Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/10/08 03:56 Toplam 45 oyuncu 56 sunucu 354 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod 2 nin çıkış yapan klanı

kurtbey33
Başçavuş
Başçavuş
13 Ocak 13:55 %0
EVET |CEK| lerden bahsediyoruz son zamanlarda ctf sunucularını altüst ediyorlar çok muhteşem yeni oyuncu transferleriyle ctf serverlerinin korkulu rüyaları başarılar diliyoruz cek lere . yorumlarınızı bekliyorum

Dynasty?
Başçavuş
Başçavuş
13 Ocak 14:50 (19/01, 18:09) %4
adam kendi clanını övüyor ahahahaha

Sieur
Üsteğmen
Üsteğmen
13 Ocak 17:01 %0
alıntı:
Gönderen: kurtbey33
EVET |CEK| lerden bahsediyoruz son zamanlarda ctf sunucularını altüst ediyorlar çok muhteşem yeni oyuncu transferleriyle ctf serverlerinin korkulu rüyaları başarılar diliyoruz cek lere . yorumlarınızı bekliyorum

evet,ctf serverlarini olumsuz anlamda altüst ediyolar,çoğu oyuncusu thompçulardan oluşan klanımsı bence...

Denas
Orgeneral
Orgeneral
13 Ocak 17:11 %0
alıntı:

Bana biraz bulunduğun klanı övüyorsun gibi.İlk açtığında isminin başında CEK tagı vardı.

PnS|GaRBaJoSa*
AbLe

13 Ocak 18:06 %11
bikaç hafta içinde onlarda cekip giderler

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Ocak 18:43 %0
vallabende yeni girdim ama %90 alman oyuncusuyum pek amerikan olmam şu anda bulunduğum klan gerçekten büyük bir yükseliş gösterdi

garba ayrıcada yorumun saana yakışmamış :S

|PnS|^1RoBiN
Tuğgeneral
Tuğgeneral

AbLe

13 Ocak 18:55 %0
bende yeni katıldım gercekten cok iyi bi klan oyuncular kaliteli memnunum katıldıgıma inşallah onlarda benden memnun kalırlar

PnS|GaRBaJoSa*
AbLe

13 Ocak 19:07 %0
yanlış anlaşımasın kötü klan demedim.
sağdece kalıcı olmazlar diye düşündüğümü söyledim

alıntı:
Gönderen: |CeK|^5C_o_B_R_a
vallabende yeni girdim ama %90 alman oyuncusuyum pek amerikan olmam şu anda bulunduğum klan gerçekten büyük bir yükseliş gösterdi
garba ayrıcada yorumun saana yakışmamış :S

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
13 Ocak 21:38 %0
bence okadar büyükmü yükseliste degiller

Server 5'i Özliyenler

^9HeaveN | Rh -
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Ocak 21:39 %2
Biraz Nese Ceksek iyi olacak

DSPC
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Ocak 21:46 (13/01, 21:48) %0
sd de gormek ısterız sızlerı mac teklıflerınıze acıgız herzman her sartta kapısmaya hazırız beklıyorum eyyy yukselıste olan clan

^1Sakat
33 Boys

13 Ocak 23:49 %0
garba çekip gitmemiz okadar kolay olmaz sanırım çünkü klandaki oyuncular yıllanmış oyuncular çoluk çocuk değil yani bilmem anlatabildimmi yinede yorumun için saol
alıntı:
Gönderen: CSR|GaRBaJoSa*
bikaç hafta içinde onlarda cekip giderler

^1Sakat
33 Boys

14 Ocak 00:01 %0
HODRİ MEYDAN
HODRİ MEYDAN

alıntı:
Gönderen: Gmen | RepLa
sd de gormek ısterız sızlerı mac teklıflerınıze acıgız herzman her sartta kapısmaya hazırız beklıyorum eyyy yukselıste olan clan

ben-turk
Albay
Albay
14 Ocak 00:23 %2
Geceye sessizlik çökerken..
Her yer, her şey, karanlık şimdi
Gök karanlık,
Ay puslu,
Tek bir yıldız bile yok ışıyan
derken barbar turkler gorunur ufukta artik kacmaya calismayin cunku artik gec kabuslariniz bile sevimli kalir onlarin yaninda cunku onlar bt clan i

KankoKan|G/C
Orgeneral

Orgeneral
14 Ocak 02:20 %0
Eskiler ya gitti ya COD4 e kaydı, birzamanlar BT klanı vardı, ctf de efsaneydi.

^^77DeSwa^^00[X]
Yarbay
Yarbay
14 Ocak 05:54 %0
2 veya 3 seneden fazla süredir sag kalan klan varmi?

^^22BeySaR
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Ocak 10:18 %0
KEKO klanina dikkat (:

^9SeTh|G/C
Orgeneral
Orgeneral
14 Ocak 10:33 %6
Bir cay CEK demli ossun

^1Rh - | JacK
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Ocak 16:03 %4
bu CEK i her tarafa CEKebilirsinizzzz ..

^1B^9r^7o^9wn^1i
Yarbay
Yarbay
14 Ocak 17:33 %0
o kadar idaalısanız sdlere gelin

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Ocak 18:33 %0
valla ben ctf deki maçlara varım ctf yaparsanız

bu arada CeK G/C Rh klanında tanıdığım çok iioyuncular ve terbiyeli oyuncular (abilerim amcalarım ) var

cidden bu klanlarda kaliteli oyuncular var

^1Sakat
33 Boys

14 Ocak 18:42 %0
beyler bizeniyiyiz demiyoruz zatenki

pRs||^8ailkem*
Orgeneral
Orgeneral
14 Ocak 21:44 %0
serveri olmayan klan kurmak ne gibi bir artı getirir burada istatistik veriler klanlar altına işleniyormu bir klanın oyun oynayışından cok ahlakı daha önemli arada sırada bir iki cekle ayni yerde oynamiş olarak oyunları cok iyi olmasada ahlakları gayet yerinde diyebilirim

mukaa
Oyuncu
15 Ocak 02:31 (15/01, 02:40) %0
bence bu elaman adı geçen klana dahil birisinin açtığı fake hesap...kaydolduktan 3gün sonra böyle bi kanıya varamaz hiç bi kimse! 3 gün önce sıradan bi klandı 3 günde mi yükseldi bunnar?(sözde yükseliş)..ayrıca cod2 deki bi klanla ilgili yorum yapan adamın haliyle cod2 sunucusuna bağlanmış olması lazım... bağlananında rütbesi olması lazım değil mi??

benim yorumum bu cekler baya bi çocukcekler...

alıntı:

yazdıktan sonra klan sayfalarına bakayım dedimde..kurallarda gülünecek cinsten...

3- Oyun içerisinde başka bi oyuncuyu tahrik edecek derecede küfür kullanmamaları
4-Local Stranger(LoS) klanından hiçbi oyuncuyla atışmamalrı

madde 3 te küfredinde az biraz edin demişler resmen..
4te de desteklemişler zaten bunu... "atışıyoruz milletle ama los la atışmayalım oki. " demişler...nes güzel güzel yükseliyonmuşunuzda haberimiz yokmuş..

kOcAeLi MeRkEz GiReMeZ HeRkEz...
ölüM seNiN doğuM güNüN..

herkeziN derdi beN olMuşuM, deMekki zaMaNıNda iyi koyMuşuM!

3t3rn1ty|UZUNER
Oyuncu
15 Ocak 12:18 %0
BENİM RUTBEM FALAN YOK CEK CEKME BEN ANLAMAM SIZIN GIBI GENCLERI X FIREDE GORMEK ISTERIZ

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: