| Yazar | Konu: Et sunucuları canlanmış |
| Oyuncu |  | 06 Şubat 11:31 %2 | |
|
Buraya İlk Üye Olduğumda ET oynardım Çok Oynadım Sunucular Cod2 Gibi Nerdeyse Girilmezdi Ama Bir Süre Sonra Ne Oldu Sunucular Boş Çekmeye Başladı Derken Bütün Oyuncular Başka Serverlere Kaydı . Kimse Oynamıyo Diye Bende Cod2 Aldım Onu Oynadım Heygidi Günler Heeeyyyy Şimdi Akşamları Hep Bakıyorum 10-11 Kişi Oluyor. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 07 Şubat 18:38 %0 | |
|
| canlanmış mı ben hiç denk gelmiyorum kimseye,eğer millet giriyosa yüklerim hemen. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Şubat 18:59 %0 | |
|
| Üzerine alınma lütfen ama şu foruma başlık açmadan önce biraz düşünülse güzel olucak açılan son 5 başlıktan 3 ü etnin eski günlere döndüğüyle alakalı bu mesaj diğer başlıkların altınada yazılabilirdi forum kirliliği açısından biraz özen gösterelim lütfen bu vesileyle burdan sesleniyorum salih abi bana bi yolluk yap. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Şubat 01:00 %2 | |
|
a mı diyim b mi diyim c mi diyim salih abi rejidemisin bu ne biçim soru ya yaz boru sesi ti  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 20:54 (19/03, 21:04) %0 | |
|
| özalp'tin dimi sen. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 23:31 %0 | |
|
bi ara rahmetliyi gömmüştük cenaze namazını takiben şimdi tekrar dirildi Allah taksiratını affetti galiba  |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mart 00:15 %0 | |
|
serverda bi sorun var galiba girer girmez connection inturupted diyor ve kalıyor takım seçebilyosun class seçebiliyosun hi wunderbar felan diyebiliyosun ama connection intrupted diyor ve hiç hareket edemiyorsun sanki bağlantın kopmuş gibi
serverda sorun var sanırım bende diyorum neden kimse girmiyo bugün servera  |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mart 11:36 (20/03, 11:36) %0 | |
|
| bana da oldu aynısı akşam. touch bi süre serverda yalnızdı acaba yine bişeyleri mi kurcaladı diye insanın aklına gelmiyor değil :B |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 22:48 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Public Enemy
bana da oldu aynısı akşam. touch bi süre serverda yalnızdı acaba yine bişeyleri mi kurcaladı diye insanın aklına gelmiyor değil :B
kurcaladi dediginiz adam bi problem oldugunda hemen servera girip duzeltecek kadar i$inin ehli..ve hemen musait oldugu zaman ilk isi gelip bakmak oluyor...biraz ayip oldu dedikleriniz..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 00:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Destroy3r
kurcaladi dediginiz adam bi problem oldugunda hemen servera girip duzeltecek kadar i$inin ehli..ve hemen musait oldugu zaman ilk isi gelip bakmak oluyor...biraz ayip oldu dedikleriniz..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public
biz takılıyoruz adama birader ciddiye almana gerek yok |
| |
. |
Red Army Fraction

|  | 22 Mart 02:36 %0 | |
|
Desty sakin ol,maytap geçiyolar. Yoksa Kaya'nın uraştıgını herkes iyi biliyo 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 12:23 (22/03, 12:23) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: zer0heat!
Desty sakin ol,maytap geçiyolar. Yoksa Kaya'nın uraştıgını herkes iyi biliyo
  hyr ne bilim yazi o tarz gibi geldi bana
zer0can : bi ulas bana msnden fln artik paso awaysin...
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| |