Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 05:26 Toplam 3 oyuncu 56 sunucu 314 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Burning legion cartel oyuncu alımı

elteber
Oyuncu
02 Kasım 2007 11:59 %0
Herkeze merhaba arkadaşlar Burning Legion'da Alliance tarafında CARTEL guildi olarak 10 aydır bulunmaktayız. Geçmişiniz Ghaza'ya dayanmaktadır. 3 yıllık raid tecrübesine sahip tecrübeli oyuncularımızın yanı sıra, oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızda mevcut bulunmaktadır.
Guildimize oyuncu alımları geçici bir süreliğine bütün classlarından yapılmaktadır.
Raid durumumuz olarak;
Karazhan full farm
Gruul's Lair full farm statüsüdedirler.
Guildimize katılmak isteyen arkadaşlardan aradığımız özelliklerden en önemlisi raid zamanları online sürelerinin yüksek olmalarıdır.
Raid saatlerimiz hafta içleri 20:00'dan 00:00'a kadar, hafta sonları ise 19:30'dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar.
Bizimle beraber zevkli zamanlar geçirmek isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleride sevindirir.
İlgilenenler için web sitemiz www.cartelguild.net hepinize teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

FatalERROR!
Oyuncu
20 Kasım 2007 01:47 %0
Vay be Ghaza'dan oynayan kaldı mı halan
nickler nelerdir ghaza guildinden? Eskiden Ghazanın kurulmasından kapanışına kadar ben de ordaydım.

anachranox
Oyuncu
21 Kasım 2007 11:40 %0
benimde orda bi ally karakter var ama lvl çok düşük onuda alırmısınız ?asıl karakterlerim defias brotherhood da buraya ally için karakter açtım dediğim gibi lvl düük ama yardım ederseniz çabuk kasabilirim ayrıca hergün düzenli olarak girerim oynayamadığım saat olursa benim yerimeabim oynayabiliyor bazen..

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: