C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main klasöründeki iwd_11.iwd dosyasını winrara atarsanız icindeki klasorleri goreceksiniz. Sound icerisindeki music klasorunde oyunda calan tum muzikler mevcut
O kadar yazmıssın ama ben yapamadım iwd_11.iwd dosyasına sap tıklayıp arsive ekle diyorum (winrar) ama klasörler filan cıkmıyo yardım edermisin ??
alıntı:Gönderen: Freezeron
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main klasöründeki iwd_11.iwd dosyasını winrara atarsanız icindeki klasorleri goreceksiniz. Sound icerisindeki music klasorunde oyunda calan tum muzikler mevcut
Arşive eklerseniz olmaz tabii ki. IWD dosyaları bildiğiniz zip dosyalarında farksızdır ama winrar ya da diğer zip programları dosyaları tanımayabilir. Bu nedenle sağ tıklamak yerine önceden Winrar programını çalışrıtıp, iwd dosyalarını winrar içine sürükleyerek açabilirsiniz.
alıntı:Gönderen: ^^00Dark^1Eagle
O kadar yazmıssın ama ben yapamadım iwd_11.iwd dosyasına sap tıklayıp arsive ekle diyorum (winrar) ama klasörler filan cıkmıyo yardım edermisin ?? NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK