Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 13:32 Toplam 220 oyuncu 56 sunucu 1260 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Age of empires ıı -the conquerors yerelleştirmesi

Chuck20
Oyuncu
08 Ocak 12:22 %0
Merhaba arkadaşlar;
Adım Çağan.Ben kendi imkanlarımla bilgisayar oyunu yazıyor ve ülkemizde çok tutulan oyunlara modlar,ek paketler hazırlıyorum.Ve hazırladığım paketleri duyurmak için siz oyuncu arkadaşların sık girdiği bu tarz forumlar gayet ideal.

Age of Empires II'yi hepimiz biliriz.Bir zamanların efsanevi strateji devi ki hala internette onbinlerce kullanıcı tarafından harıl harıl oynanıyor.Gerek GameSpy gerek IGZ (International Gaming Zone) gerekse diğer online oyun platformları üzerinde...Ben de ülkemizde oldukça tutulan bu oyun için bir Türkçe paket yazmaya karar verdim.

Belki içinizde "e daha önceden zaten hazırlandı böyle bir paket" diyen vardır,haklıdır da ama o paketi bende kurdum ve ne olduğunu iyi biliyorum.Pek profesyonel birşey değildi ve üzerine düşülmemişti.Öyleki birkaç asker ve bina adından başka herşey ingilizceydi.

Bunun yanı sıra oyun büyük ölçüde dil gerektiriyor.Unitelerin,ırkların,binaların ve teknolojilerin açıklaması çok önemli ve hayati değeri var oyunda.Ben bu gibi sebeplerden dolayi ingilicesi yeterli olmayan arkadaşlar için bir Türkçe paket hazırladım.

Web sayfamı ziyaret edip halen geliştirilmekte olan Türkçe Paketi indirebilir,ekran görüntülerine bakabilirsiniz.Yalnız unutmayın paket hala geliştirilmekte ve oyun tam türkçe değil...
http://www.moraaz.org/warchild

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: