| Yazar | Konu: Legion of darkness clanı kuruldu |
| Oyuncu |  | 17 Mart 10:11 (17/03, 10:12) %0 | |
|
evet bende biraz zayıfım kilo almak şart
Bu arada o serverda admin bana hs attı sonra hs yiyince spawnına kaçtı bende takip edip bıçaklayınca spawnkill diye banladı eziq herif işte zaten nickide "Im Noob" du hayatımda ilk kez et serverından ban yedim
Adam oasisde axis 2.spawn noktasında gel sen yağdır mermileri kafama bi hs yeyince kaç sonra spawna ben takip edip öldürünce bıçakla yemedi işte banladı artiz bu adminler , bu noktada touch and go ve risingforce refleri saygı ile anıyoruz  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 17 Mart 13:02 %0 | |
|
Cs'dede Aynı Muhabbet..Neyse Konu Dağıldı,
Legion'oD>...  |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 18:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Carpath1A
Bu arada o serverda admin bana hs attı sonra hs yiyince spawnına kaçtı bende takip edip bıçaklayınca spawnkill diye banladı eziq herif işte zaten nickide "Im Noob" du hayatımda ilk kez et serverından ban yedim
Adam oasisde axis 2.spawn noktasında gel sen yağdır mermileri kafama bi hs yeyince kaç sonra spawna ben takip edip öldürünce bıçakla yemedi işte banladı artiz bu adminler , bu noktada touch and go ve risingforce refleri saygı ile anıyoruz
Abi normalde uyarirlar ordakiler ben 2senedir oynuyorum o serverda.I am Noob! tam ****mis.Abi yeni clanla bi gun hep beraber girip dagitalim o serveri ben ban i kaldirtirim senin. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 19:25 %0 | |
|
ban zaten ip resetten sonra kalkıyor o sorun değil
kadir relax ol yaa ben yine giriyom o servera bizim server boş oldumu idman yeri benim ora dağıtmaya gerek yok
sen akşamları bizim oynasana sunucularına girmeye çalış o zaman güzel oyunlar dönüyor hem birgün lig olacaksa al işte hepsi rakibin  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 00:39 (19/03, 00:43) %0 | |
|
Oynasana ekibi takım başvurusunu değerlendirmiş ve onaylamış resmen takımımız kurulmuş oldu eywallah
Lod takımı oyuncuları servera girerken şu tagı kullanabilirler.
^?Legion'oD^0>^yNickname
Legion'oD>Nickname
Saygılar sevgiler. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 00:52 %0 | |
|
Direk LOD u kullansak legion yazmadan fazla zahmete gitmeden  |
| |
Red Army Fraction

|  | 19 Mart 05:01 %0 | |
|
Benim nickimin altında nie takımım gözükmüo ya 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 12:01 %0 | |
|
Kadir bence clan tagı çok hoş esasında bizim nickleri biraz daha göze güzel gelicek şekilde kısaltma yapsak daha hoş olur gibime geliyor
misal Legion'oD>Crp bundan sonra böle girersem şaşırmayın çünkü carpathia yazdımmı yarısı gözükmüyo nickin tag uzun ama güzel  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 15:51 (19/03, 15:54) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Carpath1A
Adam oasisde axis 2.spawn noktasında gel sen yağdır mermileri kafama bi hs yeyince kaç sonra spawna ben takip edip öldürünce bıçakla yemedi işte banladı artiz bu adminler , bu noktada touch and go ve risingforce refleri saygı ile anıyoruz
rahmetlimi olduk saygıyla anıyosun yada uzun zamandır görmedinmi bizi
saygıyla selamlıyoruz filam denir güzel Türkçe'mizde  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 17:10 %0 | |
|
yok hocam yani böyle adminler piyasada çok türemişken sizi saygıyla selamlıyoruz manasında sizin yeriniz başka diyoruz aman başka algılamayın  |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Mart 22:56 %0 | |
|
bende gecen bi NoQuater serverda yanilmiosam SSX| clan serverindan tem. ban yedim...neyse 2 dk sonra girebildim 
adamlar cekemedi...biriside sk yapiodu....usteledim yapmamasi icin. adam vote acti...10 kisi vardi 4 kisi vote yes dedi gerisini hatirlamiorum koptum  
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| |