıyor?
duyduguma gore bu cod 4 un en iyi oyuncusu senmisin bende cok deli oynarım cod 4 herkes bilir beni ama seni iilk defa gordum buralarda yenisin heralde hakkında cok sey duydum bigun kapısırız senle |
| |
Tümgeneral
Rising of Darkness

|  | 19 Nisan 18:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Cr|Rothstein.
9 sene önce çıkan oyun cs source değildi dimi cs nin bilmemkaçıncı sürümüydü o sürümü hala oynayan varmı? yok tabiki cod da öyle tabiki seneler sonra daha az oynanacaktır ama ozamana kadar cod4 yerine yenisi çıkmış olacak ayrıca xfire rakamları steam den daha önemlidir çünki steamden sadece orjinal oyun alanlar yararlanabiliyor cs 10$ cod 50$ tabiki cs çok oynanacaktır
bak ne guzel demişsin steam de sadece orjinal oyun alanlar oynuor... o haliyle bile cod4 u gecior -ki bide non-steam ler war... onların sayısıda war bi steam liler kadar sen düşün toplamdaki sayıyı 
http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction |
| |
| Oyuncu |  | 20 Nisan 02:46 %0 | |
|
Yaa ben küfür edenleri anlamıyorum glcilere...Gl kullanımını önlemek için:
1)Rica ediceksin
2)1 işe yaramadıysa bak ben de kullanirim o da kullanir oyunun içine ederiz diye tehdit ediceksin (Siz kullanmayacaksınız tabi ki...bazen ters tepebiliyor herkes kullaniyor bu laf üstüne siz kullanmiyorsunuz inatla )
3)Üstteki 2 madde işe yaramadıysa zaten gaza gelmiş olacaksınız glcileri bıçaklamak için gerekli olan adrenalin damarlarınızda dolanırken uav jammerı açıp hepsinin arkasından pıt pıt bıcakliicaksınız...
4)Glsiz de adam öldürülüyo deyip glcilerin idolu olucaksınız  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 07:39 %0 | |
|
| valla cok haklısın sadece kolay yenıldıklerı ıcın gl zor gelıo onlara ama aslında gercekte var olan bı sey bunu dıer konulardada yazdım bız haklıyız activision koymus bunu sana noluo |
| |
| Albay |  | 10 Mayıs 10:32 %0 | |
|
GL kullanımını SD de yasaklasınlar en azından 1 tanesinde!
Hatta buraya açıklama yapmayı bilen yöneticiler artık biraz kendi PAM serverlarına Baksınlar...ayda yılda bir foruma gelip açıklama yapılıyor sadece Pam serverlarında ne bir ayar ne bir düzen var...
Benim gibi bir sürü oyuncu var maç kurallarıyla oynamak isteyen ...2 tane pam serveri var düzenleyin o zaman Pamları biri public olur birine de maç yapmak isteyenler girer 1inde vote kapalı olur tıkır tıkır kendi işler birinde de vote kapanır clanlar kendi işlerini kendileri hallederler ama ilgilenin artık.
GL konusuna gelince '' kontrolsüz güç güç değildir'' oyunu biraz oynamayı bilen spawn yerlerini görebilen arkadaslarımız GL ile şov yapar...Bu da gereksiz curcuna demek.Salla gl yi al killi adamı görmeden salla... |
| |
| Albay |  | 10 Mayıs 11:54 %0 | |
|
ben gl kullanipta 1. olan birini hiç görmedim.görenler 4444 de boş mesaj yollasın!!!
-?nısım adnıkraf ninekilhet- |
| |
| |