| Yazar | Konu: Yeni mod hakkında |
| Oyuncu |  | 29 Şubat 20:22 %0 | |
|
Kaya mod'la oynamadan önce vardı sanırım isim gözükme mevzuu.Şu anda bende varmı yokmu bilmiorum cvops oynamadıım için,ama arkadaşlar yok diyolar.Mod kral olmuş ellerine sağlık.Ben bi hata göremedim.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|
| Yüzbaşı |  | 29 Şubat 23:14 (29/02, 23:19) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: m@m.RiTuAL
ille de etproyle yonetilmek istiyorsaniz o sekilde yonetilen serverlara gidin!
Böyle laflar sadece ortamı gerer.Unutmayın ki siz yokken onlar bu serverı ayakta tuttular. Biz adam ararken oyun oynamak için rise, komandant, vanguarde,dopix,mano hatta Ebola vardı.
GEYİK YAPMAYALIM. Şapur Şupur hiç!!!! |
| |
| Oyuncu |  | 29 Şubat 23:33 %0 | |
|
ben katılıyorum velaciraptora bu konuda
hani beğenmiyorsan kapı açık mantığı hiç hoş değil
ki Komandant ben yıllar önce avaturkte ilk başladığımda ete gördüğüm en iyi aimi ve saygılı tavırları ile çevresine hoş izlenimler veren bir abimizdir
ben şahsen ritual başkası sana böyle "ritual beğenmiyorsan git başka servera" şeklinde bir laf etseydi inanki yine aynı şekilde huzursuz olurdum
ki sizde biliyorum bu oynda bu camiada bizlerden eski ve daha tecrübelisiniz.
saygılar |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mart 03:14 %0 | |
|
ebo gelsede haddini bilmezleri haşlasa bi eskisi gibi  |
| |

|  | 01 Mart 05:20 %0 | |
|
Cops un leveliyla ilgili bir olay sanirim o ben birsey degistirmedim.
Level 4 olan copslarda gorunuyodur, xpsave olayi oldugundan gorunmesi normaldi sanirim ama artik zor doldugundan bar gorunmeyebilir.
alıntı: Gönderen: zer0heat!
Kaya mod'la oynamadan önce vardı sanırım isim gözükme mevzuu.Şu anda bende varmı yokmu bilmiorum cvops oynamadıım için,ama arkadaşlar yok diyolar.Mod kral olmuş ellerine sağlık.Ben bi hata göremedim.
|
| |

|  | 01 Mart 05:22 %0 | |
|
ehuh gelsin de yapsin gene
\bind k touch ben senin bir ..
alıntı: Gönderen: risingforce
ebo gelsede haddini bilmezleri haşlasa bi eskisi gibi
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Mart 07:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Touch&Go
Cops un leveliyla ilgili bir olay sanirim o ben birsey degistirmedim.
Level 4 olan copslarda gorunuyodur, xpsave olayi oldugundan gorunmesi normaldi sanirim ama artik zor doldugundan bar gorunmeyebilir.
evet haklısın.sanırım sorun burdan kaynaklanıyo.Aldandık bizde 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Mart 15:14 %0 | |
|
| Ben sadece los ve lagdan sikayetciyim benim gibi çoğu insan gibi ayrica sanamı soracağım nerde oyniyacağımı aa babanın serveri ise o ayrı konu |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mart 16:37 %0 | |
|
| biraz sarkastik komedi felam izleyin, her şeyi ciddiye almamayı öğrenirsiniz filan belki yanlışlıkla. |
| |
| Albay |  | 04 Mart 16:48 (04/03, 16:48) %0 | |
|
| Değişiklikler çok isabetli olmuş arkadaşlar, bikaç gündür yoktum artık gelicem yine aranıza inş. ^^ |
| |
. |
| Oyuncu |  | 04 Mart 16:50 (04/03, 17:04) %0 | |
|
mata nerdesin yeni ekran kartımı aldın yoksam 8800 gtxs ultra plus+++  |
| |
| Albay |  | 04 Mart 17:11 (06/03, 20:33) %0 | |
|
Yok bu aralar blog sitemle uğraşıyorum; www.Bilgiustam.com
Onun dışında Assasin's Creed ve Trackmania falan oynuyorum. Merak etme birlikteyis yine ^^ |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mart 19:40 %0 | |
|
reklam kokan hareketler bunlar  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mart 02:41 %0 | |
|
nan toplanamadan dağılcaz he 
|
| |
| Oyuncu |  | 06 Mart 16:49 %0 | |
|
yukluorum sonunda ben de modu merak ettim bu kadar yaygara olmus neymis bakalim 
red star |
| |
| Oyuncu |  | 07 Mart 15:53 %0 | |
|
enemy territory modlarini pek bilmiyorum ama burdaki insanlar biseylerden sikayetciyse herhalde dogru olan budur...ama gelin gorun ki bir quaker olarak etpub'in ups 350 olmasi beni sevindirmi$ti...tekrar 320 e cekilmesi uzdu beni...quakede 1500-2000 arasi giden biri olarak cok yavas geliiyy matador bile 900 ups gormustu quake3 de vallaha 
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Albay |  | 09 Mart 16:15 %0 | |
|
Matador bile mi
Burdan bütün FPS oyunlarında sana meydan okuyom. İstediğini kur çalış gel, kapışalım. ok mi janem, mjx. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mart 23:03 (09/03, 23:04) %0 | |
|
ah quakerim demeye utanirdim senin yerinde olsam bence bayandan bi quaker dersi al...  o bile sana bisiler ogretir "O BILE"  
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Albay |  | 10 Mart 00:25 %0 | |
|
Bu gece Dest'e yaptığım teke tek kapışma tekliflerimin hepsini reddetmiştir. En az 5 kere teklif ettim ve hiçbirine yanaşmadı. Olaya tümüyle RK - Carpathia şahittir.
Sen de FPS oynadığını sanıyon ya Dest'im canem. ajdsajfaslsfaşl yerdeim.  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 00:41 %0 | |
|
off egosuz i$ konu$Uoz paso gel oyuna gel oyuna  ne egosu pis herifsin uptade edecem quake deki 1on1 maclarin SSlerini susacaksin en sonunda...
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 10:21 %0 | |
|
yeni mod canavar olmuş düzeltmelerden sonra ama bu mortar hep benim kafama düşüyo gıcık oldum ayarlarda kişiye özel yerçekimi diye bişe varmı direk benim kafam mortarı çekiyo  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 10:26 %0 | |
|
muauhahuauauauahua
alıntı: Gönderen: Tantrum_Tr
yeni mod canavar olmuş düzeltmelerden sonra ama bu mortar hep benim kafama düşüyo gıcık oldum ayarlarda kişiye özel yerçekimi diye bişe varmı direk benim kafam mortarı çekiyo
|
| |
| Yarbay |  | 15 Mart 23:22 %0 | |
|
yeni bişiler daha olsaydı fena olmazdı paso africa artık baydım oyundan sonunda  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 00:32 %0 | |
|
x baydım diyiyorsun ama hala geliyorsun. ?
alıntı: Gönderen: xbox360
yeni bişiler daha olsaydı fena olmazdı paso africa artık baydım oyundan sonunda
|
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 02:27 %0 | |
|
bugun cıdden baydım daha gelmem en az 1 hafta sanırım
kac senedır yat afrıca kalk afrıca kabuslarıma giriyor  |
| |
| |