Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 14:43 Toplam 292 oyuncu 47 sunucu 1253 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Birkaç soru

Le0nE
Oyuncu
03 Şubat 12:28 (03/02, 12:30) %0
Selamlar.Diablo nun kitaplarından siyah yolu okuyunca diablo 2 ye yeniden başlıyım dedm online olarak tabi daha zevkli.Biraz araştırdım korsan bu serverı buldum Türk oynuyanlarda warmş.Necro açmayı düşünüorm en son 1.10 path versiyonunda oynamıştım şöle bi guide wardı http://dt-berighzebaar.tripod.com/Bonenecro.htm en son patche göre değişiklikleri neler oldu?Marrowwalk Bug kalktımı? iron maiden etkisi büyülerden kalktı die duydum?Pvp olcak karakter.Sizce yeni patche göre eski guide dan hangi skilleri neleri deiştiriyim?
edit:allreadydead

allreadydead

Moderatör
03 Şubat 14:38 %0
marrow bug'ı yok artık. PvP necro'nun tam olarak ne yaptığını bilmesi lazım. yani tecrübeli olması lazım yoksa fazla şansı yok. berighzebaar en önemli kısmı yazmamış rehberde

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Le0nE
Oyuncu
03 Şubat 17:42 (03/02, 17:56) %0
Peki skilleri ne şekilde değiştiriyim yeni pathce göre?Yada bana sorc içn veya paladin içn en sağlam pvp rehberini yazarmısnz o mağlum siteye bak demeyin bide sizden duymak istedm

allreadydead

Moderatör
04 Şubat 09:12 %0
oturup uğraşmak lazım onunla ays n00bunun smiter paladini vardı onun üzerine duel karakteri olacağını sanmıyorum. zaten başka "always hit" yani %100 vurma şansına sahip skill yok oyunda.
bu tür PvP karakterleri yüksek oranda en üst uç item gerektirir.
buildin en önemli parçası enigma. böylece hiç str vermek durumunda kalmıyoruz, hepsi vitaya gidiyor. gerisi ays anlatacaksa anlatsın yoksa adamın uğraşıp yaptığı karakteri istemiyorsa açıklayacak değilim.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
04 Şubat 10:20 %0
Görende amerikayı keşfettiler sanır.

GameX forever

Le0nE
Oyuncu
05 Şubat 20:32 %0
Ays kim ya biraz araştırdım forumda da bulamadım.Yuav anlatıversin guide ı ne olcak sanki playlaşmak kötü bişi :S

[GX]Bortu

Moderatör
05 Şubat 20:34 %0
Baal Ice diye bakarsan görürsün.

GameX forever

Eshquiya
Oyuncu
06 Şubat 00:50 %0
javazon alır smiterı

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: