2 gundur dusunuyorum ama bi turlu karar veremedim. warr um 51 oldu ve ice barbed spear almayı dusunuyorum 53.9dps 13str sta agi fln verio.
eski silahlarım da razorblade 37dps ve gutripper 33.9dps. ikisinde de crusader var.
ibs alırsam ona da crusader yaparım. sorum ise su ibs alıp MS mi gitsem yoksa bu ikisyle daha mı cok dps yaparım. kolay lvl almak icn. sonucta crusader fury oldugum icn her combatta acılıyo hatta 2si birden acılıyo bazen ki bu da 200str eder. ibs yavas ve arms gidecegm icin o her combatta crusader acılmaz sanırm. ama arms hic kullanmadıgım icin nolur tahmin edemiyorum.
Bence 59-60 lvllarda fazla takılmayı düşünmüyorsan (misal bg lerde fantazi yapmak ) elindekiler dursun av de xbow al statları iyi. ice barbed alırsanda crusadera para verme boşa nasılsa 58 de outlande geçersin. geçtiğin anda ilk questlerden gelen itemlar daha iyi oluyor zaten. Sen biran önce olabildiğince az para harcayarak outlande geçmeye bak gerisini boşver. Para verme enchantlara itemlara. GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Arkadaşa katılıyorum...Sonuçta lvl 70 değilsin ve itemlerin sürekli değişecek o yüzden cok fazla para harcama.En kısa sürede 70 olup dungeonlara akmaya bak