Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 13:29 Toplam 219 oyuncu 56 sunucu 1297 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Et sunucuları canlanmış

cRossfireX
Oyuncu
06 Şubat 11:31 %2
Buraya İlk Üye Olduğumda ET oynardım Çok Oynadım Sunucular Cod2 Gibi Nerdeyse Girilmezdi Ama Bir Süre Sonra Ne Oldu Sunucular Boş Çekmeye Başladı Derken Bütün Oyuncular Başka Serverlere Kaydı . Kimse Oynamıyo Diye Bende Cod2 Aldım Onu Oynadım Heygidi Günler Heeeyyyy Şimdi Akşamları Hep Bakıyorum 10-11 Kişi Oluyor.

BorntobeWild
Oyuncu
07 Şubat 18:38 %0
canlanmış mı ben hiç denk gelmiyorum kimseye,eğer millet giriyosa yüklerim hemen.

Soth.raf
Oyuncu
07 Şubat 18:59 %0
Üzerine alınma lütfen ama şu foruma başlık açmadan önce biraz düşünülse güzel olucak açılan son 5 başlıktan 3 ü etnin eski günlere döndüğüyle alakalı bu mesaj diğer başlıkların altınada yazılabilirdi forum kirliliği açısından biraz özen gösterelim lütfen bu vesileyle burdan sesleniyorum salih abi bana bi yolluk yap.

Tantrum_Tr
Oyuncu
11 Şubat 01:00 %2
a mı diyim b mi diyim c mi diyim salih abi rejidemisin bu ne biçim soru ya yaz boru sesi ti

coLoneL <3
Oyuncu
19 Mart 20:54 (19/03, 21:04) %0
özalp'tin dimi sen.

Carpath1A
Oyuncu
19 Mart 23:31 %0
bi ara rahmetliyi gömmüştük cenaze namazını takiben şimdi tekrar dirildi Allah taksiratını affetti galiba

Carpath1A
Oyuncu
20 Mart 00:15 %0
serverda bi sorun var galiba girer girmez connection inturupted diyor ve kalıyor takım seçebilyosun class seçebiliyosun hi wunderbar felan diyebiliyosun ama connection intrupted diyor ve hiç hareket edemiyorsun sanki bağlantın kopmuş gibi

serverda sorun var sanırım bende diyorum neden kimse girmiyo bugün servera

Public Enemy
Oyuncu
20 Mart 11:36 (20/03, 11:36) %0
bana da oldu aynısı akşam. touch bi süre serverda yalnızdı acaba yine bişeyleri mi kurcaladı diye insanın aklına gelmiyor değil :B

Destroy3r
Oyuncu
21 Mart 22:48 %0
alıntı:
Gönderen: Public Enemy
bana da oldu aynısı akşam. touch bi süre serverda yalnızdı acaba yine bişeyleri mi kurcaladı diye insanın aklına gelmiyor değil :B

kurcaladi dediginiz adam bi problem oldugunda hemen servera girip duzeltecek kadar i$inin ehli..ve hemen musait oldugu zaman ilk isi gelip bakmak oluyor...biraz ayip oldu dedikleriniz..

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Public Enemy
Oyuncu
22 Mart 00:36 %0
alıntı:
Gönderen: Destroy3r

kurcaladi dediginiz adam bi problem oldugunda hemen servera girip duzeltecek kadar i$inin ehli..ve hemen musait oldugu zaman ilk isi gelip bakmak oluyor...biraz ayip oldu dedikleriniz..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

biz takılıyoruz adama birader ciddiye almana gerek yok

zeroheat!
Red Army Fraction

22 Mart 02:36 %0
Desty sakin ol,maytap geçiyolar. Yoksa Kaya'nın uraştıgını herkes iyi biliyo
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Destroy3r
Oyuncu
22 Mart 12:23 (22/03, 12:23) %0
alıntı:
Gönderen: zer0heat!
Desty sakin ol,maytap geçiyolar. Yoksa Kaya'nın uraştıgını herkes iyi biliyo

hyr ne bilim yazi o tarz gibi geldi bana

zer0can : bi ulas bana msnden fln artik paso awaysin...

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: