| Yazar | Kalıcı konu: Call of duty 4 mw multiplay için bilgiler |
| Oyuncu |  | 02 Ocak 20:37 %0 | |
|
| bende modern warfave var burdaki call of duty serverlerıne girebilirmiyim |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Ocak 01:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: zestoretic
bende modern warfave var burdaki call of duty serverlerıne girebilirmiyim
evet? |
| |
| Binbaşı |  | 05 Ocak 09:56 %0 | |
|
Normalde inc cafeden oynuyordum. Ama bu gün cd sini alıcam. Bilgisayarımın özellikleri p4 3.2 1gb ram 128 mb fx 5200
ekran kartım kötü biliyorum ama belki işlemciden kurtarır. Ayarlarin hepsini kapatacaz artık naapalim  |
| |
| Tümgeneral |  | 05 Ocak 13:59 %0 | |
|
| free diyelim bende uav jammer var karşı taraf uav açtı bendeki silahta da silencer yok ateş etsem haritada gözükür müyüm. |
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 17:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: acitmiyicam
free diyelim bende uav jammer var karşı taraf uav açtı bendeki silahta da silencer yok ateş etsem haritada gözükür müyüm.
tabi ki gözükürsün |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 20:08 %0 | |
|
| Demo Kaydetme ve Izleme eklendi |
| |
 Tümgeneral
TURKO KARDESLIGI

|  | 07 Ocak 05:23 %0 | |
|
| cok guzel bı acıklama Tsk ederım arkdsm. |
| |
| Orgeneral |  | 07 Ocak 08:33 %2 | |
|
Bilgilerine ve emeğine sağlik bencede gayet güzel olmuş birçok arkadaşimiz hiç olmazsa ordaki bilgileri okursa oyun içinde hiç olmazsa, tabiki elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ama oyun içerisinde sorulan sorulara cvp vermek de zor olabiliyor...ayrıca benim de bir nacizhane sıkıntım
hiç olmazsa SD formatında (search & destroy) şu Granade Luncher kullanılmaması nekadar mümkün olur bilemiyom ama olursa çok iyi olur kanımca ...teşekkürler |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Ocak 18:22 %0 | |
|
| thanks |
| |
| Üsteğmen |  | 13 Ocak 22:13 %0 | |
|
| ya arkadaslar oyun beni atıyor giriyorum silah alıorum atılıorum sebebi ne. yardım pilis |
| |
. |
| Albay |  | 16 Ocak 05:16 %0 | |
|
| Freezeron Verdigin bilgiler için teşekkürler. bir çok şeyin anlamını öğrendim. |
| |
| Tümgeneral |  | 20 Ocak 19:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: yetth
ya arkadaslar oyun beni atıyor giriyorum silah alıorum atılıorum sebebi ne. yardım pilis
pb sorunun var demekki googleye sorunsuz pb klasörü burada yaz benim topic çıkacak karşına. |
| |
Albay
Murderous End

|  | 20 Ocak 20:52 %0 | |
|
Çok sağol ellerine sağlık da çok map var aklımda tutamıom 
To Be Or Not To Be |
| |
| Yarbay |  | 21 Ocak 18:06 %0 | |
|
dehset olmus okurken uykumgeldi ama  |
| |
| Tümgeneral |  | 23 Ocak 13:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: MD|A m ! R a L
Çok sağol ellerine sağlık da çok map var aklımda tutamıom
To Be Or Not To Be
bi faydası mı oluyor aklında tutunca zuasdfsdf |
| |
| Başçavuş |  | 29 Ocak 19:18 %0 | |
|
| saol kardes cok yardımcı oldun |
| |
| Yüzbaşı |  | 07 Şubat 14:35 %0 | |
|
saol kardes isime yaradı bilmedigim bir kac seyi ogrenmis oldum.
#-_-B|acK 3xp|0d3-_-# |
| |
Yüzbaşı
Touch The Angel Of Death

|  | 09 Şubat 22:36 %0 | |
|
| süpersin pasa |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 18 Şubat 22:47 %0 | |
|
Cok önce bakmısdim bu bilgilere teşekkür etmek bugüne nasipmis ellerine saglık.
Birde sorum olacak, Demo Kaydetme 'de sadece kendimizin demosunumu kaydetebiliyoruz? |
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 14:12 %0 | |
|
Bilgisayarın düğmesine basıp açmayı ve oyuna tıkladığımda açıldığı zaman oynamasını biliyorum. Peki internette nasıl oynayabilirim. Acemiyim? Derler ya ''Sokakta bilgisayar bulsa karakola bomba diye götürecek'' Bende o tüplerdenim. O dediğiniz yüklemeler falan çok zor iş yaaa. Kısa yolu yok mu???
 |
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 16:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: YaMaN.
Cok önce bakmısdim bu bilgilere teşekkür etmek bugüne nasipmis ellerine saglık.
Birde sorum olacak, Demo Kaydetme 'de sadece kendimizin demosunumu kaydetebiliyoruz?
O an ekranında ne görüyorsan, demoda da o kaydediliyor. Bir oyuncuyu izliyorsan demoda da onu izlersin, kendini cektiysen kendi oyununu.. Bir maç boyunca demo cektin, sonradan demoyu izlerken "diger oyuncular nasıl oynamıs acaba bi de onlarin perspektifinden izleyeyim" deyip mouse tuslarına basman bi işe yaramıyo malesef. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 14:29 %0 | |
|
Çok güzel rehber olmuş eline sağlık. DH Forumuna alıntı olarak koydum umarım problem olmaz.
Saygılar. |
| |
| Yarbay |  | 27 Şubat 00:02 %0 | |
|
| SAOL KARDESIM BAYAA İLGİNC BİLGİLER |
| |
| Oyuncu |  | 27 Şubat 23:57 %0 | |
|
| bnım bır sorum olcak arkadaslar oyuna gırıyom 5 dakka oynuyom sora hata werıo punkbuster bıseyler dıyor evenbalance.com dıye bıseyler cıkıo nasıl yapabılıtım yardımcı olursanız sewınırım |
| |
| Yarbay |  | 02 Mart 01:03 %0 | |
|
| BEYELR ORJINAL CD EKYDEN KAYNAKLANIO BEN COZDUM OLAYI |
| |
| |