| Yazar | Konu: G. launcer için imza topluyorum |
CoMr@deS

|  | 06 Ocak 14:38 %21 | |
|
Granade Launcer'ın Osn serverlarinda yasaklanması için imza topluyorum. Lütfen sizde görüşlerinizi bildirin bence GL Osn serverlarından kaldırılırsa oyun daha kaliteli olacaktir hatta belki diğer serverlarda gl den bıkanlar Osn ye geçiş yapabilir en azından bir serverda kaldırılsada bizde o servera girsek Hardcore da gl atom bombasi etkisi yapiyor böle olaylar oyuncuyu oyundan soğutuyor inşallah bu sorun en kısa zamanda çözülür
Kill or Die |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 06 Ocak 14:47 %2 | |
|
| ben sana katılmıyorum nede olsa oda bir silah.Benide uçak çağrılması çok rahatsız ediyor uçakta kaldırılsın |
| |
| Binbaşı |  | 06 Ocak 15:38 %0 | |
|
| bende katılmıyorum gl kalkıcaksa p90 da kalksın dead silence perkide sadece gl yi kaldırmak anlamsız yada hicbiri kaldırılmasın |
| |
Yarbay
ÇILGIN KURTLAR

|  | 06 Ocak 15:49 %2 | |
|
| bende istiyorum |
| |
Tuğgeneral
Mortars

|  | 06 Ocak 15:50 %2 | |
|
osn oyun yapımcısı değil ki neyi nerden kaldırıyorlar ?  |
| |
| Tümgeneral |  | 06 Ocak 15:57 %0 | |
|
| eet launcher en azından birinde kalksın iyi olur bide f16 lar oçok kötü onlarda kalksın... |
| |
CoMr@deS

|  | 06 Ocak 16:28 %0 | |
|
CoD2 de Pompali yi serverdan kaldirmislardi oyunun yapimcisimiydi ?
alıntı: Gönderen: ^^01P^^00oE
osn oyun yapımcısı değil ki neyi nerden kaldırıyorlar ?
Kill or Die |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 16:51 %0 | |
|
| O kaldırılsın , Bu kaldırılsın nereye kadar ben onu anlamadım beyler ? Oyun oynuyoruz ve oyun'un içinde olan şeyler bunlar.Uçak kalksın vs. diyorsunuz o zaman Cod4 oynamanın ne mantığı kaldı.Counter Strike'dan bi farkı kalmaz o zaman oyunun.GL benimde sinirimi bozuyor fakat ne gitsin ne kalsın , zamanın silahları ve teknolojilerini yansıtmaya çalışmış oyun. |
| |
Yüzbaşı
Murderous End

|  | 06 Ocak 16:56 (06/01, 16:57) %0 | |
|
herşeyi kaldıralım o zaman :S Grenade launcer benim favorim neyi kaldırıonuz :S Ne alıp veremediğiniz var launcher le  |
| |
| Albay |  | 06 Ocak 17:50 %0 | |
|
| açıkçası ben level 20 ye kadar olanların kullanmasına karşı değilim ama 20 nin üstünde o kadar silah varken neden gl?? oynanabilirliği çok düşürüyor. |
| |
. |
| Yüzbaşı |  | 06 Ocak 18:52 %2 | |
|
| Tam destek veriorum en yapmacık özellik gl insanlar glyle marifetmiş gibi birini vuruor ve dalga geçiyor |
| |
Yüzbaşı
Murderous End

|  | 06 Ocak 19:01 %2 | |
|
| Hadi kaldırtın bakalım kaldırtabilirseniz xD |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 19:05 %0 | |
|
++
alıntı: Gönderen: MD|Van.Persie
Hadi kaldırtın bakalım kaldırtabilirseniz xD
|
| |
Tümgeneral
Cod. Elite Komandos

|  | 06 Ocak 19:10 %0 | |
|
| kalkması lazım özellikle map başlarında saklanmak zorunda kalıyorsun yoksa direk lancuher kurbanı oluyorsun bi de ne kadar acemi olursan ol uzaktan düşmanı görünce 3-4 metre uzagına atabilmen yeterli öldürebilmek için amlamsız bir silah şahsen ben lancuherle adam aldıgımda vay ne iyi atış yaptım demiyorum çünkü yetenek oyunculuk vs hiçbirşey gerektirmeyen bir silah kalkması lazım. |
| |
Brujah

|  | 06 Ocak 20:00 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
Herhangi bir mod olmadan normal sunucularda hiç bir silahın ya da özelliğin değişmesi maalesef mümkün değil.
alıntı: Gönderen: ^5G^7Thief
Doğrudur... Bu anlamda eğer PAM sunucularında oynamaya başlarsanız, DS GLUNCHER vs de kaldırılabilir
GThief
Durum net biçimde özetlenmiş arkadaşlar.Geriye bir ihtimal kalıyor.Launcher'ından kopamayan TDM,bıkanlar ise PAM sunucularında oynamalı.. |
| |
Yüzbaşı
Murderous End

|  | 06 Ocak 20:02 (06/01, 20:04) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Sendoh
Durum net biçimde özetlenmiş arkadaşlar.Geriye bir ihtimal kalıyor.Launcher'ından kopamayan TDM,bıkanlar ise PAM sunucularında oynamalı..
Her serverda oynarım kardeş neden sizin belirlediğiniz yere tıkılıp kalalım. Grenade Luncher istemeyenler gitsin söylediğin yere mutlu mesut oynasınlar o zaman.
Boşa dil döküyorsunuz.. |
| |
| Tuğgeneral |  | 06 Ocak 22:23 (30/03, 22:54) %0 | |
|
| NO GL |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 23:07 %5 | |
|
Başladiniz Haa, Cod2 De PPsh İstemiyoz Diyosunuz Cod4 Dede M203 İstemiyoruz Diyosunuz Kardeşim Her Bi Boka Bok Buluyosunuz YOk Maçlarda Rus Mapi Açmak Yok PPSH Yasak Pusana Küfür Vs.. Vs.. Vs... Cod4 Dede M203,RPG,UAV,Airbone,Helikopter Gibi Şeyleri Kapatin Diyosunuz ben Buna Çok Sınırlerdım Eger Oyunu Sizin İstediginiz Gibi Yapmak İstiyosaniz Gidin Oyunu Kendiniz Yapin Bence Burada Activision Şirketinin Emegine Çok Saygısız Ediyorsunuz Bence Silahlari Kulanamadiginiz İçin Kapatcagınıza Kulanmayı Ögrenin ..
http://img519.imageshack.us/my.php?image=shot0039xn0.jpg |
| |
Brujah

|  | 07 Ocak 00:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: MD|Van.Persie
Her serverda oynarım kardeş neden sizin belirlediğiniz yere tıkılıp kalalım. Grenade Luncher istemeyenler gitsin söylediğin yere mutlu mesut oynasınlar o zaman.
Boşa dil döküyorsunuz..
O mesajımdan birşey belirlediğimi seni biryere tıkmaya çalıştığımımı çıkardın ? Oyunu gl siz oynamak isteyenler için bir çözüm yolundan bahsettim sadece..Ortada bir çözüm yolu varsa boşa dil dökmüyorumdur
Diğer arkadaşlar bu bir online oyun ve burasıda fikirlerin,isteklerin paylaşıldığı bir forum burda yanlış varmı ? Oyun yapımcının elinden böyle çıktı diye kusursuzmudur ? Yada kime göre kusursuzdur ? Bu forumun amacıda kime göre kusursuz kimin için sorunlu bunu ortaya çıkarmak..
Bir kısım oyuncu gl'nin dengeleri alt üst ettiğini düşünüyor benim gibi bir kısımda tam aksini savunuyor.Gayet doğal..İki kısmında talebini karşılayacak çözümler mevcut.(farklı modlar,serverlar vs..)Ortada bölücülük ayrımcılık yok.Herkez oynamak istediği oyunu oynayacak.. |
| |
Tuğgeneral
German Gewehrs

|  | 07 Ocak 10:13 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^01P^^00oE
osn oyun yapımcısı değil ki neyi nerden kaldırıyorlar ?
serwer kurarken kendin istediğin silahı koyuyor kaldıra biliyor bonba sis vb seyleri koyar veya kaldıra bilirsin
ne kız pesindeyiz ne manita tek aşkım sevgilim cod2 varmı senin gibisi |
| |
CoMr@deS

|  | 07 Ocak 11:02 %0 | |
|
CoD2 de ki hicbir SD serverında pompali yok ve ona itiraz edende yok ama biz sadece bir serverdan da olsa gl kalksın deyince ortalik ayağa kalkıyor
Kill or Die |
| |
| Üsteğmen |  | 07 Ocak 11:40 %0 | |
|
Rothstein anlıyorum GL ile ilgili düşüncelerini.Ben de sevmem ve kullanmam GL'yi ama oyun içinde olan birşey bu.Benim en sinir olduğum şey Half-Life'ta elektrik silahı yok,delici yok o yok bu yok.Eee o zaman 10 yıl öncenin oyunlarını oynayalım.Her ne kadar sinir bozucu olsa da normal serverlarda GL'nin kaldırılmasına karşıyım ama HardCore serverlarda GL gerçekten atom etkisi yapıyor ve acemi olsun olmasın herkes GL ile birşeyler yapabiliyor HC'lerde!Bu yüzden HC serverlarında kaldırılsın.Bu arada bir öneri daha SD serverlarından biri daha HC yapılsın çünkü HardCore hem daha gerçekçi hem de profesyonel oyuncuları daha iyi ayırıyor.Bu yüzden HC serverların biraz daha artması taraftarıyım...(HC SD serverında yer bulamıyoruz ya ) |
| |
| Üsteğmen |  | 07 Ocak 11:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Sendoh
Oyun yapımcının elinden böyle çıktı diye kusursuzmudur ? Yada kime göre kusursuzdur ?
Alın size yeni bir konu daha:Kusursuzluk Evrensel midir??? |
| |
Yarbay
4 Days

|  | 07 Ocak 14:03 %2 | |
|
Tüm server'lardan kadırılması sacma olur ama gl'nin kapalı oldugu serverlar acmak gayet mantıklı, bende sinir oluyorum gl kullananlara ; cunku oyunun tüm ambiansını kaçırıyorlar , ben elimde tüfekle iki şarşörj boşaltayayım adamı öldürmek için adam sonra bi gl atsın pat die aynı anda 3-4 kişi devirsin oldumu şimdi ?
Birde şöyle bir durum var gl frag kırmak için üretilmiş aparttan başka bir şey değil ,spectator'a alıp izlediğim insanlar var adam gl mermisi bitince intihar edip tekrar doğup abaza gibi koşanlarıda gördük...
Buyursun Osn' ayirsin serverları , aradan radikal insanlar fırlamış birde yok airstrike'da kapansın , istiorsan kapatsınlar ; yeteri kadar çoğunluğu topla adminlerin ilgisini çek kapatsınlar ; sonucta bizim babamızın oğlu değil osn.
Son olarakda ; aldığıdığınız frag'in %70 -%80'nin gl'den gelmesi sizin iyi bir oyuncu olduğunu hiç subjektif bir şekilde yansıttığına inanmıyorum ; buyrun dişe diş kana kan.
Kaldırılsın. |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 07 Ocak 14:20 %0 | |
|
| GL den bende nefret ediyorum, ama kalmalı yoksa oyunu bilmeyen acemi 55 lvl arkadaşlar nasıl adam vurucak. |
| |
| |