|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Wopet 6 lütfen | | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 11:20 %0 | |
| | kerim WOPET 6 lütfen | | | |
| | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 15:16 %0 | |
| | bazı oç lar yüzünden kimsede oynayacak heves kalmadı . millet dotaya aktı. | | | | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 16:27 %0 | |
| alıntı: Gönderen: sergers
bazı oç lar yüzünden kimsede oynayacak heves kalmadı .
Besbelli bundandır ki hamachi ağları konulu mesajıma kaç gündür cevap yazan yok.  | | | | Üsteğmen |  | 24 Ağustos 2007 16:46 %0 | |
| | wopet 6? ne için? amaç? | | | | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 16:58 (24/08/2007, 17:03) %0 | |
| | Biz bilmiyormuyuz 1 kişinin gittiğini veya cs den bi takımın gittiğini , asıl önemli olan 1000 lerce nin emeklerinin boşuna gitmesi.wcg ile alakası olmayanların bile gizli bir sempatisi vardı.muhabbet mi kaldı tat mı kaldı | | | | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 18:58 %0 | |
| alıntı: Gönderen: sergers
wcg ile alakası olmayanların bile gizli bir sempatisi vardı.muhabbet mi kaldı tat mı kaldı
Sempatin oyuna ise; hala bu oyundan zevk alanlar var, oyuna sempati duymakta yalnız kalmazsın. Sempatin turnuva vs. şeylere ise ben sana bu oyunu bırakman için bir sürü neden sıralarım bu konuda.
Sanırım wopet'in sistemi muhabbeti biraz düşürdü, twt serilerindeki muhabbet ortamı gayet iyiydi, obs lu maçlarda yaptığımız yorumlar dönen muhabbetler falan. Pek çoğuna gerçi katılamadım ama katıldıklarımdan (oyuncu veya izleyici olarak) gayet memnundum. | | | | Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 19:30 %0 | |
| | hmm hepiniz haklısınız wopet gün gectikce baymaya basladı baymak derken eski zevki vermemeye cünkü kimse ciddiye almadıgını düsünüyorum .. | | | | Oyuncu |  | 25 Ağustos 2007 09:16 %0 | |
| | eren abi bi turnuva düzenlersen seviniriz . | | | | Oyuncu |  | 26 Ağustos 2007 01:29 %0 | |
| | wopet 6 olursa kesinlikle katılırım ilk turnuvam olcak bu.k4s4p wepladan royalord olarak tanıyorum benden çok üstün ama kendimi geliştirmek amaçlı giricem | | | | Oyuncu |  | 26 Ağustos 2007 07:48 %0 | |
| | ama wopet 6 olursa | | | . | | Oyuncu |  | 27 Ağustos 2007 01:12 (27/08/2007, 01:20) %0 | |
| Sanırım wopet yapmayabilirm ama yapılcakmı sorusuna cevap vermemek ayıp olur = )
Ben kendi durumumdan bahsedim biraz, son wgt den beri inactive'im, w3 oynamayı sevdiğimden arada bi zevkine maçlar atıodum, özellikle pratik isteyenlerle. Wcg nin yapılacağı kesinleşincede düzenli bir pratik dönemine girip turnuvaya katılcaktım, olmucağını anlayınca inactive modda devam ettim ve sanırım sc2 çıkana kadarda kasmıcam.
Büyük turnuva yoksa neden kendimi geliştirmek için pratik yapayım, zevk için oynadıgımda yenmek yenilmek zaten mühim diil. Herneyse diceğim şuki benim gibi w3 aşığı böle bi moddaysa sanırm w3, hatta belki gaming bu ülkede artık ölmüştür.
Nese wopet'e gelim, eski twt lerin tadı yoktu ondan wopet ortamı ayakta tutamadı felan die düşünmüşsünüz, valla olabilir ama tabi ortadaki gerçeği sölim twt sisteminede wopet sisteminede zamanında epey kafa patlattım, sistem wopetteki yeni sistem diilde twt olcak olsaydı 5 tane turnuvayı yapamazdım, yani hiç yerine bu iyidir die düşündüm = )
Oyuncu az tamam hadi nese ama organizasyon tarzı işlerle uğraşan kişi sayısı sıfır, turnuva yapmak tahmin edemiceğiniz kadar stresli yorucu bişi, şimdiki mantalitem olsa 5 wopetin altından kalkamazdım, nie yapmışım wcg olmayan bi ülkede.
Bunca bıdı bıdı ettim bari anlamı olan bişi söliyip bitirim lafımı, yaşı benden ufak olanlara tavsiyem yaptığınız şeylerde hedefiniz bi kazancınız olsun. w3 ten ben epey bi dost edindim sırf bu kazanç bile yeter. Bu aralar w3 bitti ama o arkadaşlarımla takılıyorum. Baktınız bi kazanç yok diğer işleri aksatcak kadar vakit ayırmayın. Mesela dotanın ölçüsünü kaçırmayın, wow un yanından bile geçmeyin vb. = ) hade eyw | | | | Oyuncu |  | 27 Ağustos 2007 05:19 (27/08/2007, 05:24) %0 | |
| alıntı: Gönderen: Bu.HeRO
Bu aralar w3 bitti ama o arkadaşlarımla takılıyorum.
ben oynadıkça benim için bitmez w3.. =) . elbette ki şunun bi gerçek oldugunu çok basit bi örnekle açıklayabilirim: wcg nin olmıcaı haberini alana kadar zevkle oynuodum ve şu an baya bi nadir oynuorum. ama zevk aldıkça yine oynarım ve zevk alıorum sadece biraz moralim bozuldu =). Turnuva düzenlemek cidden kolay iş deil çok fazla ugraş gerektirio ve ne yazıkki insanlar yardımcı olmak yerine genelde eksikligi görüp ortaya çıkarmaya çalısıolar. | | | | Oyuncu |  | 27 Ağustos 2007 09:29 %0 | |
| | ^^ gaming öldü demek öldüreni söleyin gaming in kanı yerde kalmasın | | | | Oyuncu |  | 27 Ağustos 2007 15:40 %0 | |
| alıntı: Gönderen: PCPoint\24Gamer
Dear Milad-Can,
Thank you very much for your enthusiasm towards WCG.
We persevere in our efforts to make WCG happen in Turkey.
Unfortunately, due to the state of affairs of your National Organizer, Siberlig, it is much regretful that WCG Turkey hasnt been carried out smoothly this year.
We will try our best to bring a successful WCG Turkey next year with a suitable organizer who can carry out our event.
Again, we are truly sorry for the inconvenience and disappointment to you, Turkish gamers.
Lets try to have some patience until we find an appropriate company in Turkey who will perform WCG with great capability and responsibility.
We sincerely appreciate your interest towards WCG.
Bu yazı herşeyi açıklıyor sanırım. | | | | |
|
|
|
|
|
|