Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
18/05/08 00:41 Toplam 231 oyuncu 52 sunucu 587 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Ps3 online oyun

&S01DAT
Yarbay
Yarbay
04 Şubat 11:36 %0
arkadaşlar online olarak oynayabildiğimiz oyunlar hangileri ben sadece cod 4 ü denedim !görüntü kalitesi süper lag yok .... ama 6 axise alışmak biraz zaman alıyor ....Diğer oyunları deneyen arkadaşlardan bilgi paylaşımı bekliyoruz.need for speed i online deneyen oldumu sanırım ea sunucularına dayanan bir sorun yaşanıyor ...????

TR34^1|han
Tuğgeneral
Tuğgeneral

TR34

04 Şubat 22:58 %0
pes2008 oynuyorum..

lag arada sırada oluyor genel olarak güzel..

Sayqho
team.oblivion

12 Şubat 12:49 %0
Tekken , Mortal kombat 2 , pes 2008, Ridge Racer, Def jam internet üzerinden oynadığım oyunlar bağlantın iyiyse sorun yaşamıyorsun 1mb hatla zor ama oyun oynamak. Formula'da oynamak istedim ama ne yazık ki oynayana rastlayamadım bendeki oyun sanırım ntsc, belki oyun pal olsa f1 ide oynayacak insan bulabilirim (yada oynayan kimse yok ama zayıf bi ihtinal).

Nerdeyse bütün oyunlarda çoklu oyuncu desteği var, internet üzerinden oynanıyor. Bu arada nfs tam bir fiyasko o oyuna paramı verdin?

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

&S01DAT
Yarbay
Yarbay
29 Şubat 15:05 %0
nfs pro online idare eder sonucta yaris ) ama cod 4 super olmus online modu pes 2008 i denedi bir arkiim cok lag oluyor peste ama nezamanki sony network ulkemizdede altyapisini kurar bizde daha kaliteli online deneyimi yasiyabiliriz

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: