Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 10:55 Toplam 110 oyuncu 47 sunucu 956 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Buraya bı bakın

*ANIL*
Başçavuş
Başçavuş
09 Şubat 15:05 %0
YA NE GUZEL STEAM I YUKLEDIM HEYECANLA SİZLERLE OYNAMANIN SEVINCI IÇINDEYKEN . HAYALLERIM SUYA DÜŞTÜ..

OYNASANA'NIN CS SERVERLARINDAN BIRINE BAĞLANMAK IÇIN 300 SANIYE BEKLEDIM, BURAYA KADAR ÇOK GÜZEL SORUN YOK! BAĞLAN EKRANI GELDI BENDE TIKLADIM ! HOPPALAAA

ŞÖLE DİYODU : BU SUNUCUYU STEAM E YÜKLEYİN FALAN FİLAN STEAM DEN BAĞLANIN CART CURT FALAN !!!

YARDIMM !!!

LÜTFEN

S@DO
Binbaşı

Binbaşı
09 Şubat 17:23 %0
Oynasanadan baglanmadan önce yuklemenin ardından oyunu 1 kere çalıştırıp kapat, steam ide kapat daha sonra sunucular sayfasından baglan butonuna bas baglantı programı otomatik olarak profilini görecektir. İyi oyunlar

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

LAZAOCME
Oyuncu
11 Şubat 20:53 %0
arkadaslar benım cs de sorun war . Format attiktan sonra cs yı kurdum , oyuna gırdıımde fps 8 falana ms 500 , bıde ucuyorum hıphızlı bı bılgısı olan yardım etsın lutfen :S..

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: