Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 04:23 Toplam 28 oyuncu 55 sunucu 321 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: A poor misguided fool wow player !

Qud
Oyuncu
23 Şubat 19:32 %0
Arkadaşlar meraba,uzun bir zamandan sonra wow almaya karar verdim,oyunu yükledim bütün updatelerinide yaptıktan sonra oyuna girdim,iki gündür çeşitli karakterlerle oynadım,fakat bir türlü oyundan zevk alamadım,sürekli aynı yerdeyim ve aynı creepleri yavaş yavaş kesiyorum,quest alıyorum bazılarını yapıyorum,oyun çok yavaş ilerliyor belkide..level 6 oldum hala bi aksiyon yaşayamadım,tabii " hemen level 70 olmak istiyorum ! " gibi anlaşılmasın..demek istediğim bu raidler gruplar nasıl ve ne zaman olacak ? oyunda;çok az oyuncuyla karşılaştım,ya da diğer horde ya da alliance mekanlarına nasıl gidicem ? anlayacağınız kafam karışmış durumda,ne yapmam gerekiyor ?

n2o
Oyuncu
24 Şubat 12:04 %0
ilk olarak bir guilde girmeni öneririm, eglencesine kurulmus bir guild olsa bile. çünkü arada karsına elite questler cıkıyor tek basına yapamayacagın, guildden de birki adam cagirirsin beraber yaparsınız. ayrıca grup oluşturup wailing caverns, razorfen kraul yani dungeon da yaparsınız.

guilde giremiyorsan da kendine kendi levelinde bir arkadas edinmeye calıs, questleri beraber yapabilecegin biri.

cok oyuncuyla karsılasmaman dogal, cunku level8-10luk arealar genelde bos olur cunku cogu oyuncu level70 oynayıp bunu gelistirmeye calısıyor yani oralarda isleri olmaz.

raid yapabilmek icin de level70 olman ve düzenli raid yapan bir guilde girmen gerekir. burası senin icin zor olur cunku genelde deneyimli, attunementlerini de tamamlamıs oyuncuları alıyorlar.

horde/alliance misin, ırkın ne bunları söylersen sana sırayla nerelerde quest yapacagını yazmaya calısırız. 6 ay önce bıraktım wowu ama aklımda kalan sey alliance veya horde farketmez, level 60 tan sonra outlandde sırayla buralardaki questleri yapacaksın; hellfire peninsula -> zangarmarsh -> terokkar forest -> nagrand -> blade's edge mountains -> netherstorm veya shadowmoon valley

n2o
Oyuncu
24 Şubat 12:06 %0
surada wow icin duydugum özlemin verdigi baskıyla bildigim herseyi yazıp sana diger konularda yardımcı olmak istiyorum ama artık orasını da diger wowcu arkadaslar halletsin

Biyonikamele
Oyuncu
25 Şubat 14:53 %0
alıntı:
Gönderen: Qud
Arkadaşlar meraba,uzun bir zamandan sonra wow almaya karar verdim,oyunu yükledim bütün updatelerinide yaptıktan sonra oyuna girdim,iki gündür çeşitli karakterlerle oynadım,fakat bir türlü oyundan zevk alamadım,sürekli aynı yerdeyim ve aynı creepleri yavaş yavaş kesiyorum,quest alıyorum bazılarını yapıyorum,oyun çok yavaş ilerliyor belkide..level 6 oldum hala bi aksiyon yaşayamadım,tabii " hemen level 70 olmak istiyorum ! " gibi anlaşılmasın..demek istediğim bu raidler gruplar nasıl ve ne zaman olacak ? oyunda;çok az oyuncuyla karşılaştım,ya da diğer horde ya da alliance mekanlarına nasıl gidicem ? anlayacağınız kafam karışmış durumda,ne yapmam gerekiyor ?

aldıgın gorevlerı atlamadan yapacak olursan hem hızlı lvl atlarsın hemde gitmek istediğim yerlere kendiliğinden ulaşmış olursun
70 lvl olana kadar raid olayını aklının ucuna bıle getırme
zira raidler en az 10 en fazlada 40 kişilik ancak tbc ıle bu sayı artık 25 e düştü
horde oynuyorsan map stratejısı ve dungeonların konumları acısından enıyı taraf secımı olucaktır
alliance secersen
Razerfon Kraul
Razerfon Down
Wailing Cavern
Scarlet Monestery gibi oyunun dinamiği olan zindanlara ulaşma acısından bıraz guc olabılır zıra bu saydıgım dungeonlar Horde bölgelerınde
Alliance ise
Deadmine
Stockade ve
Gnoneregan dungeonları ıle efektıf konumda yanı secım senın

dıger ınstance lar ıse zaten ortak noktalarda gercı Summonın Stone kullanıldıgı surece pek bır zorluk yasamazsın

kişisel fıkrımı sorucak olursan lvl 45 e kadar dungeon gırme
45 lvl dan ıtıbaren Zulfarrak Razeron Down arası daha sonra sunken temple Blackrockdepth LowerBlackRockSpiers arası secımlerde bulunup
Quest olarakda Ungoro crater winterspring, felwood eastern Plaugland, silithus arasında 58 lvl cok rahat ulaşabılırsın
58 lvl dan ıtıbaren artık outland senı beklıyor olacak
outlande dekı tum gorevlerı ve yerlerı atlamadan yapmanı şiddetle tavsıye ederım cunku bunların sana maddı ve manevı olara yararı olacak reputatıon olayı ve gorev hedıyesı gold mıktarları acısından

steam İd:4421223 Gg.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön