| Yazar | Konu: Max block hakkında |
| Oyuncu |  | 02 Aralık 2007 11:11 %0 | |
|
sum necro için konuşacak olursam
max block için homunculus + 200 dex olarak okudum guide'larda .
dex kaç olunca max block oluyor ? 210 civarı benim şuan lvl 70 homunculus ile fakat yaklaşık bi 20 dex vermemden beri blockta artış olmadı %75 olarak sabit kaldı . bazı yerlerde holy shield aurası gerekir diye okudum tam olarka dogru mu bilmiyorum eger dogruysa 10-20 dex boşuna mı verdim?
biri açıklarsa sevinirim . |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Aralık 2007 11:24 %0 | |
|
hatta max block formülüyle hesaplayayım .
lvl 70 , %72 block şansı homunculus ile , 213 dex
buna göre hesaplayayım .
Total Blocking = [(Blocking * (Dexterity - 15)) / (Character Level * 2)]
72* (213-15) / (70 *2)
72* (198) / 140
14256 / 140
= 101,82857
benim şuan block şansımı %75 olarak gösteriyor ve dediğim gibi uzun bi süreden beri 75 yani . artış olmadı dexe vermeme rağmen . bu bir bug olabilir mi yoksa benim bilmediğim bir şey mi var ? |
| |
 Moderatör |  | 02 Aralık 2007 15:36 %0 | |
|
bilmediğiniz kısım, hiçbir karakter için %75in üzerinde blok şansı olmayacağı.
Lvl 90 homunculuslu necro ile full block, ki bu da %75dir, için 210 civarı dex lazım.
koşarken blok şansınız %25e düşer. bu kadar dex verip kastıktan sonra etrafta koşarak değil, yürüyerek gezmenizi tavsiye ederim, ki sürekli %75 blok kullanıp soul'ların lightninglerini de bloklama şansınız hep %75 olsun.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Aralık 2007 16:25 %0 | |
|
yani şuanki %75 block şansım zaten max block oluyor diyorsun .
iyi bari tam sınırda şuan dex itemsiz 211
yardımın için saüol allreadydead . |
| |
| Oyuncu |  | 02 Aralık 2007 21:32 %0 | |
|
Necro ya full block yapan zihniyeti kınıyorum...
Bas vita ve energy e olsun bitsin. :d
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
 Moderatör |  | 03 Aralık 2007 01:25 %0 | |
|
vita her puanda 2 life veriyor. gelen vitadan gelen life ile hayatta kalmak mümkün değil. soul'lar her türlü öldürür, ama bloklarsan ölmessin. energy ise israf. verilmemesi lazım.
itemlı 210 dex yeterli. inventory dede life charmları ve dex biraz. oldu bitti.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Aralık 2007 01:48 %0 | |
|
210 dex ne demek ya :S. Karakterleri kullanım amacı dışında kullanmayalım pls.
alıntı: Gönderen: allreadydead
vita her puanda 2 life veriyor. gelen vitadan gelen life ile hayatta kalmak mümkün değil. soul'lar her türlü öldürür, ama bloklarsan ölmessin. energy ise israf. verilmemesi lazım.
itemlı 210 dex yeterli. inventory dede life charmları ve dex biraz. oldu bitti.
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
 Moderatör |  | 03 Aralık 2007 08:35 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: baal | manowar
210 dex ne demek ya :S. Karakterleri kullanım amacı dışında kullanmayalım pls.
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...
canawar, bi 1.11 yükle gir bakalım worldstone keep 2ye.50ci kez ölünce anlarsın, "dexterity şart".
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Aralık 2007 16:26 %0 | |
|
itemsiz 211 benim dex biraz fazla vermişiz ama olsun vitanın getirdiği lifeyi charmlarla rahatlıkla kapatırım .
energy cidden bence de boş olur bi summon necro için . shako , sojs , arm of king leoric gibi baba itemlerle zaetn bu acık cok rahatlıkla kapanıyor .
ayrıca bi soru daha ;
şuan bnette her ne kadar genelde enigma , hoto,beast gibi (karaktere göre değişken) runewordler kullanılsa da tyrael's might veya azurewrath'a sahip olan var mıdır ki ?
sum necro içinse en sağlam itemler ;
shako
arm of king leoric
trang oul's gloves
arachnid mesh (goldwarpta olabilir)
marrowwalk
enigma
2 soj ringler
amulet ise mara's kal. veya +3 sum skills veren magic amulet
bundan daha ideal olabilir mi bi sum necro için itemler ? |
| |
| Oyuncu |  | 03 Aralık 2007 21:35 %0 | |
|
Silah Beast runeword olabiler , fanaticism hoş oluyor summonlara. Shield da Spirit rünwörd. (B.net Ladder'da sayısız Azure ve Tyrael vardır herhalde reset atılalı çok oldu.)
www.baal.com.tr.tc |
| |
. |
 Moderatör |  | 04 Aralık 2007 20:01 %0 | |
|
olay merc'de biter necroda. o kaya gibi olmalı. necro full block ile çıplak gezsede oluyor.
baal mef kesmek için crushing blow şart. immo mauldan bir iron golem çok kral oluyor.
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Aralık 2007 08:06 (05/12/2007, 08:07) %0 | |
|
| kendi üzerimizdeki crushing blow summonlara ya da hire de geçiyor mu? öyleyse ben itemlerimi bi revize edeyim. |
| |
 Moderatör |  | 05 Aralık 2007 09:56 %0 | |
|
bildiğim kadarıyla hayır. merc de ve golemde olması lazım. yada gidip sizin vurmanız lazım. aslında poison dagger ile vurulabilir. o kalabalıkta kimse sizi bulup vuramıyor zaten.
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Aralık 2007 16:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: allreadydead
olay merc'de biter necroda. o kaya gibi olmalı. necro full block ile çıplak gezsede oluyor.
baal mef kesmek için crushing blow şart. immo mauldan bir iron golem çok kral oluyor.
yok ya çıplak gezilmiyor cidden
cıplak olunca zaten yani itemlerin + olarak verdikleri all skill veya summoning skiller olmayınca skeletonlar çok cırt oluyor . 120-130 kadar damage verebiliyorlar ancak .şuan üst başla beraber benim 32 sum mastery ve sum skeleton anca öyle 360-370 civarı damage veriyorlar . bi kaç eksik itemim var ki bunlarda sojlar , enigma , arachnid mesh veya goldwrap bunları da tamamlayıp saglam charmlarla 40'ı rahat geçer o tahminimce . ki o zamanda 500-600 civarı bi damage olur sanırım . bunu da 14-16 arası skeletona dök ve sum mage ve reviveleri de işin içine katarsan cok saglam bi char olur . enigma şart tabi teleportsuz bi sum necro cidden bi hiç . şu jah ve ber bu kadar ugraştırmasa ..
yani demek istediğim cidden direk cıplak olsan sırf mercle ilerlenmez yahu +skiller olmadan skeletonlar iş yapmıyor.
ayrıca enigma olayına da el atmak istiyorum . ben en fazla bi yaratıgın gul'e kadar dropladıgını gördüm daha fazlasını görmedim henüz . direk olarak jah veya ber atan bi yaratık var mı oyunda ? veya direkt olarak droplanıyor mu bu runeler yoksa illa birleştirerek mi ?
hell countness keserek deniyorum ben . en fazla um attı . |
| |
 Moderatör |  | 06 Aralık 2007 08:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kuranes
yok ya çıplak gezilmiyor cidden
cıplak olunca zaten yani itemlerin + olarak verdikleri all skill veya summoning skiller olmayınca skeletonlar çok cırt oluyor . 120-130 kadar damage verebiliyorlar ancak .şuan üst başla beraber benim 32 sum mastery ve sum skeleton anca öyle 360-370 civarı damage veriyorlar . bi kaç eksik itemim var ki bunlarda sojlar , enigma , arachnid mesh veya goldwrap bunları da tamamlayıp saglam charmlarla 40'ı rahat geçer o tahminimce . ki o zamanda 500-600 civarı bi damage olur sanırım . bunu da 14-16 arası skeletona dök ve sum mage ve reviveleri de işin içine katarsan cok saglam bi char olur . enigma şart tabi teleportsuz bi sum necro cidden bi hiç . şu jah ve ber bu kadar ugraştırmasa ..
yani demek istediğim cidden direk cıplak olsan sırf mercle ilerlenmez yahu +skiller olmadan skeletonlar iş yapmıyor.
ayrıca enigma olayına da el atmak istiyorum . ben en fazla bi yaratıgın gul'e kadar dropladıgını gördüm daha fazlasını görmedim henüz . direk olarak jah veya ber atan bi yaratık var mı oyunda ? veya direkt olarak droplanıyor mu bu runeler yoksa illa birleştirerek mi ?
hell countness keserek deniyorum ben . en fazla um attı .
might merc'siz iskeletler fazla işe yaramaz. çıplak derken zaten çırılçıplak değil. sadece item kalitesi düşük ve armorsuz hell'de solo gidebiliyordum ben. tabii +20 skill varkenki kadar kolay olmuyor.
teleport konusunda necrolarımda hiç enigma yoktu. teleportuda naj staff yada amu ile hallediyordum. ha, olsa tabi iyi olur ama ben kullanmadım, gerek duymadım. ama benim yöntemim
rune için diabloii.net in sayfalarının birinde vardır drop rate ler. council dende düşme şansı fazla idi yanlış hatırlamıyorsam.
genelde botlarla bulunuyor o tür rune ler.
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2007 08:37 %0 | |
|
ilk bulan nerden buluyor bilemiyorum ama sanırım bütün high runeler dupelenmiş. 2,5-3 ist şuan herbirinin fiyatı. jah+ber 5 ist e belki biraz fazlaya alınır. edli ii bi armor da ist ederse eni 6 iste yazılır. ya da direk alınabilir en düşük eni 5-6 ist. bugünkü euro ladder kurlarına dayanarak konuşuyorum
benim de bi summon nekro var. itemler genelde çok ucuz. eni, arach, beast hariç skill charmları ile birlikte ist bile etmez tümü. gerçekten itemlerden +skiller olmayınca act3 ötesi çok zor. yalnız revive hiç yapmadım. sanki kuru kalabalık gibiler. güçlü olanların cüsseleri de büyük olduğundan çok yer kaplayıp yolları tıkıyor, iskeletlere vuracak yer bırakmıyorlar gibi geldi. 10küsür iskelet işi rahatlıkla görüyor kalabalık da yapmıyor. |
| |
 Moderatör |  | 07 Aralık 2007 09:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: nikimbu
ilk bulan nerden buluyor bilemiyorum ama sanırım bütün high runeler dupelenmiş. 2,5-3 ist şuan herbirinin fiyatı. jah+ber 5 ist e belki biraz fazlaya alınır. edli ii bi armor da ist ederse eni 6 iste yazılır. ya da direk alınabilir en düşük eni 5-6 ist. bugünkü euro ladder kurlarına dayanarak konuşuyorum
benim de bi summon nekro var. itemler genelde çok ucuz. eni, arach, beast hariç skill charmları ile birlikte ist bile etmez tümü. gerçekten itemlerden +skiller olmayınca act3 ötesi çok zor. yalnız revive hiç yapmadım. sanki kuru kalabalık gibiler. güçlü olanların cüsseleri de büyük olduğundan çok yer kaplayıp yolları tıkıyor, iskeletlere vuracak yer bırakmıyorlar gibi geldi. 10küsür iskelet işi rahatlıkla görüyor kalabalık da yapmıyor.
eni arach beast hariç ha ucuzmuş gerçekten
curse'ler etkili kullanılırsa bence hell de hiç sorunu yok necro'nun. attract inanılmaz etkili bu konuda. biraz amplify, decripify dışına çıkılınca oyun çok daha zevkli oluyor. cow level'da özellikle confuse ile çok eğlenebilirsiniz.
revive'lar bence çok yararlı. özellikle güçlü olan monsterlar ve boss'ların minionları çok güçlü oluyor. ben genelde ranged attack yapanları revive ediyorum. duruma göre slinger'lar (spear atan kediler) yada burning dead archer'lar kullanışlı oluyor. act3de ki thorn beastlerinde crushing'i var, onlarda çok etkili özellikle boss'lara karşı. ayrıca yerinde duramayan oraya buraya giden hızlı monsterlar önden gidip sizin yerinize kalabalığı üstüne çekiyor. merc ve iskeletler böylece en yakın hedefe saldırıp anında indiriyorlar.
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Aralık 2007 07:49 (08/12/2007, 07:53) %0 | |
|
2 soj da hariç. e geriye bir şey kalmadı zaten
hangi amuleti kullanmalı summon nekro? mara ii gibi ama çok pahalı. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Aralık 2007 08:49 %0 | |
|
| +3 sum skill bi amulet gamblede biraz kasarak bulunabiliyor rahatlıkla . |
| |
 Moderatör |  | 08 Aralık 2007 09:48 %0 | |
|
fcr li resitli falan bi +2 rare güzel olur bence
|
| |
| |