Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 09:48 Toplam 57 oyuncu 53 sunucu 687 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: İtem finder sorc yaptım, 3000 altın borç yaptım.

WooM
Oyuncu
19 Ocak 09:29 (19/01, 15:02) %0
Selamlar.

Aslında melee oynamayı severim ama gariplerin hiç item'i yok. Ben de bir sorc yapayım şunlara item bulayım dedim. Dedim demesine de nightmare Act 5'de takılıp kaldım. Daha fazla gitmiyor.Baba eşyalar bulmak için hell'e geçmek şart.

1.11 patch ile single oynuyorum. Level 64. Üzerimde %283 magic find var. Karakterin özellikleri şöyle:

frozen orb : 20
ice bolt : 20
cold mastery : 1

firewall : 20
fire mastery : 1

Teleport : 1

immune cold çıkarsa ona da firewall ile dalarım demiştim ama kullanması çok zor yav.

Neyse sözün özü şu; En ideal item finder nasıl yapılır? Bu sorc için bir tavsiyeniz var mıdır?

Bu arada oynaya oynaya level 68 oldum. Statlar da şöyle:
str : 100
dex : 50
vit : 100
enr : 35
140 stat puanı ve 4 skill puanı boşta.

WooM
Oyuncu
21 Ocak 13:18 %0
Cevap gelene kadar ben level 70 oldum ve hell'e geçtim. Şimdi ne yaparım bilmiyorum.

allreadydead

Moderatör
21 Ocak 23:33 %0
diabloii.net ten rehber bakacaksınız hocam. benim aklıma 1.11 sorc ile ilgili birşey gelmiyor.1.09 olsa yardımcı olurdum ama, sinerji falan hiç ilgilenmedim 1.09dan sonra sorc ile...

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Soth.raf
Oyuncu
07 Şubat 18:56 (08/02, 01:43) %0
Gelen yaratıkları öldürebilmek için meteora vermeni tavsiye ederim firewall hiçbir işe yaramıyo oyunda karşındaki adamlar durmadığı çünkü, sorc için oyundaki en fazla damage vuran büyü meteor kaçarken koşu yoluna meteoru atıcaksın kaçıcan atamlar peşinden geçerken kafalarına meteor düşücek başka türlü ilerleyemezsin hellde. statlarıda mananı belli bi seviyeye çıkardıktan sonra atıyorum manan 200 olsun yeter gerisini vitality e ver gitsin zaten mana için potion içiyosun armor giyebilecek kadar str zaten vermişsin ben hp taraftarıyım en azından hell de bi vuruşta ölmezsin belki (:...

BeaLzeBuB
Oyuncu
05 Mayıs 20:43 %0
mf icin bliz sorc idealdir. bliz ve sinerjilerini fulle. ne fire nede lighttan hic bisiye verme (warmth ve teleport haric tabiiki)
nm act 2 den bi merc(hire) al. eline life stolen ii dmg i olan bişiler tak. kafasina tr helm tak. şuanda bliz dmg 'im 6.5 k andy 5sn, meph 10 sn, baal ise minionlari geçtikten sonra 45-50sn sürüyor.

baal | manowar
Oyuncu
30 Mayıs 00:54 %0
Mf için seçilecek son charlardan biridir sorc [ 1.11 peçi ile birlikte ] Summoner necro aç rahat ilerlersin :) Mf de yaparsın hem :)

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: