Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 13:57 Toplam 222 oyuncu 47 sunucu 1332 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: C&c 3 tiberium wars moviesg.big,moviesn.big

JuGGerNauT 59
Oyuncu
03 Eylül 2007 20:22 %0
merhabalar arkadaşlar ben forumunuza bugün kayıt oldum.benim hemen sizden bi rcam olucak ben c&c tiber. wars cd sini aldım kane edition 2 dvd cd si fakat 1. cd de bir kabarma var onun çin başlıkta söylediğim big uzantılı dosyaları cd den klasöre kopyalayamıyorum döngüsel veri hatası mı ne gbi bişey diyor ve kopyalama iptal oluo ( bu yüzden sizden ricam acaba bu dosyalara sahip olan arkadaşlar bi link verebilirmi yada rapidshare upload gibi (pek anlamam bu işlerden ) bi link verebilirmisin?

darktrpr

03 Eylül 2007 21:17 %0
O dosyalar bir kaç gigabyte bulabileceğini sanmıyorum. Aldığın yerden değiştirmen en mantıklı hareket olacaktır.

alıntı:
Gönderen: JuGGerNauT 59
merhabalar arkadaşlar ben forumunuza bugün kayıt oldum.benim hemen sizden bi rcam olucak ben c&c tiber. wars cd sini aldım kane edition 2 dvd cd si fakat 1. cd de bir kabarma var onun çin başlıkta söylediğim big uzantılı dosyaları cd den klasöre kopyalayamıyorum döngüsel veri hatası mı ne gbi bişey diyor ve kopyalama iptal oluo ( bu yüzden sizden ricam acaba bu dosyalara sahip olan arkadaşlar bi link verebilirmi yada rapidshare upload gibi (pek anlamam bu işlerden ) bi link verebilirmisin?

JuGGerNauT 59
Oyuncu
04 Eylül 2007 09:26 %0
evet haklısın toplam 2.3 gb gibi birşey tutuyor...ama oyunu alalı 2 ay ı geçti pek geri verceğini sanmıyorum adamın neyse ama sağol yinede bi daha ki sefere bakarım

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: