| Yazar | Konu: Vrs anatolia (clipper) macı |
| Oyuncu |  | 16 Mart 17:38 (16/03, 18:45) %0 | |
|
vrs ile yaptıgımız macı 15-8 kazanmıs bulunuyoruz karsı takımdakı 2 oyuncu beklemeden cıkıs yaptı ve 1 kısı eksık geldıkleri halde biz oynadık oyuna hakem olarak gelen yonetici onların takıma gectı ve 5vs5 mac oldu oncelıkle bash yaptık bash yaparken bizim takımdan bir kısı sniper ile vuruldu ve bız durduk hepmıze dip attı adam bash bızım dediler oyle falan derken bash onların oldu mac sonunda arkadaslar demo aldınız mı diye bır soru sordular ben aldım demo fakat arkadas herkesın alması gerekıyor kurallar oyle dedi fakat bu turnuvayı organıze eden siteden kuralları kopyaladım buraya koydum
Maçta Her 2 Takımda SS ve Demo Almaları Zorunludur diyor burdan benım anladıgım her 2 takımdan en az 1 kısının demo alması zorunludur u anlıyorum ben her oyuncunun demo alması zorunludur diye bir sey goremıyorum takım ın dıyor ve oyunda onların takımında yonetici oldugu halde bır tane adamımız wh ıle suclanıyor ve takımda ise benden baska kımse demo almadı kuralları goruyorsunuz herkesın demo alması zorunlu dıye bır sey yok
Maçlar Oynasana.Com Serverleri Üzerinde Rezervasyon Sistemi
İle Oynanıcaktır.
Maçlar 5 v 5 Oynanıcaktır.
Maçta 1 Hakem Bulunucaktır.
Maçtı Argo,Küfür Kullanan Takım Diskalifiye Olucaktır.
Maçta Her 2 Takımda SS ve Demo Almaları Zorunludur.
Maçlar Cumartesi ve Pazar Günü Oynanıcaktır.
Maçlar Sıra Sıra 16.00 ' da Başlayıp 23.59 ' da Bitecektir.
Haftasonu Günde 4 Maç Oynanıp 2 Günde İlk Maçlar Tamamlanıcaktır
Maç Tarihini ve Saatini Turnuva Yöneticileri Belirliycektir !!
Maça 5 Kişi Çıkartmıyan Takım Otomatik Yenik Sayılıcaktır.
Maçların Rovanşı Olmuyacaktır.
Maçlar Tek Map Oynanıcaktır !!
mac ss si de burda tesekkurler
http://img167.imageshack.us/img167/4416/adszmq7.png
benim demom : http://uploaded.to/?id=6m5ykz |
| |
|
|
| Tuğgeneral |  | 16 Mart 17:42 %0 | |
|
| benım bıldıgım kadarıyla macların ıkı takımında bır tane demo us olur demoyu gectım wh suclaması var onu da gectım yenılgıyı bu kadar hazmedemıyecegınız tahmın etmedım |
| |
| Albay |  | 16 Mart 17:48 %0 | |
|
beyler tebrikler iyi iş çıkarmısınız
Biz şahsi hiçbir çıkar gözetmeden, halkımızın bağımsızlığı ve mutluluğu için savaştık! (DeNiZ GeZMiŞ) |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 18:26 %0 | |
|
O diilde grafik harika alien.Ah ah paranın gözü kör olsun...
Silahlar insanları öldürmez.İnsanlar insanları öldürür! |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 18:29 %0 | |
|
| 2 taraftanda 5 oyuncunun alması zorunludur. |
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 18:43 (16/03, 18:44) %0 | |
|
| tebrikler clipper klanı başarılarınızın devamını dilerim |
| |
FonDip

|  | 16 Mart 18:49 (16/03, 18:49) %0 | |
|
| tebrikler alien başarılarınızın devamı gelir ins |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 18:50 %0 | |
|
BEYLER BAŞARILARINIZI BAŞKA YERDE YAZIN....
İKİ TAKIMDA 5 OYUNCU DA DEMO ALMAK ZORUNDADIR. |
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 18:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: !FanTasY
BEYLER BAŞARILARINIZI BAŞKA YERDE YAZIN....
İKİ TAKIMDA 5 OYUNCU DA DEMO ALMAK ZORUNDADIR.
1-2 Takımın Kadrosuda 5 oLmak zorundadır...
2- O wh denıLen kısı Benım aLienın soLedıhıne gore Bu osn de Benı bıLen bılıyor 6 senedır oYnuyorum bu oyunu daha once cs oynuyordum dıher nıck By_simsek isteYen kısıler bakabılır. 2 kere ban yedım . 2 sındede Kufur nedenıyLe bole bana wh dıyenkısılere Kufur ettıhım ıcın .
3-Bu oyun sadece Herkez kazaNabılırdı Bız kazandıK.
4-serverda zaTen NIKIL ABI VARDI .
5- eher o kadar suphenız varsa oSn sıstemı gelısmıs bana dedıklerıne gore ozaman wh varmıydı oyunda serverı ıncelesınler . Ne var ne yoK cıkar pıyasaya . K . hergeze Gl.hF.
===)$iii Wh deME UzuLuyor Bu cocuK:$ geÇspec IzLe(====
teNks
|
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 18:59 %0 | |
|
bU arada arkadasları bıLmem bızım cektıhımız demo bu dur
http://uploaded.to/?id=6m5ykz
ıstEyen ındırsın zaten 16-14 frahım var bıde gunumde oLsam dısım agrımasa ne olucak. OzamaN demekkı olduk bız ıSyan edınce Ban yıyorum. Buda bı guzellık tabı ..
teNks
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Mart 19:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ykazanova54
2- O wh denıLen kısı Benım aLienın soLedıhıne gore Bu osn de Benı bıLen bılıyor 6 senedır oYnuyorum bu oyunu daha once cs oynuyordum dıher nıck By_simsek isteYen kısıler bakabılır. 2 kere ban yedım . 2 sındede Kufur nedenıyLe bole bana wh dıyenkısılere Kufur ettıhım ıcın .
5- eher o kadar suphenız varsa oSn sıstemı gelısmıs bana dedıklerıne gore ozaman wh varmıydı oyunda serverı ıncelesınler . Ne var ne yoK cıkar pıyasaya . K . hergeze Gl.hF.
teNks
Vay oyunu öğrenmişsin Ben ne dedim?Anlayamadıysan şöyle açıklayayım;
1)2 takımın 5 oyuncusu da demo almak zorunda.
3)Pek kalkmış K(anatlarınız).
5)OSN de WH görsem inanmam seviye bakımından. |
| |
AbLe

|  | 16 Mart 19:19 %0 | |
|
kazo sen bakma bunlara.3 günlük adamlar gelmiş artistlik yapıyor.Boşver
teNks
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 19:20 (16/03, 19:23) %0 | |
|
bU arada arkadasları bıLmem bızım cektıhımız demo bu dur http://uploaded.to/?id=6m5ykz
ıstEyen ındırsın zaten 16-14 frahım var bıde gunumde oLsam dısım agrımasa ne olucak. OzamaN demekkı olduk bız ıSyan edınce Ban yıyorum. Buda bı guzellık tabı ..
teNks
Bash nedir bilmiyorsunuz.Çok acemisiniz çünkü b sniper orada vuramamış 1,sizinki vuramamış 2,2 thomp sniperın oraya dalıyor 3.... |
| |
FonDip

|  | 16 Mart 19:27 %0 | |
|
| büyütmeye gerek yok beyler maçı kim almış clipper bu kadar gerisi boş |
| |
Albay
Double Damage x2

|  | 16 Mart 19:29 (16/03, 19:30) %0 | |
|
Tebrikler güzel maçtı fakat ben maçın turnuva maçı olduğunun farkında bile değildim Hakem NiKIL deniliyor du ama ben sıradan bir maç sanıyordum dalgınlık işte bu arada kazanova ben senin için wh demedim ve aslında bizim takımın oyuncularıda demedi sadece şüphelendi öyle ortaya laf attıklarını görmedim bu arada o cıkan 2 oyuncunun içinde bende vardım çünkü 1 adam çıkınca ve maç zaten sonuçlanınca bende çıkayım dedim bu arada ben demo almayla ilgili hiç bi kural bilmiyorum ben sadece kendi demomu aldım o kadar neyse güzel maçtı sağolun tekrardan tebrikler & Ha bu arada bash daki bomba durumunu anlatmıstım ama bash yaptıgımız round kimsenin sniple öldüğünü hatırlamıyorum yada birisinin adamımızla sniple öldü yazdığını neyse sanırım onuda gözden kaçırmışım.. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 19:31 %0 | |
|
| Şu anda demonuzu izliyorum.... |
| |
FonDip

|  | 16 Mart 19:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Vrs.|^1Habeass
Tebrikler güzel maçtı fakat ben maçın turnuva maçı olduğunun farkında bile değildim Hakem NiKIL deniliyor du ama ben sıradan bir maç sanıyordum dalgınlık işte bu arada kazanova ben senin için wh demedim ve aslında bizim takımın oyuncularıda demedi sadece şüphelendi öyle ortaya laf attıklarını görmedim bu arada o cıkan 2 oyuncunun içinde bende vardım çünkü 1 adam çıkınca ve maç zaten sonuçlanınca bende çıkayım dedim bu arada ben demo almayla ilgili hiç bi kural bilmiyorum ben sadece kendi demomu aldım o kadar neyse güzel maçtı sağolun tekrardan tebrikler & Ha bu arada bash daki bomba durumunu anlatmıstım ama bash yaptıgımız round kimsenin sniple öldüğünü hatırlamıyorum yada birisinin adamımızla sniple öldü yazdığını neyse sanırım onuda gözden kaçırmışım..
habe ayakta uyumuşsun |
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 19:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: !FanTasY
Bash nedir bilmiyorsunuz.Çok acemisiniz çünkü b sniper orada vuramamış 1,sizinki vuramamış 2,2 thomp sniperın oraya dalıyor 3....
aga sana sadece guluyorum ben baska bısey demıyorum bash nedır bılmıyoruz he Her aksam mac yapıyorum ben sadece bugun dehıl karsı taraf zaten bomba attı snıp ı bos ver adama dıyorum bomba attınız adam dıyor oturmadıysan sorun yok ılla oturcaz yanı bombayı bu arada ortakı bınanın ustunde attı yanı bızım olduhumuz yere normal mactakı gıbı carentanda . Bız yınede tamm dedım aLMan olMAk ıstıyorlardı aLman oldular Hadı bash ıde bıLmıyoruz. boLe noob takıma nasıL yenıldı bunlar ya
teNks
|
| |
Albay
Double Damage x2

|  | 16 Mart 19:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Herbie
habe ayakta uyumuşsun
ya ben maçın turnuva maçı olduğunu bilmiyordum bu kadar diyim  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 20:02 (16/03, 20:03) %0 | |
|
aga sana sadece guluyorum ben baska bısey demıyorum bash nedır bılmıyoruz he Her aksam mac yapıyorum ben sadece bugun dehıl karsı taraf zaten bomba attı snıp ı bos ver adama dıyorum bomba attınız adam dıyor oturmadıysan sorun yok ılla oturcaz yanı bombayı bu arada ortakı bınanın ustunde attı yanı bızım olduhumuz yere normal mactakı gıbı carentanda . Bız yınede tamm dedım aLMan olMAk ıstıyorlardı aLman oldular Hadı bash ıde bıLmıyoruz. boLe noob takıma nasıL yenıldı bunlar ya
teNks
Bash'in demoda yeri yok?
Şimdi demonun yarısını izledim ve şunları söyleyebilirim;
Sniper gerçekten berbattı.Sakın yanlış anlama,diğer silahlarda iyisin ama sniperda değil.Başta 2 thomp aynı yere dalmış ve mg öldürmüş,arkadaki sniper uyumuş.O da ölmüş.İleride almanlarda pomp sallana sallana ortadan girdi,rakip berbatmış.Ses dinlemiyorsunuz ki muhtemelen 2 hoparlörünüz var.Ayrıca adam her el orta binada ama siz oraya bakmıyorsunuz bile.Tabi çıkıp tarıyor herif...
Sorunlar boy boy....
Ayrıca maçlar CEVO değil TGL gibi modlarda oynanır. |
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 21:43 %0 | |
|
forum kırlılıhındeN baska bısey dehıLsın yırım . inŞ bı gun bı yerde karsılasırız bu macı sana detaylı anlatırım sen demolardanda anlamıyorsun oKşiş.
teNks
|
| |
| Albay |  | 16 Mart 22:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Vrs.|^1Habeass
ya ben maçın turnuva maçı olduğunu bilmiyordum bu kadar diyim
yuh be ciddiyetsizliğe bak yenilmeyi hakketmisiniz
Biz şahsi hiçbir çıkar gözetmeden, halkımızın bağımsızlığı ve mutluluğu için savaştık! (DeNiZ GeZMiŞ) |
| |
Mortars

|  | 17 Mart 09:12 %0 | |
|
Tebrikler  |
| |
| Üsteğmen |  | 17 Mart 11:06 %0 | |
|
| alien tebrikler. fazla zorlanmamasınız |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 12:14 %0 | |
|