| Yazar | Konu: Vrs anatolia (clipper) macı |
| Albay |  | 17 Mart 12:22 %0 | |
|
hade bakam alien bizle eslesmissiniz basarılar...
Team exTReem |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 17 Mart 16:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: MuRaTr^9.
hade bakam alien bizle eslesmissiniz basarılar...
Team exTReem
murat basarilar |
| |
FonDip

|  | 17 Mart 17:09 %0 | |
|
alien demonu izledim daha iyisini yapabilirdin |
| |
 Albay
GoreFest

|  | 17 Mart 17:25 %0 | |
|
| tebrik ederim bir kac gun once ND kapandi kapanmasa vrs ile mac yapicakti ND den oyuncular kismet degilmis.. |
| |
| Korgeneral |  | 17 Mart 18:58 %0 | |
|
| basarilar.. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mart 09:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1Sh!t|^9ultrA
kardes klana hep destek tam destek! tfleri size biraktik catır cutur yeyin gayri!
Anıl cın tesekkur ederim turnuvada sizle mac yapmak ısterdık yensek te yenılsekte farketmezdı sızınle oynadıgımız macta yeterkı yenılgı sızden gelsın bıze cunku sizin reklam yapacaginizi sanmam benım bu konuyuda buraya tasımamın sebebi suclanmamizdi anlasılan su ki yenılgıyı kaldıramayan ınsanlarla mac yapmayacagiz  |
| |
| Albay |  | 19 Mart 10:57 %0 | |
|
Ultra o biraz zor işte jnm 
Team exTReem |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 14:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TF ~ MuRaTr^1.
Ultra o biraz zor işte jnm
Team exTReem
zorlari severiz zor u basarma daki gosterdigimiz caba buyuk  |
| |
| Yüzbaşı |  | 20 Mart 10:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: !FanTasY
Şu anda demonuzu izliyorum....
Bi demonu koy şurayada izleyelim belki bişeyler öğrenip kaparız.çene var icraat yok. |
| |
| Albay |  | 20 Mart 12:34 %0 | |
|
uhauahuah acımısmıs yenildik demiyoda.
eXtreem |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Mart 13:58 %0 | |
|
!FanTasY senınle hıc oynamadım ama klan nın varsa gel bi mac yapalim biz kisiye gore oynuyoruz karsi takım iyi ise iyi oynarız kotu ise kotu oynariz sonucta kazanıyormuyuz kazanıyoruz sorun yok demekki yenılırsekte yenılırız no problem |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 16:35 %0 | |
|
| Kimse olay nedir ne değildir bilmiyor kendi kafasında bilip bilmeden yorum yapıyor.Devam edin yorumlarınıza diyecek hiçbirşey yok !!! |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 16:51 %0 | |
|
| beyler yeter bu kadar tartışma yapılmasın ya sadece bir oyun çok kaptırmayın şimdi elendiniz ne oldu gelecek turnuvaya kısmet !! |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 17:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Crypt '
beyler yeter bu kadar tartışma yapılmasın ya sadece bir oyun çok kaptırmayın şimdi elendiniz ne oldu gelecek turnuvaya kısmet !!
Farkketiysen hiçbir yorum yapmadım bu durumun içinde olmak gayet sinir bozucu zaten ... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 17:48 %0 | |
|
| tmm yorumunu yap |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 10:05 %0 | |
|
insanlarin sinirleri bozuluyor keske acmasaydık boyle bi konu burda kolera dan bahsetmiyorum vrs klan ında iyi kisiler var benım az cok tanıdıgım mojo sigara olsun iyi insanlar bide mac yaptıgımız habes var habes ı tanımıyorum ama iyi biri oldugunu dusunuyorum habes mac tan sonra hıc bır sey demedi zaten ılk kolera ve o cıkmıstı cıktıgı ıcın konusulanları duymadı zaten o klanda sevdıgımız ınsanlar oldugu ıcın acmak ıstemezdım bu konuyu ama acmak zorunda kaldım benım sahsi anlamda kaldıramayacgim sozler duydum bu yuzden anlayan anlamistir daha fazla uzatmayada gerek yok herkesin selam ini alırım selam da verırım ortada nefret edilecek bir sey yok .!
CL!pqEr |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 18:46 %0 | |
|
| kolera sende zaten yorum yapacak yuz yokki |
| |
| Onbaşı |  | 12 Mayıs 22:29 %0 | |
|
alien son mesaj mart'ta atılmış sataşmak istiyorsan kaşınıyorsan açık açık söylede öyle küflenmiş konularada topic kirliliği yapma.
Gönderen: aLieN.
kolera sende zaten yorum yapacak yuz yokki
|
| |
| Üsteğmen |  | 13 Mayıs 10:03 %0 | |
|
| eray kolera ya sölemiş sende yüz yok diye.. yani konu erayla-kolera arasında.. hemen atlamayalım dışardan arkadaşlar bırakın kendi sorunalrını kendileri çözsün. |
| |
| Onbaşı |  | 13 Mayıs 20:56 %0 | |
|
bak mesaj atmış diyorsun oda mesaj atabilirdi ? yani konuyu dışarııya yansıtmak istiyor niye çünkü milleti kendine çekmeye çalışıyor işte bende ona doğru gidiyorum oda pm atsaymış..
Gönderen: ^1Sh!t|^9MeTaL
eray kolera ya sölemiş sende yüz yok diye.. yani konu erayla-kolera arasında.. hemen atlamayalım dışardan arkadaşlar bırakın kendi sorunalrını kendileri çözsün.
|
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Mayıs 13:01 %0 | |
|
| bak isine nub |
| |
| Onbaşı |  | 14 Mayıs 21:13 %0 | |
|
| amann ne haliniz varsa görün zaten işten geliyorum stres yüklüyüm bide çoluk cocukla uğraşacak değilim.. daha da yazarsamm fenerli olim a.q |
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Mayıs 21:37 %0 | |
|
| olmassan adam degılsın |
| |
| |