| Yazar | Konu: Hell de sorc'um sürekli yatıyor. |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 20:07 %0 | |
|
Merhabalar arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3-4 yıldır oynarım ama hiç kimseyle oyun hakkında konuş(a)madım dolayısıyla burayı yeni gördüm ve aslında hiçbirşey bilmediğimi fark ettim.
Şimdi LvL 75 Sorc'um var cold master ve frozen orb 20 gatta itemlerle LVL 24 oldu.
diğer classlarda en fazla 7-8 skill verdim.
Şimdi hell'de daha rogue encampment dışına cıkar cıkmaz bı cadaver geliyor immune to cold ! inferno asılıyorum işe yaramıyor canı bıle gıtmıyor.
resistlerim full sayılır. savunmadan yana sıkıntım yok bana atak laızm. yardımcı olurmusunuz?? |
| |
|
|
 Moderatör |  | 29 Ocak 00:15 %0 | |
|
imminue yaratıklar için hire alacaksınız yanınıza...başka bir çözüm göremiyorum sorc için.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 12:24 %0 | |
|
dostum hire nedir ki?
ayrıca bu wirs't leg'i ben normal oyunda buldum ama kaybettim daha sonra nightmare'de tristramda bulamadım ayrıca yeni açtığım hiçbir karakterde de bulamadım. Ne yapabilirim.
Bir de bu yeşil itemlerden tam birset giyince ne gibi özellikler gelir zira angelic setin 3 parçasını toplayabildim. |
| |
 Moderatör |  | 29 Ocak 17:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: gravol
dostum hire nedir ki?
ayrıca bu wirs't leg'i ben normal oyunda buldum ama kaybettim daha sonra nightmare'de tristramda bulamadım ayrıca yeni açtığım hiçbir karakterde de bulamadım. Ne yapabilirim.
Bir de bu yeşil itemlerden tam birset giyince ne gibi özellikler gelir zira angelic setin 3 parçasını toplayabildim.
hireling her act de yani her köyde yanınıza alabileceğiniz size yardımcı olacak paralı askerlerdir. ACT I'de rogue yani amazonvari bir okçu, ACT II'de aura'lı bir savaşcı (pike, spear kullanıyor), ACT III'de cold yada fire atan elinde çok sıkışmadıkça kullanmayacağı kılıç kalkanlı bir mage, ACT V'de ise kılıç kullanacak bir barbar alabiliyorsunuz. bence Nightmare zorluk seviyesinden holy Freeze aura'lı bir merc alın. Meditation auralı Runeword yapın sağlam bir pike a ve verin kullansın.
setlerin 2 yada 3 tanesini giyerseniz bazı bonuslar veriyorlar. bütün seti giyincede ayrıca bunlara ek olarak bir bonus alıyorsunuz.
bilgi için:
http://www.battle.net/diablo2exp/items/
http://www.diabloii.net/
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Ocak 12:36 %0 | |
|
evet aldım bu hirelerdne birtane ama tabiki yetmedi.
Sorc arkadaşlara sesleniyorum. İmmune to cold yazan yaratıklar için ne yapıyorsunuz? Sorc olup da hell de oyun bıtıren var mı? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ocak 22:17 %0 | |
|
Arkadaş bana seslendi heralde :D.
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim eğer sorc olarak oynuyorsan vede master olduğun class tree de yaratıkların immunue su ile karşılaştığında save&exit en mantıklı hareket. Sadece görevleri yapman tavsiye edilir ondan sonra level kasacak yer buluruz sana :]
Ha ben oyunu bitiricem zevk alıcam oynamaktan diyorsan en mantıklı çözüm lover resisti olan bi necro ile oyunu oynaman.
Diğer türlü save&exit ile olayı halledebilirsin ancak.
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
 Moderatör |  | 01 Şubat 07:33 %0 | |
|
Yada solo oynayıp zevk alayım diyorsan benim gibi gidip 1.09 u yüklicen tekrar. En güzeli valla 1.11 sux 
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 11:38 %0 | |
|
| arkadaşlar işte sorun da orda: Act I Quest I hatırlarsanız den of evil dkei tüm yaratıkları elden geçirmek gerekiyor ama sizinde tahmin edeceğiniz üzere orada da immune to cold yaratıklar var ve kesinlikle ölmüyorlar. Blizzard neden böyle bir saçmalık yapmış açıkcası anlayamadım. Hırs yaptım o oyun bitecek o yüzden paladin kasmayı düşünüyorum. |
| |
 Moderatör |  | 01 Şubat 13:39 %0 | |
|
meditation auralı damage i 400 üzeri bir pike ve nightmare zorluk seviyesinden act 2den defensive hireling alın. başka hire varsa üzerindekiler yenisini alınca kayboluyor, onu önce soyun sonra yenisini alın. lvl i sizinle aynı olana nightmare act5te takılın.
sonra girin den of evil'a arkadaşa 1 verip geçtiğiniz enchant'ı yapın (aa vermedinizmi ? tüh..) teleportla kaçarak bırakın imminue cold ları o öldürsün.
|
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 18:43 %0 | |
|
| arkadaşlar hammerdin, hammerdin dediniz, kastım level 18 oldu charım, bu blessed hamer mıdır nedir hiçbir işe yaramıyor, fazla skill harcamadım ama verebildiğim tüm skilleri zela e yatırdım şimdi 3-4 skill boşta sizce ne yapmalıyım? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 07 Şubat 18:46 %0 | |
|
| Sorc unu geliştirirken en baştan yanlış geliştirmişsin paladinide geliştirsen bu sefer immuna physical gelicek gene bişiyy apamayacaksın sorc ile oyunu bitirebilirsin yalnız sorc a verirken sana tavsiyem en başta meteor ver diğerlrini boşver çünkü meteor inanılmaz damage koyabiliyo fire büyülerinin geneli öle zaten smeteorun güzel bi seviyeye gelince ice büyülerine vericeksin ve frozen orb tabiki tek çaren zaten onu 20 e çıakrman zor olduğu için giydiğin itemler ice a veren itemler olmalı, üzerimdekiler iyi defans versin deme boşuna helldeki adamlar act 1 de olmasada act 3 özelliklede 4 de bir vuruşta indirdikleri için defans hiçbir işine yaramicaktır. ayrıca en baştan oynarken üzerine sürekli güzel item bulmak için şansını attıran kıyafetlerden giymen, helle kadar böle gel eğer bulamıyosan kıyafet soketli kıyafetler al ve sarı taşla onun şansını yükselt o şekilde bulacağın itemler çok iyi olacaktır. Sorc için tavsiyem tal rasha'nın seti tamamlayıp giymen yalnız bulması çok zor oyunu kere hellde bitirmeme rağmen sadece 2 parçasını bulabildim daha (: ... Hiz olmazsa hız veren bi bot giy yaratıklardan kaçman gerekiyo arada nede olsa erkekliğin 10 da dokuzu kaçmak (: ... |
| |
eXperience

|  | 07 Şubat 18:48 %0 | |
|
Hell de sorc'um sürekli yatıyor.
yorulmuştur, uykusu gelmiştir, canı sıkılmıştır ne bileyim. kendisine sorman daha doğru olmaz mı ?
euhe  |
| |
| Oyuncu |  | 07 Şubat 18:50 (08/02, 18:14) %0 | |
|
| Bu arada hevesinizi kırmak gibi olmasın ama close combat herolarıyla oyunu bitirmek imkansıza yakın belirtmek isterim, expantion oynuyosanız zaten act 5 teki barbarları öldürmeniz gereken questte barbarların biri genelde immuna physical geliyo hiçbişiy yapamıyosunuz... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Şubat 01:04 %0 | |
|
ilginiz için teşekkürler.
önce iki güzel haberle başlayım:
1-Nightmare'de sözü geçen sorc karakterimle unıqe bir gövdelik buldum +10 maximum ressistance veriyor(diğer özellikleri saymıyorum bile)
2-yine aynı turda diablo'dan bir pike düşürdüm: unıqe ozellıkler hat safhada ama ilginci 3 tane socketi var, şimdi rune kasıyorum o silahı iyi bir silah yapacam zira 97-207 damge yazıyor. paladinıme kullandırtcam onu.
paladinim için de blessed hammer a vermeye başlaıdm, zeale 15 skıll verdım daha vermeyı dusunmuyorum zira diabloyu keserken 5 kere vuruyor diablo o esnada lighting atıyor ben tabi yerde. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Şubat 15:18 (09/02, 15:21) %0 | |
|
ilginiz için teşekkürler.
önce iki güzel haberle başlayım:
1-Nightmare'de sözü geçen sorc karakterimle unıqe bir gövdelik buldum +10 maximum ressistance veriyor(diğer özellikleri saymıyorum bile)
2-yine aynı turda diablo'dan bir pike düşürdüm: unıqe ozellıkler hat safhada ama ilginci 3 tane socketi var, şimdi rune kasıyorum o silahı iyi bir silah yapacam zira 97-207 damge yazıyor. paladinıme kullandırtcam onu.
paladinim için de blessed hammer a vermeye başlaıdm, zeale 15 skıll verdım daha vermeyı dusunmuyorum zira diabloyu keserken 5 kere vuruyor diablo o esnada lighting atıyor ben tabi yerde.
1-O armor pek işe yaramaz maalesef. En azından Vipermagi falan o ayarda bir armor bulmaya bak.
2-Unique pike'a runeword yazacaksan , uniquelere rw yapılmaz runelerin boşa gider sonra.
3-Paladin'e pike kullandırma , shield ve 1-hand bir silah bul.
4-Hammerdin yapacaksan blessed hammer + vigor + blessed aim + concentration skillerini 20 yapman lazım , yoksa tabii ki bir işe yaramaz hammerlar. Zeal'e 15 vermişken zeal ile devam et bence. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Şubat 15:20 (09/02, 15:21) %0 | |
|
| olredi bunu sil gosu moderatör. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Şubat 22:00 %0 | |
|
| Arkadaşlar paladini 30 ladım: 15 zeal 5 de hammer var geriye kalanların hepsini diğer skilleri açmak için kullandım ve bir tane de fanaticisim verdim, hell de oyunu bitirmek istiyorum, ne öneririsiniz? |
| |
| Oyuncu |  | 10 Şubat 13:07 %0 | |
|
diabloyu bırakmanı ve kafanın dikine talent vermemeni öneriyorum. önce bi araştır internetten ondan sonra oyna. Malum oyunun 1999 da çıktığını göz önünde tutarsak oyunun süresinin dolduğunu söyleyebilirim sana. Başka bi meşgale bul lütfen. bırak diablo felan. Ha eğer "illa oynuyacam kardeşim sen kimsinde bana akıl veriyosun ne istersem oynarım" dersen www.google.com diablo 2 lod sorc guide yaz ordan bulursun her şeyini yada diğer class lar için. hayde kolay gelsin.
PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur |
| |
fakirdik

|  | 11 Şubat 12:37 %0 | |
|
thunder storm ile frozen orb (birde mystery leri) gayet ideal oluyordu. ateşe bulaşmadan gayette oynamakta idi
hire olarakta barbar vardı fiziksel vursun diye almıştım, sonre auradinler daha mantıklı geldi. Bu arada 1.09 da oynardım 1.10 la 1.11 de ne oldu thunder storm allah bilir. |
| |
| Binbaşı |  | 15 Şubat 18:27 %0 | |
|
Arkadaşlar paladini 30 ladım: 15 zeal 5 de hammer var geriye kalanların hepsini diğer skilleri açmak için kullandım ve bir tane de fanaticisim verdim, hell de oyunu bitirmek istiyorum, ne öneririsiniz?
arkadaşım bana sordun paladin nasıl yapılır diye özel mesajda belirttim skilleri, sen yine zeal ve hammera vererek charı bitirmişsin.
bir char ya melee olur ya caster
zeal yakın dövüş skillidir, hammer ise basitçe büyü diyebilirz. ikisi bir arada olmaz paladin için. ben sana hammerdini önerdim çünkü singleda oynamak zordur, itemi sadece sen bulabileceğin için char yapman güçtür, bu yüzden item istemeyen yüksek hasar verebilen charlar üzerinde yoğunlaşmalısın. bunu söyleyince de akla ilk gelen hammerdindir.
tekrarlıyorum
skill verme sıran şu
blessed hammer ve concentration ilk olarak 20lenecek
holy shield 1-2 puan
vigor ve blessed aim 20lenecek
holy shieldin kalanı 20lenecek
battle nette 80 lvl charı yapmak 2 gün sürdüğü için eksiklikler çok önem göstermiyor ama singleda zorluk çıkarabilir. zaten ilk açtığında blessed ile fazla bişi yapamazsın dmg azlığı, mana sıkıntısı vs. tadı 35ten sonra çıkar ilk olarak.
sorcla hell oynanmaz kasmayın, sadece duel ve meph, andy run fln olur. ha lightning sorc yaparsın yanında da infinityli bir merc -55 enemy lightning resist + (1-57k) lightning dmg ile 8 kişilik oyunda baalrun yaparsın. ama bunlar singleda çok zor. infinity ber mal ber ist ister. zaten hiç bir zaman battlenet harici d2 oynanmasını desteklemiyorum ama diablo aşkını da bilirim.
tetrarlıyorum ben hile yapmam diyorsan item şansı yaver gitmeyebilir, melee bir charla elde dandik bir silahla dolaşmak istemezsin |
| |
| Oyuncu |  | 17 Şubat 00:43 %0 | |
|
| hadi ya gitti diyorsan ha char. 34 olmuştu level. yaz tatılınde battle.net'te oynayacam artık sanırım. sağlam bir uo sunucus açılmazsa. ayrıca düşünmüyor da değilim, diabloda warlock kasmayı, sorca dex vererek falan, fena olmazdı hani. |
| |
| Binbaşı |  | 17 Şubat 09:53 %0 | |
|
| evet sağlam uo sunucusu olsa hiç bir şeye değişmem ama yok mlsf. wowa da bakabilirsin |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mart 13:48 %0 | |
|
frozen orb(60 skill) + chain lightning(40skill) yetmez mi hell için
bunun da guild leri vardı baya piyasada |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 13:00 %0 | |
|
Melee hireling kullanın static field le hplerini çekdikden sonra chainleyin yatsınlar işte bu arada lower resistli bi wand alın çok yardımı olur özellikle 1 den fazla inmunitysi olanlarda tekini düşürebilir
BU ARADA EVET YAŞIYORUM HAYATTAYIM
Öpücükler vs vs |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 23:07 %0 | |
|
Arkadaşlar birkaç soru daha sormak istiyorum.
Artık kabullendim sorc ile hell tek başına bitirmez ya da bitirmek için biraz şans ve sabır lazım. Multi oyunda bitirmek için paladin kastım 67 oldu level zeal ve fanatic 20 yaptım fiziksel hasaralmayanlar içinde vengeance veriyorum şimdilik.
sorularım.
1-paladin için bu saatten sonra stat dağılım nasıl olmalıdır(level 67)
2-yanıma alacağım hirelinge "better getting magic item" eşyalarından giydirmem işe yarar mı? zira sorcumda an itibariyle %325 magic find var. bu değeri 500 falan yaparsam mükemmel olucak
3-multi oyunda her iki karakterde aynı questleri beraber icra edebilir mi? yani şimdi iki charımla da hell başlayınca her ikisiyle sürekli giderek oyunu bitirirmyim? |
| |
| |