merhaba arkadaslar counter strike 1.6 server kuranlara uzun zaman aradım cs1.6 serverlardakı amxmod hazır kurulmusunu nı hayet buldum ve paylasmak ıstedım dedım gıbı ben cok aradım yapmanız gereken valve/cstrike ıcıne rar dosyasını acın "valve/cstrike/addons" bu sekılde olacak addons klasorune gırelım amxmod ıcıne gırelım orda confıg klsoru var oonun ıcınde users.ini dosyası var bunu notepad e acalım en alta verdıgı ornek gıbı en asagı nıck sıfre yetıkılendırme yı yazıp kaydetıp kapatalım server amxmod kurulmustur ıyı oyunlar.counter strike 1.6 amxmod+metamod+statsme+sxe+plugin
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Uzun Zamandan beri gördüğüm en anlamlı mesajlardan, teşekkürler.
Cs 1.0 veya daha öncesinde hatırlayamıyorum... Yani Zamanında oyun oynarken hiç ayarlardan ve cfg dosyalarından anlamazdım, o zamanlarda snn forumları aşırı canlı ve bilgi paylaşımı doluydu her forumdan lazım olan bilgileri mesajlarıma kaydeder boş vakitlerimde okuyarak cfg ler yapar 56k ile oyun oynamanın zorluklarını aşmaya çalışırdım. ( gerçi onların hepsini gözünü kırpmadan sileni hala unutmadım ya neyse.)
Anlıyacağın kardeşim forum alanları aslında bir bilgi paylaşım alanı ama ne yazıkki şimdilerde sadece bilgi alma alanı olarak kullanılmaya çalışılıyor, bilgi verdiğin için teşekkürler. Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"