Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 12:46 Toplam 85 oyuncu 56 sunucu 722 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod 4 yardim

M.I.T | Merc.
Oyuncu
02 Şubat 17:02 %0
arkadaşlar bende oyunun kopyası yuklü . oynasana.com serverlarında oynayabilirmiyim ? oyanayabiliyorsam nasıl olcağını açıklarmısınız. saygılar.

FeLiX^1'
Yarbay
Yarbay
02 Şubat 20:26 (02/02, 22:42) %0
ewt oynarsın| dosyalar bolumunden cod 4 1.4 pacH ini indir,kur sonra sunuculardan cod 4 e tıkla server seç sıraya gir oyna.kolay gelsin...

|T.S.K.|Kunuri
Tuğgeneral
Tuğgeneral
02 Şubat 23:32 %0
alıntı:
Gönderen: #F3L!X#
ewt oynarsın| dosyalar bolumunden cod 4 1.4 pacH ini indir,kur sonra sunuculardan cod 4 e tıkla server seç sıraya gir oyna.kolay gelsin...

ARKADŞIM BENDE KOPYA OYUN ALDIM AMA KURAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUN

SABIR ERDEMDİR

Denas
Orgeneral
Orgeneral
02 Şubat 23:50 %0
Arkadaşlar kopyayla oynarsınız.Ama bu tür sorunlarla karşılaşmamak için orjinal oyun almanızı tavsiye ederim.

|T.S.K.|Kunuri
Tuğgeneral
Tuğgeneral
03 Şubat 00:00 %0
alıntı:
Gönderen: Denas
Arkadaşlar kopyayla oynarsınız.Ama bu tür sorunlarla karşılaşmamak için orjinal oyun almanızı tavsiye ederim.

ARKADAŞIM GÜZEL DİYONDA YARDIMCI OLABİLRMİSİN YENİ KLASÖR AÇTIM C YE ATTIM AM BİR TÜRLÜ AÇMIYOM ANLAMADIM

SABIR ERDEMDİR

serhat1106
Oyuncu
03 Şubat 12:40 %0
beyler ben oyunu yukledım ama herhalde ekran kartı yetersız en az kac olması lazım ekran kartını ozellıklernın ne olması lazım solermısınz

M.I.T | Merc.
Oyuncu
03 Şubat 14:13 %0
oyunun orjinalini de bulamıyorumki d&r larda bitmiş kalmamış.
steamden almayı dusunuyorum ama onu da indirmesi zor olcak .

FeLiX^1'
Yarbay
Yarbay
03 Şubat 14:17 (03/02, 14:21) %0
ekran kartın en az -NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon 9800 Pro olması lazım bu ekran kartlarıyla low ayarlı oynarsın...

[-hayk0 C3pk!N-]

FeLiX^1'
Yarbay
Yarbay
03 Şubat 14:19 %0
Beyler osn de oyunun orjinalmı deılmı baqmaıolar osn yı bu yuzden cok seviyorum... oyunuz kopya olsa bile sorun yasamadan osn de oyunun tadını cıkarabilirsiniz. 1.4 pach ını ındırın kurun ve oyunun tadını cıkartın
oyun olmuyosa oyunad bi hata vardır...

[-hayk0 C3pk!N-]

M.I.T | Merc.
Oyuncu
03 Şubat 14:45 %0
ben 1.4 patchi indirdim fakat , " unable to initalize Punkbuster.Punkbuster is disabled " diye bi error veriyo . Punkbuster olmadan da giremiyorum servera nasıl halledicez bilen warmı ?

BuRocK#
Yüzbaşı
Yüzbaşı
03 Şubat 14:53 %0
punk buster i indir ve kur sonra ordan cod 4 u sec ve ordan uplate chek.... war ona tıkla guncellesın oyna...

#-_-B|acK 3xp|0d3-_-#

M.I.T | Merc.
Oyuncu
03 Şubat 15:06 %0
işte abi nerden indirip kurcam . bi adım adım anlatsan sana zahmet çıldırmak üzereyim

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: